poşet çaylar zararlı, hem içinde ne var bilmiyorsun, hem de içerken kağıt tadı geliyorAfiyet olsin canım
Cnm demlemeye üşeniyorum böyle daha kolay oluyor
Demlemelik meyveli karışım da var aslında unutmuştum
Senin için demleyim bir gün
ben çocukken rüyamda, okulda bir tepsi içinde madlen çikolatalar görürdüm. tam tepsiye uzanacakken veya uzanmış çikolatayı ağzıma atacakken rüyadan uyanırdım. zorla gözlerimi kapatıp rüyanın devamını görmek isterdim ama olmazdıYoo bu gayet masumdu hani nutella? Hani magnolia?
fesang için uygun bir rüya bakBiscolata erkekleri magnolia getiriyormuş
Kiyamammmmben çocukken rüyamda, okulda bir tepsi içinde madlen çikolatalar görürdüm. tam tepsiye uzanacakken veya uzanmış çikolatayı ağzıma atacakken rüyadan uyanırdım. zorla gözlerimi kapatıp rüyanın devamını görmek isterdim ama olmazdıo dönemler madlen çikolata lükstü.
Afiyet olsun canımİyi aksamlar kizlarrr
7.00
Menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
2 çatal peynir
12.30
Firinda kiymali sebze yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacik
18.00
1 kase yayla çorbası
Adım 9769
Sagolasin kuşumAfiyet olsun canım
Ben yürüyüş yapıyorum sadece başka spor yok canım bendeKızlar bu adımları sporla mi yapıyorsunuz? buraya yazmadan önce dikkat etmiyordum ama bu adımlar benim sporsuz günlük adımlarım 8bini geciyor bugün 10bine yaklasmis hatta. Sporsuz 10binin bana Bi faydası var mı acaba
adımın her halükarda faydası var. özle spor ayrı birşey tabi.Kızlar bu adımları sporla mi yapıyorsunuz? buraya yazmadan önce dikkat etmiyordum ama bu adımlar benim sporsuz günlük adımlarım 8bini geciyor bugün 10bine yaklasmis hatta. Sporsuz 10binin bana Bi faydası var mı acaba
Çöpe gideceğine görümceye gitsin ahahElhan kaptanım vallaha ele bişey eddim ki benim büyük kızın doğum günüydü. Herif de pasta sipariş vermiş çikolatalar kurabiyeler falan. Aha onlardan yememek için görümceleri çağırdım 1 çatal bile alamadım pastadan vallaha bitti .
Kurabiye ve çikilata var ama pastaya direndim onlar vız gelir.
Zararsız bişey yok kipoşet çaylar zararlı, hem içinde ne var bilmiyorsun, hem de içerken kağıt tadı geliyor
ooo demle de foto at
Afiyet olsun ayağına sağlıkİyi akşamlar kızlar
6 Aralık 2022
Adım 8144
Zipzip-
pastelfit Hedef60kgolmak
11:00 1 fincan Türk kahvesi
Kahvaltı 13:00
2 tane haşlanmış yumurta
2dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 bardak çay
Ara 16:00 1 fincan çay
1 dilim mango kurusu
Akşam 18:30
1 tabak salata
1 kase tavuk çorbası
21:30 1 fincan çay 1 kare %85 kakaolu bitter çikolata
3 litre su
Çöpe gideceğine görümceye gitsin ahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?