- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bizim 3. Kediyi erkek olan hala kıskanıyor, birbirlerine alışamadılarEvet minnos bir kedimiz daha oldu
2 gundur eve alismaya calisiyor ,diger kedi istemiyor zamanla alisacaklar
Dogum gunun kutlu olsun canim güle güle giy
Devam mı oruç
Diyete adapte oldun o zaman abla keşke bende açlık hissetsem
Tartıda artı görünce bütün adaptasyonum gidiyorDiyete adapte oldun o zaman abla keşke bende açlık hissetsem
Az önce eşime ve oğluma simit pizza yaptımMaşallahhh bravoooo dayan
Gecmis olsun ablacimGünaydınlar hanımlar diş işi halloldu dün,üstte hiç yok bildiğinz nene gibiyim pipetle su içiyorum hala,kıymetini bilin dişlerinizin,resmen savaş verdim.
Afiyet olsun canim20 aralik
Kahvaltı yok
12.30
Kış çorbası
Kereviz salatası
Firinda karnabahar
18.30
Firinda karnıyarık
3 kaşık pilav
Cacik
Adım 6432
21 Aralık
07.00
Sütlü kuru meyveli yulaf
12.30
4 kaşık bulgur pilavı
1 tabak nohut yemegi
Salata
18.30
Yoğurtlu corba
Haşlanmış tavuk
Kereviz salatası
Adim 6742
Zipzip- Cordelia
Offf yaaaa keşke yiyip yiyip hiç kilo almasakAz önce eşime ve oğluma simit pizza yaptım
Bir canım çekti, şimdi iyiyim hamdolsun
Eşim il dışındaydı bende evde çocuklarla birlikteydim o zaman yapmıştım benYoo şimdilik iyiyimsaat 2 gibi çok açlık hissettim yeşil çay içip 1 saat yattım bugün yürüyüşü de az yaptım
Artık umudumu kaybediyorumGeri verebilirsin. Üzülme
Yok sabah yumurta ve muz varmışSen zaten onu hissedersin kendinde baktın dayanamadın yersin artık olmazsa.
Sırf sıvı diyetimi 90 gün yapıyorlar,su diyeti gibi buda .
Sanırım öyle yapıyorum
Ben var idim, artık yokum çünkü bırakınca abartılı yiyorum
Evet temizlenme herkeste farklı etki yaratıyorBen ilk 4 gün yaptım, belim şiddetli ağrıyınca korkup bıraktım, meğer böbrekler temizlenmeye başlamış
Ben sabahı kesmekte sorun yaşamadım. Öğlen ve akşam öğünü tam bana göre. Sadece ailem ile sofrada olmayı seviyorum.Cok faydasini gören de var illa. Ben istemeden iki ogun yaptigimda bile dayanamiyorum.. Alisamadim ve icimden de gelmiyor.
Geçmiş olsun kaptanım.2 günlük gecmisi okuyup geliyorum
Tebrik ederim canim devamı da gelir insallahselam kızlar, Güzel bir gün olsun hepimiz için
Sabah diyetisyene gittim. 1,5 kilo gitmiş. Ama yağdan 1,7 vermişsin dedi. 200 gr da kastan artmış. Sevindim. Zaten aslında bu ölçümler için gidiyorum diyetisyene. Çıkışta da ufak bir yürüyüş yaptım geldim.
20 günlük eve kapanma günlerimi bugün başlatıyorumÖdev teslimlerim var. Dua edin bana
Hosgeldiniz aramızaADINIZ: Rabia
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ: 1.57
KİLONUZ: 76.8
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: 3
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Çok yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı kiloda olmak , giydiklerim yakissin, yaşlanmak istemiyorum , fit ve enerjik olmak istiyorum
Teşekkür ederim canim
Afiyet olsun canim
Bence biz tetikledik senigezegenfeza ben 25. Saatte pes ettim tansiyonum düşmeye başladı galiba vücudum titremeye başladı zangır zangır
Galiba . Grip de olucam sanırım burnum da akıyoBence biz tetikledik seni
Yapabilirdin ama belkide vücudun hazır değildi
Afiyet olsun canim
Yarın ödül yaparsın canimYaaa canım deli gibi Çiğköfte ve döner istiyor bugün hep dışardaydım çok direndim yarın perşembe olmasa yicektim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?