Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

gerçekten yenecek gibi değildi valla Allah günah yazmasın ama tadı bir acayipti. güya dana eti 🤦‍♀️ tatsız, yavan da değil de sanki başka bir hayvanın eti gibi. köfte yoğururken de sakız gibi olmuş. yapısı da bir değişik.

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Allah şifa versin canım. çabucak iyileşirler inşallah.
Acaba başka Birşey mi katıldı? Bi ara et kestiren arkadaşlar kasabın ete ciğer kattığını iddia etmişti, kasap da tanıdık, adam yemin etmişti katmadığına dair, hayvanın yediklerinden de etin tadı değişiyor demişti

Amin canım sağol

trendyol express bazen çok iyi oluyor. evde zamanı geçmiş wasalar vardı. yine oradan almıştım indirimde. ziyan olmasın dedim sağlıklı gofret yapayım. ama labne lazımdı. marketten baktım ama almadım. bugün de evden çıkasım gelmedi. açtım uygulamadan hem de indirimli aldım. 3 lt çiğ süt de aldım şimdi ocakta kaynıyor. yoğurt olacak. sütü de indirimli aldım iyi oldu.

trendyol express bazen çok iyi oluyor. evde zamanı geçmiş wasalar vardı. yine oradan almıştım indirimde. ziyan olmasın dedim sağlıklı gofret yapayım. ama labne lazımdı. marketten baktım ama almadım. bugün de evden çıkasım gelmedi. açtım uygulamadan hem de indirimli aldım. 3 lt çiğ süt de aldım şimdi ocakta kaynıyor. yoğurt olacak. sütü de indirimli aldım iyi oldu.
Eline sağlık canim 🥰

Bende sadece migrostan getiriyor sende?

Menü bildiriyorum
Sabah 10 da 2 dlm peynir şekersiz çay
Öğlen 13 de 1 tatlı kaşığı peynir 2 çay
Akşam 16.30 ıspanak yemeği yoğurt yarım baklava
Tatlı rahatlatirmi bilemedim. Denemek istedim sadece. Yemek bile mutlu etmedi beni 😔
Su 500 ml
Adım 3bin civarı
İleriki saatlerde meyve yerim belki

Menü bildiriyorum
Sabah 10 da 2 dlm peynir şekersiz çay
Öğlen 13 de 1 tatlı kaşığı peynir 2 çay
Akşam 16.30 ıspanak yemeği yoğurt yarım baklava
Tatlı rahatlatirmi bilemedim. Denemek istedim sadece. Yemek bile mutlu etmedi beni 😔
Su 500 ml
Adım 3bin civarı
İleriki saatlerde meyve yerim belki
Afiyet olsun canim ♥️

Back
X