Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Peki ya size dünden bu sabaha 1 kilo verdiğimi söylemiş miydim???? Teşekkürler karbanahar
Kısıronı mı yaptın nasıl oldu beğendin mi
Tarif istemiştim ama altta gördüm kuzum bol eksikler
Bende haftaya dukan bitasına başlayacağım inşallahhh
Hadi buyrun kahveye
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun kuzum
Akşama tavuk sote yapacaktım lakin vazgeçtim canım hiç tavuk istemedi. Düşün fesang düşün
Yeşil mercimek salatası,,, kuru fasulye,,, yeşil fasulye,,,, köfte aklıma gelen menüler

Kızı kreşe bırakıp gelince deli gibi acıkmıştım evde de simit,, poğaça,,, yaş pasta vardı ve naptımmm geçtim mutfağa koca bir kase yeşil salata yaptım yedim

Akşama evdekilere mantı yapacaktım kendime de karnabahar ksıırı eşim aradı dışarı çıkalım diye masum menü yiyeceğüm

Oluyor öyle canım, benim kız ve damat ta geçen hafta kavga etmeye gittiler, sakin sakin geri döndüler.
Çok başarılı ve saygılı olan, bu huyuyla takdir alan torunum bu sene okula gitmek istemiyor, öğretmen tüm sınıfın içinde aşağılıyormuş, bir sefer gidip müdüre şikayet ettiler, sonra sakinleşti dedi ama galiba arada devam ediyor. Bizimki yabancı düşmanı ve tek Türk benim torun.
İşimiz çok zor yani. Sen de çocuğundan bi dinle ve boş bırakma

Canan Karatay oku ve dinle canım, ben olsam asla yaptırmam, bir ay Karatay usulü beslenme yap değerlerin zaten düzelir

İçiyom

Normal yemeğini yaptım canım

Tatları da çok güzel oluyor canım

Ayağına sağlık

Doğum günü mü vardı canım

Çocuğun kimseden sikayetlendigi yok. Huyunun kötü olduğunu bildiğim 1-2 çocuk var. Bugün kızıyor yarın öğretmene söyleyeceğim diyor. Yarın soruyorum ne yaptın diye. Onlara bir şans daha verdim. Herkes bir şansı hak eder diyor. Başkası olsa kavga çıkarır niye oylesiniz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…