Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Elhan bana sözünü tutmadin. İki kere hatirlatmistim. İki katini yapsan da kabul etmem artik, gönlüm geçti.sus
Destek mesajları di mi
Gençligime ver tatlım.
Hatamin farkındayım. Kaptanlık telaşı her mesajı kacirmama çabası mazeretim ama kabul etmezsin ki
Bol dua ediyorum inşallah çipcitir bir hatun olursun.

Sakın öyle bir şey hissetme canım
Çok gerginim eşimde gelecek yarın. Bı aklım sınıf değiştir diyo bir aklım tek bı sınıf böyle olamaz diyor. Bilmiyorum. Cocugumuzu çok mu masum yetiştirdik yada bizim gözümüzde mi çok masum. Kalabalık içinde kaybolmasından korkuyorum

Bomba bir haber
Canım bütün takım arkadaşlarımiza bu tarifleri tekrar yazarsan çok sevinirim. Ayrıca İf' in de etkisi olduğunu düşünüyorum.
Şimdi yazmiyoz diye
Bende düne göre eksideyim kaptanım
Allah'ım kiskancligima bak yaa

Of aynı ben aynı ben çocuk konusunda offf off

Bomba bir haber
Canım bütün takım arkadaşlarımiza bu tarifleri tekrar yazarsan çok sevinirim. Ayrıca İf' in de etkisi olduğunu düşünüyorum.
Tabi ki evet evet

Maydanozlu yoğurt kürü: 400 ml su, 2-3 kaşık yoğurt, yarım limon suyu, istediğiniz baharatlar , 10 dal kadar maydanoz

Detoks çayım:önce istediğimiz mayve dilimleri, 4 tek kiraz sapı ve baharatlı yeşil çay demlenince yeşil çayı çıkarıp kuşburnu poşet çay ekliyoruz 5 dk da o duruyor.
Bazılarında portakal kabuğu tarçın karanfil de oluyor o zaman yeşil çayı sade koyabiliriz

Afiyet olsun kuşum.
Hedef60kgolmak ve Zipzip- kaptanım uygun görürse adımların tamam tatlım.
Bence de tamam Zipzip-

Bir kerelik yükleme ne kadar zarar verir bilemedim ki çok geçmiş olsun canım

Of aynı ben aynı ben çocuk konusunda offf off
Erkek çocuğu ama öyle hırçınlığı yoktur kavga dövüş yoktur. Yorulucam diye aklı çıkar top oyunu kosmali oyun oynamaz. Bazen öyle şeyler anlatıyor sen gelme sen oynama tarzı ben üzülüyorum onun çok umrunda değil. İyi tamam diyor.
Galiba benim destek almam gerekiyor
Belki de onların yaptığı doğru belkide fazla titriyorum üstüne
Annelere hep kusur bulurduk en güzeli çocuk olmakmis anne olmak çok zor

Canan hoca yapılmaması taraftarı. Ama bunda 3 aylık şeker seviyen önemli bence. Biraz diyet filan yapsan ne durumdasın baksan. Yani şekersiz diyet tarçın ve yürüyüş

Canım hamilelerde yapılan şeker yüklemesi bir dilim baklava oranindaymiş. Sana ne kadar yukleyecekler bilmiyorum. Ben doktorlardan yanayım bir defasında alternatif tiptan ağzım yandı açıkçası korkuyorum. Doktoruna güveniyorsan yaptır derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…