Destek mesajları di miElhan bana sözünü tutmadin. İki kere hatirlatmistim. İki katini yapsan da kabul etmem artik, gönlüm geçti. sus
Ben deKaptan gibi kaptan
Rica ederim
Vuuu ayağına sağlık cnm
Rica ederim
Afiyet olsun ayağına sağlık
Çok gerginim eşimde gelecek yarın. Bı aklım sınıf değiştir diyo bir aklım tek bı sınıf böyle olamaz diyor. Bilmiyorum. Cocugumuzu çok mu masum yetiştirdik yada bizim gözümüzde mi çok masum. Kalabalık içinde kaybolmasından korkuyorumSakın öyle bir şey hissetme canım
Şimdi yazmiyoz diye
Bomba bir haber
Canım bütün takım arkadaşlarımiza bu tarifleri tekrar yazarsan çok sevinirim. Ayrıca İf' in de etkisi olduğunu düşünüyorum.
İyi biz çıkalımSeviyorum bu hatunu
Oh afiyet olsun ben de öğlen içeceğim inşallahHadi buyrun kahveye
Of aynı ben aynı ben çocuk konusunda offf offÇok gerginim eşimde gelecek yarın. Bı aklım sınıf değiştir diyo bir aklım tek bı sınıf böyle olamaz diyor. Bilmiyorum. Cocugumuzu çok mu masum yetiştirdik yada bizim gözümüzde mi çok masum. Kalabalık içinde kaybolmasından korkuyorum
Şimdi yazmiyoz diye
Bende düne göre eksideyim kaptanım
Allah'ım kiskancligima bak yaa
Bakalım bugün kaç bin olcakHadi bol şans meleğim
Canım 8.000 altında ya o yüzden çarpı var , yazmıştın gruba
Sagol canım benimÇok geçmiş olsun bitanem
Sagol canım benimSen iyi ol da kuzum, her zaman yerin hazır
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım
Tabi ki
Bomba bir haber
Canım bütün takım arkadaşlarımiza bu tarifleri tekrar yazarsan çok sevinirim. Ayrıca İf' in de etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bence de tamam
Bir kerelik yükleme ne kadar zarar verir bilemedim ki çok geçmiş olsun canımDr. Gizli şekerden şüphelendi. 3 aylık ölçümüm yüksek çıkmış. Şeker yükleme yapıp bakacağız dedi. Ama yapılmaması daha iyi vücuda zarar verir diye de duyuyorum. Ne yapmalıyım sizce, bilgisi olan
Erkek çocuğu ama öyle hırçınlığı yoktur kavga dövüş yoktur. Yorulucam diye aklı çıkar top oyunu kosmali oyun oynamaz. Bazen öyle şeyler anlatıyor sen gelme sen oynama tarzı ben üzülüyorum onun çok umrunda değil. İyi tamam diyor.Of aynı ben aynı ben çocuk konusunda offf off
Nasıl oldun saracimSagol canım benim
Sagol canım benim
Sağol canım benim
Canan hoca yapılmaması taraftarı. Ama bunda 3 aylık şeker seviyen önemli bence. Biraz diyet filan yapsan ne durumdasın baksan. Yani şekersiz diyet tarçın ve yürüyüşDr. Gizli şekerden şüphelendi. 3 aylık ölçümüm yüksek çıkmış. Şeker yükleme yapıp bakacağız dedi. Ama yapılmaması daha iyi vücuda zarar verir diye de duyuyorum. Ne yapmalıyım sizce, bilgisi olan
Canım hamilelerde yapılan şeker yüklemesi bir dilim baklava oranindaymiş. Sana ne kadar yukleyecekler bilmiyorum. Ben doktorlardan yanayım bir defasında alternatif tiptan ağzım yandı açıkçası korkuyorum. Doktoruna güveniyorsan yaptır derim...Dr. Gizli şekerden şüphelendi. 3 aylık ölçümüm yüksek çıkmış. Şeker yükleme yapıp bakacağız dedi. Ama yapılmaması daha iyi vücuda zarar verir diye de duyuyorum. Ne yapmalıyım sizce, bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?