Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldin noldu cicikuşum hayırdır iş yerinde??
Canım sabah toplantı vardı, tam çıktım toplantıdan oda arkadaşım belini incitti. Kurum hekimine gittim, ilacını yazdırdım aldım derken o izin aldı gitti, biri yan yattı, biri çamura battı derken tek kaldım. Kendimi güç bela eve attım, bir baktımki çocuğumun burnu akıyor ılık bir duş iyi gelir dedim, kullanmadığımız odaların bile kaloriferini açtım amaaa… bütün gece uyumadık burun tıkanıklığından, sabahta okula göndermedim. Oturuyoruz iş yerimde şimdi kızçemle. Bende ‘oldu, geçti’ yok, sıkıntı başladı mı bezdirene kadar devam

Kaptan gibi kaptan

Rica ederim

Vuuu ayağına sağlık cnm

Eline sağlık hayatım
Rica ederim

Afiyet olsun ayağına sağlık

pastelfit

Pazartesi menüsü

Sabah
2 lokma ekmek,,, 1 dilim peynir,,, 1 yumurta,, çay

Ara Türk kahvesi

Öğle
1 tabak tavuk,,, salata

Ara 1 elma

Akşam
Karnabahar brokoli ekşili

Su 2 litre ancak
Vallahi menünü okurken her satırda mumbar, şırdan vs aradımama yok. Harika menü afiyet olsun canım
Yaaa dün uyumuşum adımım hiç bakamadım bilseydim tamamlardım Hedef60kgolmak
Yaa çok yazık olmuş

Günaydın
Dün gelemedim. Akşama kadar hastanede idim. Sabah erken çıktık. Tartı vs unutmuşum
@Zipzip- @Cordelia pastelfit Hedef60kgolmak
Sağlık olsun canım
Beşamel sos sevmiyorum canımcım
Haydaaaa
Geçmiş olsun canım
Derse giriyorum muck muck
İyi dersler
Hahahahah artık çok yiyesmiim gelmiyor yaaa
Bu hafta ben de çok iyiyim. O aç gözlülük, yeme atakları, psikolojik açlık yok. İnşallah hep böyle olur amin

Sağlık olsun canım

Haydaaaa

Geçmiş olsun canım

İyi dersler

Bu hafta ben de çok iyiyim. O aç gözlülük, yeme atakları, psikolojik açlık yok. İnşallah hep böyle olur amin
İnşallah kuzum benim ya ben hastalıktan dolayı biraz ekmek yemeye başlamıştım 3ngün mide bulantısı mahvetmişti beni ama şimdi iyi olunca 2 gündür ağzıma atmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…