Kısıronı mı yaptın nasıl oldu beğendin miPeki ya size dünden bu sabaha 1 kilo verdiğimi söylemiş miydim???? Teşekkürler karbanahar
Tarif istemiştim ama altta gördüm kuzum bol eksikler5 aralık menümElhan Cordelia
Kaptancım -800 gr oldum yine
10.00 1 dilim tb ekmek, 1 yumurta, 1er dilim beyaz ve kaşar peynir zeytin yeşil kırmızı biber
12.30 haşlama tavuk göğüs, 1 dilim tb ekmek, mantar turşusu , acı sos
14.00 türk kahvesi, 4 parça çikolata, 1 mandalina
16.00 mercimek çorbası , 1 porsiyon tabakta döner, pirinç pilavı, 4 dilim tereyağlı pide , salata
Sonra 1 kurabiye, çay
Aralar türk kahvesi, detoks çay
23.00 1 krem karamel
Sonra yoğurt maydanoz kürü
2 lt su ,
8888 adım 888 puan fotoyu yarın 3 günlük atıcam,
2 mil leslie 300 p
Ayy pazartesi eksime 200 gr daha eksi ekledim ama gece rahatsız oldum, sabah rahatladım neyse
Bu kadar yiyip eksi getiriyorsa bu çayı ve yoğurtlu kürü deneyin kızlar
Afiyet olsun canımHadi buyrun kahveye
Geçmiş olsun kuzumDr. Gizli şekerden şüphelendi. 3 aylık ölçümüm yüksek çıkmış. Şeker yükleme yapıp bakacağız dedi. Ama yapılmaması daha iyi vücuda zarar verir diye de duyuyorum. Ne yapmalıyım sizce, bilgisi olan
Yeşil mercimek salatası,,, kuru fasulye,,, yeşil fasulye,,,, köfte aklıma gelen menülerAkşama tavuk sote yapacaktım lakin vazgeçtim canım hiç tavuk istemedi. Düşün fesang düşün
Oluyor öyle canım, benim kız ve damat ta geçen hafta kavga etmeye gittiler, sakin sakin geri döndüler.Çok gerginim eşimde gelecek yarın. Bı aklım sınıf değiştir diyo bir aklım tek bı sınıf böyle olamaz diyor. Bilmiyorum. Cocugumuzu çok mu masum yetiştirdik yada bizim gözümüzde mi çok masum. Kalabalık içinde kaybolmasından korkuyorum
Şimdi yazmiyoz diye
Bende düne göre eksideyim kaptanım
Allah'ım kiskancligima bak yaa
Canan Karatay oku ve dinle canım, ben olsam asla yaptırmam, bir ay Karatay usulü beslenme yap değerlerin zaten düzelirDr. Gizli şekerden şüphelendi. 3 aylık ölçümüm yüksek çıkmış. Şeker yükleme yapıp bakacağız dedi. Ama yapılmaması daha iyi vücuda zarar verir diye de duyuyorum. Ne yapmalıyım sizce, bilgisi olan
Çok verirBir kerelik yükleme ne kadar zarar verir bilemedim ki çok geçmiş olsun canım
Pizza yapıyorum gelAkşama tavuk sote yapacaktım lakin vazgeçtim canım hiç tavuk istemedi. Düşün fesang düşün
Aaa el salla banaKüçükçekmece gölü kıyısından cuf cuf cuf gidiyorum iyi geldi
Şifa olsun
Vavvv
Günaydın hg cnm
Rica ederim kaptanım
Büyük kupa çay kahve? :)
Afiyet olsun canım alıştın mı oruca
Adımın var mı? Hastaneye çocuk için mi gittiniz cnm geçmiş olsun
Su iç diyim mi
Akşama mantar yapcamAkşama ne yemeğin var
Normal yemeğini yaptım canımKısıronı mı yaptın nasıl oldu beğendin mi
Tarif istemiştim ama altta gördüm kuzum bol eksikler
Bende haftaya dukan bitasına başlayacağım inşallahhh
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun kuzum
Yeşil mercimek salatası,,, kuru fasulye,,, yeşil fasulye,,,, köfte aklıma gelen menüler
Aman!!!!Akşama mantar yapcam
Kısıronı mı yaptın nasıl oldu beğendin mi
Tarif istemiştim ama altta gördüm kuzum bol eksikler
Bende haftaya dukan bitasına başlayacağım inşallahhh
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun kuzum
Yeşil mercimek salatası,,, kuru fasulye,,, yeşil fasulye,,,, köfte aklıma gelen menüler
Ayağına sağlık
Doğum günü mü vardı canımKızı kreşe bırakıp gelince deli gibi acıkmıştım evde de simit,, poğaça,,, yaş pasta vardı ve naptımmm geçtim mutfağa koca bir kase yeşil salata yaptım yedim
Akşama evdekilere mantı yapacaktım kendime de karnabahar ksıırı eşim aradı dışarı çıkalım diye masum menü yiyeceğüm
Yok kız bizim evin halleriTatları da çok güzel oluyor canım
Ayağına sağlık
Doğum günü mü vardı canım
Çocuğun kimseden sikayetlendigi yok. Huyunun kötü olduğunu bildiğim 1-2 çocuk var. Bugün kızıyor yarın öğretmene söyleyeceğim diyor. Yarın soruyorum ne yaptın diye. Onlara bir şans daha verdim. Herkes bir şansı hak eder diyor. Başkası olsa kavga çıkarır niye oylesiniz diye.Oluyor öyle canım, benim kız ve damat ta geçen hafta kavga etmeye gittiler, sakin sakin geri döndüler.
Çok başarılı ve saygılı olan, bu huyuyla takdir alan torunum bu sene okula gitmek istemiyor, öğretmen tüm sınıfın içinde aşağılıyormuş, bir sefer gidip müdüre şikayet ettiler, sonra sakinleşti dedi ama galiba arada devam ediyor. Bizimki yabancı düşmanı ve tek Türk benim torun.
İşimiz çok zor yani. Sen de çocuğundan bi dinle ve boş bırakma
Ohh afiyet olsun canım.Hadi buyrun kahveye
Yarınki geleceğin eksiyi düşün tatlımKoca sandviç yedim ama hiçbir şey yememiş gibiyim
Ya ağlamayın hepsi geçecek. Hiçbir şey cuma günkü yaşayacağıniz mutluluk kadar lezzetli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?