Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun bebekim

Hoş geldin canım

Yarın tartı fotoğrafı atarsan iyi olur başlangıç olur. cuma günleri tartılıyoruz canım Master fit diye bir yarışmamız var istersen katılabiliyorsun istersen katılmayabiliyorsun ama menüleri düzenli bildirmek ve aktif olmak çok önemli . Aksi takdirde biliyorsun motivasyonunuz kopabiliyor.

Burada çok güzel bir enerji oluşuyor. Bu sayede kilo veriyoruz. Açıkçası çok aktif olmaman bizler için sıkıntı değil ama senin için kilo vermende sorun olur aktif olmaya çalışırsan memnun oluruz. Hoşgeldin

Ya kaptan olunca tabi böyle güzel güzel yazıyor canım bebeğim

Tamam inşallah o zaman yarın tartılayım uyanınca. Elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. Okul yüzünden her an aktif olamam belki ama. Dediğin gibi o arkadaşlık o güzel ruh için geldim zaten inşallah dahil olup motivasyon bulmak istiyorum hoşbuldum

Ben de pastelfit imin ruhuna dişine uygun bir kaptan olmaya çalışıyorum.
Maşşallah Aşkitoma
Afiyet olsun canım
Ayağına sağlık fitkaptanım
Ben sanırım takım kurallarına uyamıcam bu hafta. Çok karışık geçiyor günler. Beni çıkarsanız ve yeşil de devam etsem olur mu? Kusuruma bakmayın pastelfit @Zipzip- Hedef60kgolmak
Aaaaaaaaaaa
İşte hafif Adanalı bir menüAfiyet olsun canım off çok açım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Hoşgeldin canımBurda güzel motive olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…