- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
Hıı diyosun bu gecikme katlanarak sana gelecekCanlı yardımla görüştüm, çok aklıma takılmıştı şu; her saat dilimi için sipariş kotası var, dolanlar zaten pasif oluyor o aralığı bile seçemiyoruz. İletişime geçtiğimde yoğunluktan dolayı geciktiğini, faturalandırıldığını, dağıtıma çıkacağını söyledi. Yani daha dağıtıma bile çıkmamıştı. Yukarıda yazdığım durumu anlatıp yoğunluğun nedenini sordum. Trafik dedi bana‘Dağıtıma çıkmayan siparişim trafiğe takılmadıysa eğer, hali hazırda önceki müşterilere de geç kalan kuryelerin şubeye dönmesini mi bekliyoruz’ dedim. ‘Birazdan gelir siparişler, iyi akşamlar efendim’ dedi gitti. Neyse, temizletmemiştim zaten, yarına kaldı artık.
Sosis pek kullanmıyorum canım, sucuk olursa olur bak
Bende psikolojik açlık da çok o yüzden çay kahve gırla cnm.Sen iyisin maşallahNiye ki kızz menümü yazdım gayet tokum
Canım ben ‘günahıma girdiler’ derken boşa demedim. Dur yazıyorum şimdi yediklerimi…Hıı diyosun bu gecikme katlanarak sana gelecek
Sabahki börekten mi yesen canım hazır yemek
Oo sucuk da güzel olur
hiç şaşırmadım. senin rüyaların da ancak böyle olurdu zatenDün gece rüyamda fıstıklı tahin helvası yiyordum
Kaçırmışım bunu canımİyi akşamlar kızlar
Sabah
1 tabak zeytin salatası
Ara Türk kahvesi,, 1 avuç kuruyemiş
Öğşe
1 dolu kase salata
Akşam
2 şiş ciğer,, 1.5 beyti,, bol salata,, ayran,,, 2 dilim pide ekmek
Su 2 litrepastelfit
Müthiş canımGün sonu menüler,
Sabah 12.00
Bahse konu börekten 2 dilim
(3 yumurta, 90 gr peynir ve 1 avuç ıspanak)
Akşam 19.00
3-4 parça çıtır tavuk (evde yaptım ama marinesine un, çıtırına da yulaf koydum),
2 kk kadar kaşar,
1 kase mercimek çorbası,
1 bardak ayran.
Su:2,5 ltHedef60kgolmak Elhan
Anladım canım kız ben acıkınca çay kahve bastırma iz seni bastırıyor iyi aslında herşey beynimizde bitiyor ama işte uygulamak önemliBende psikolojik açlık da çok o yüzden çay kahve gırla cnm.Sen iyisin maşallah
Sağol kuzum teşekkür ederimKaçırmışım bunu canımafiyet olsun
Hıım o açıdan :) evet bir süre bastırıyor kuzucumAnladım canım kız ben acıkınca çay kahve bastırma iz seni bastırıyor iyi aslında herşey beynimizde bitiyor ama işte uygulamak önemli
Sağol kuzum teşekkür ederim
poşet çay içme kuzum. dökme iç herşeyi.Ben poşet çayımı sallayayım
Öyle mi diyorsunMüthiş canımafiyet şifa olsun
Haftada 3 keto 4 low yapsan harika
İnşallah bol bol kilo alırsın da seni tekrar görürüzAdana’daAnnemin yanına geldim. Buradayım bir hafta. Biraz kilo alabilirsem listeye girerim
Afiyet olsin canım06 Aralık 2022
sabah 09.30
1 yumurta, 1,5 kk keçi peyniri, 5 zeytin, 2 tk şekersiz marmelat, söğüş salata, 1 dilim karakılçık tbe, 1 wasa
öğlen 12.30
5-6 yk çorba, 1 servis kaşığı sebze yemeği, 1 dilim börek
ara 15.30
1 lokum, 1 çekirdekli galeta
akşam 19.30
2 kepçe tarhana çorbası, etli kereviz yemeği, salata, 1 dilim ekmek, 1/2 tb galeta
şimdi yeşil çay içiyorum.
şekerim düşerse 1 çb kefir içebilirim.
yatana kadar 2 lt ye yakın supastelfit Zipzip-
Cnm demlemeye üşeniyorum böyle daha kolay oluyorpoşet çay içme kuzum. dökme iç herşeyi.
Çaysız yaşayamamAyyy ben hiç çay içemiyorum yaaaa
Yoo bu gayet masumdu hani nutella? Hani magnolia?hiç şaşırmadım. senin rüyaların da ancak böyle olurdu zaten
Biscolata erkekleri magnolia getiriyormuşYoo bu gayet masumdu hani nutella? Hani magnolia?
Harikasın canımmmSporları da yazıp şarteli indiriyorum ben kızlar,
6 Aralık Spor
Sabah;
Eki Görüntüle 3172699
15 dk kardiyo = 150 puanCordelia
Eki Görüntüle 3172698
12.175 adımElhan Hedef60kgolmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?