• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok kız ilkkez gördümde böyle karıştirmayı güsel oluyormu bitürlü ben böyle yulafla sevemedim yoğurtla chia tohumu var galiba 😍
4 yk yogurt icinde 1 tk keten yohumu,2 tk chia
Üstünde 3 yk moms granola 1 tk fistik ezmesi🌸
Ben bayiliyorum😋 yogurdu kendim yqpiyorum tabi.. hazir yogurtla sevmiyorum

4 yk yogurt icinde 1 tk keten yohumu,2 tk chia
Üstünde 3 yk moms granola 1 tk fistik ezmesi🌸
Ben bayiliyorum😋 yogurdu kendim yqpiyorum tabi.. hazir yogurtla sevmiyorum
Bende öyle yoğurt kendim yapıyorum favorime attım bu tarifi gün geldimi ara öğün olarak denerim😋😋

Oo vazgecme demekkki bayrama kadar bol sporlu bol yağ yakmalı bir döngü var hadi faydalanalim 😍

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başın sağolsun canım♥️

Düşünme harekete geç. Ben 70 e dustum bilem 😍

Perşembe son spor günü canım. Cuma Spor yok tartı öncesi olduğu için. Perşembe 12 den sonra bildirebilirsin ♥️

Canısı Elhan kaptanımin mızrağı :KK62: dolapta durmasın. Belli ki biri onu kullanmalı. Tatlı tatlı batırma görevi sende olmalı bence ♥️

Hoşgeldin canım ♥️
@Elhan abla yıllık izinde ♥️
Biz varız şimdilik ♥️

Yok patates diyetinin ilk günü demek istedi 😅
Eğer bı diyetisyenle devam etmiyorsan kilona yakın kişilerden diyete giden varsa yardımcı olur. Takimca yardımcı olmayı çok severiz ♥️
Biraz daha aktif ol çekingen kalma ♥️
İlk günü değil aslında 2. Günü bozdum.😊 Diyetisyenle devam etmiyorum uyamiyorum listeyle. Burada arkadaşlar kilo verdikçe bnde motive olup daha dikkat ederim diye katılmak istedim teşekkür ederim inşallah sizinle beraber istediğim kiloya ulaşırım🥰

Oo vazgecme demekkki bayrama kadar bol sporlu bol yağ yakmalı bir döngü var hadi faydalanalim 😍

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başın sağolsun canım♥️

Düşünme harekete geç. Ben 70 e dustum bilem 😍

Perşembe son spor günü canım. Cuma Spor yok tartı öncesi olduğu için. Perşembe 12 den sonra bildirebilirsin ♥️

Canısı Elhan kaptanımin mızrağı :KK62: dolapta durmasın. Belli ki biri onu kullanmalı. Tatlı tatlı batırma görevi sende olmalı bence ♥️

Hoşgeldin canım ♥️
@Elhan abla yıllık izinde ♥️
Biz varız şimdilik ♥️

Yok patates diyetinin ilk günü demek istedi 😅
Eğer bı diyetisyenle devam etmiyorsan kilona yakın kişilerden diyete giden varsa yardımcı olur. Takimca yardımcı olmayı çok severiz ♥️
Biraz daha aktif ol çekingen kalma ♥️
Elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum. 2 bebeğim var onlardan fırsat buldukça inşallah aktif olurum.

Back
X