Afiyet olsun cicim vişne komposto şekersizdir inşallah. Kız 3 saat ne lesliesi yaptın anam o nasi biseSelam kızlar
Menüm
11:00
4 protein pankek
2 tatlı kaşığı labne
1 dilim helva
Ara
1 activa shot
1 bardak vişne komposto
18:00
1 kase yoğurtlu patlıcan kabak
2 köfte 2 tavuk kanat
1 ısırık çikolata
Evde 10000 adım attım benim için devrim
Yaklaşık 3 saat filan Leslie yaptım sanırım video izlerken
Ellssa Boncuk2307 Purple58
Vav 18000 adım nasıl oluyro yaHemmen bugün menumu yazım kızlar
Sabah 9 30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Biraz tulum peyniri
3 zeytin domates salatalık biber yeşillik
Bal ( kahvaltıda tatlı bise arıyorum resmen yaa bunu da yemezsem kendimi kötü hissediyorum)
Ara 13 30
1 kase yoğurt içine 1 avuç üzüm
2 avuç fıstık
Akşam 17 30
2 3 kaşık köfteli patates yemeği
Bi parça haşlanmış tavuk göğsü
Cacık
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates
Az şekerli ama tarçınlı daha çokAfiyet olsun cicim vişne komposto şekersizdir inşallah. Kız 3 saat ne lesliesi yaptın anam o nasi bise
Bugun leslie bile yapmadım düşün. Ama disardaydim onun etkisi de var tabi . Bide benim 2 tane ufaklık var bak daha yeni yatırdım ve popomun üstüne oturabildim 5 dk dan fazla oturamıyorum desem ya biri cis yapmış oluyor ya yemek yapıyorum ya yemek yediriyorum işte öyle oluyor adımlar daVav 18000 adım nasıl oluyro yaben 10000 de aşırı zorlandım
Hadi ya çok iyiBugun leslie bile yapmadım düşün. Ama disardaydim onun etkisi de var tabi . Bide benim 2 tane ufaklık var bak daha yeni yatırdım ve popomun üstüne oturabildim 5 dk dan fazla oturamıyorum desem ya biri cis yapmış oluyor ya yemek yapıyorum ya yemek yediriyorum işte öyle oluyor adımlar da
Afiyet olsun canım tantuni ekmeksiz diye kabul ediyorumİyi akşamlar
Sabah 7 kefir
Kahvaltı 10.00
1 dilim.peynir
2_3 çatal patlıcan kızartması
Yarım domates
Yarım salatalik
1 dilim ekmek
15.30
Kahve + su
17.00 akşam
Tavuk tantuni
Yoğurt
Yeşillik
2.5 lt su
1 saat yüzme
10.800 adim
Ellssa
Boncuk2307
Purple58
Yine harika bur menu olmus canimP PembepilatesBoncuk2307 Ellssa
Sabah 09.00 protein çikolata
Öğlen somon
Akşam bir avuç karışık çerez ve 1 çatal yaş pasta
Aa ne guzel pasta yapim atolyesine mi gittin? Nasil gecti?Ah yaa. Pazar günü resmen sınav. Valla çok zorlandım bugün. Pasta yapım atölyesindeydim, miss gibi kremalar, kekler öfff. Zaten plato evresindeyim. Kilo veremiyorum. İdeal aralıkta oldıgum için. Ama taktım yani. yarından itibaren detoks tadında ilerliycem bakalım
Filizim yeni fark ettim manzara ne güzel öyle orda yürüyüş yapmak harikadır17 agust. Pazar menü sporEllssa Boncuk2307 P Pembepilates
Sabah 10:00 lorlu biber, beyaz peynir, yarım dilim ekmek, bir domates
11:30 bir küçük kase yoğurt yanında yarım şeftali
13:00 kremalı kahve yanında yarım Kavala kurabiyesi
17:00 bir çatala sığacak kadar yagsiz spagetti yanında 2 kk beyaz peynir biraz da salata
Spor: Çanakkale kordonda yürüyüş 8 bin adım. 40 dk kadar yüzdüm
Kızımı götürdüm ya. Ama arada ben de kaptım bi şeyler.Yine harika bur menu olmus canim
Aa ne guzel pasta yapim atolyesine mi gittin? Nasil gecti?
Burcincim bence sen fazlasiyla kilo vermissin canim.Daha fazla vermesen bile olur.
Yine iyi atlatmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?