Bakayım canim bakalım becerebilcem miTuzu öyle hemen çıkmaz canım kaynamaya başlayınca tadına bak ona göre ayarla bu seferde tuzlu olur sarmaların
Al ben iste bakma böyle sert durduğuma arkada neler oluyor bilsenLafta oluyor o ya güçlüyüm diyen aslında en hassas olan o oluyor malesef
Neyse geçmiş geçti gitti onumze bakalımSadece sen degilki gidenlerde oldu biliyosun
Iç harcina tuz atmasaydin keskeBakayım canim bakalım becerebilcem mi
Az çok tahmin edebiliyorumAl ben iste bakma böyle sert durduğuma arkada neler oluyor bilsen
Aklıma gelmedi ki çok atmadım ama ikisi birlikte fena tuzlu olurIç harcina tuz atmasaydin keske
Tuz zehiri olur zaten sen bol suyla yikaAklıma gelmedi ki çok atmadım ama ikisi birlikte fena tuzlu olur
Tesekkur ederim canimCok hoş
Google bacidan bi araştır istersen hani o ne diyorBakayım canim bakalım becerebilcem mi
Ev hanimi olcaklar bide hiç yakıştıramadım bunu onaAynen yıkayıp sonra kaynar suya koyaskrhpozitif
Ben bilmesem neyse di miEv hanimi olcaklar bide hiç yakıştıramadım bunu ona
Seni de seviyorumBenim pabucum ne zaman dama atıldı daha geçen bana aşkım demedimiydn
Belki daha önce böyle yapmamıştır ben önceleri böyle yapardım artık yapacağım zaman sıcak suya koyuyorum sık sık suyunu değiştiriyorumEv hanimi olcaklar bide hiç yakıştıramadım bunu ona
Bende daha hiç bişi bilmiyorumEv hanimi olcaklar bide hiç yakıştıramadım bunu ona
Ben salamura yapmiyorum artik ya sadece tuzsuz şiseye basıyorum sapsari oluyor yaprak yada direk buzlugaBelki daha önce böyle yapmamıştır ben önceleri böyle yapardım artık yapacağım zaman sıcak suya koyuyorum sık sık suyunu değiştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?