Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

tamam canım
sağolasın tamam unutmayım

cumartesiye kek mi yapsak
Nerden çıktı ulen bu ben bi taneyle imkânsız kalmam. 1 hafta kadar yapamam en azindan. Ekmek aylarca yemesem aramam ama hamur isi ve tatlilari dakikada yutarim fazlasiyla. Bu kötü yanim. İyi yanim ise; atiyorum aksam karnim acikti, peynir,ekmek,zeytin kolay kolay yemem. Ayrica bir yemek lezzetli degilse, aç yatar,yine yemem. Hatta lise zamanlari da bi arkadasima demistim bunu, ac olan taşı yer ama ben yemem diye. Tabi Allah muhtac etmesin, acligin farkli boyutunu demek istemedim. Sen yapican mı? 1 taneyle durabilirsen yap, yoksa mahfolursun, butun emeklerin çöpe gider

Hehe eline sağlık dedin ya ordan aklıma geldi
Tamam o zaman küçük çikolatalardan mı alsan? Küçük çubuk şeklinde
Ben dururum cnm tek yemem zaten meyveyle olunca daha az yiyorum

Hehe eline sağlık dedin ya ordan aklıma geldi
Tamam o zaman küçük çikolatalardan mı alsan? Küçük çubuk şeklinde
Ben dururum cnm tek yemem zaten meyveyle olunca daha az yiyorum
Bağlasalar duramam. Çikolata komple paket yiyorum biliyosun. Eskiden 2 gunde 1 komple paketti. Kendimi bildim.bileli. tövbe tövbe ama dogumdan sonra, haftalarca canim cekmiyordu genelde. Bitter var evde. Şekerim düsmesin diye mi diyosun? Düsmedi yok, baklava da yedim.bu hafta. Pynr tatlisi. Yani cok da ihtiyacim yok dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…