Tarif için çok teşekkür ederim bitanemTabi kievet evet
Maydanozlu yoğurt kürü: 400 ml su, 2-3 kaşık yoğurt, yarım limon suyu, istediğiniz baharatlar , 10 dal kadar maydanoz
Detoks çayım:önce istediğimiz mayve dilimleri, 4 tek kiraz sapı ve baharatlı yeşil çay demlenince yeşil çayı çıkarıp kuşburnu poşet çay ekliyoruz 5 dk da o duruyor.
Bazılarında portakal kabuğu tarçın karanfil de oluyor o zaman yeşil çayı sade koyabiliriz
Bence de tamamZipzip-
Ben seni en son ne zaman yemiştim
Ya çok sevindim cumaya kadar hep eksi gelsin inşallah.Çok gerginim eşimde gelecek yarın. Bı aklım sınıf değiştir diyo bir aklım tek bı sınıf böyle olamaz diyor. Bilmiyorum. Cocugumuzu çok mu masum yetiştirdik yada bizim gözümüzde mi çok masum. Kalabalık içinde kaybolmasından korkuyorum
Şimdi yazmiyoz diye
Bende düne göre eksideyim kaptanım
Allah'ım kiskancligima bak yaa
İnşallahYa çok sevindim cumaya kadar hep eksi gelsin inşallah.su iciyorsun di mi
Ben de6000 adım
Açım kaptanım
Şifa olsunHadi buyrun kahveye
VavvvKüçükçekmece gölü kıyısından cuf cuf cuf gidiyorum iyi geldi
Günaydın hg cnm
Rica ederim kaptanımTarif için çok teşekkür ederim bitanem
Büyük kupa çay kahve? :)Koca sandviç yedim ama hiçbir şey yememiş gibiyim
Afiyet olsun canım alıştın mı oruca
Su iç diyim mi6000 adım
Açım kaptanım
Tamam ablacım.Canım hamilelerde yapılan şeker yüklemesi bir dilim baklava oranindaymiş. Sana ne kadar yukleyecekler bilmiyorum. Ben doktorlardan yanayım bir defasında alternatif tiptan ağzım yandı açıkçası korkuyorum. Doktoruna güveniyorsan yaptır derim...
Bi bakıyım inşallahCanan hoca yapılmaması taraftarı. Ama bunda 3 aylık şeker seviyen önemli bence. Biraz diyet filan yapsan ne durumdasın baksan. Yani şekersiz diyet tarçın ve yürüyüş
Kafamı çok karıştırdılarBir kerelik yükleme ne kadar zarar verir bilemedim ki çok geçmiş olsun canım
Dr. Gizli şekerden şüphelendi. 3 aylık ölçümüm yüksek çıkmış. Şeker yükleme yapıp bakacağız dedi. Ama yapılmaması daha iyi vücuda zarar verir diye de duyuyorum. Ne yapmalıyım sizce, bilgisi olan
Bu hafta tutamıcam canım. Hastane işleri var. Adım dün 5 binde kaldıAfiyet olsun canım alıştın mı oruca
Adımın var mı? Hastaneye çocuk için mi gittiniz cnm geçmiş olsun
Evet bazılarına ben de öyle yapıyorumİsyerindeyken patron soğan sevmediği için ordaki abla soğanları bütün tencereye koyar en son çıkarırdı sadece tadı geçerdi yemeğe
Akşama ne yemeğin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?