• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

benim yol hiç yol değil, gelmem şart oldu
selam kızlar, günaydın
beni de alın aranıza 😭
yine 67 lerden 73 lere geldim, pisboğazlıktan hepsi. buraya ve spora falan dönmeden ben bu işi halledemiycem gibi.

Eklentiler

• IMG_6499.webp
    IMG_6499.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 15
Merhabalar sevgili kaptanlarim, bu hafta memleketteyim (Hatay) . Acilen geldik. Tartı falan yok yanımda maalesef. En erken haftaya pazartesi tartilabilirim 🙁 nasıl yapacağım bilemedim. Buralar deprem bölgesi, imkanlar kısıtlı.Eczane falan yakın değil , uzak bayaa.
Hazırlık grubunda olmak istemiştim bu hafta ama sanırım gözden kaçtı . Nasıl yapabilriiz ?
Purple58 Purple58
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
ya hatay ın neresiiii bu arada? ben de antakyalıyım 🥰

cuma 55.5
Bugün 55.0
-500 gr
Kasmıştım haftasonu. Prebiyotikler , bromalinler falan filan 54 göreyim diye.

Size bir tartılma triki vereyim. Sabah wc ye gittiniz ya erkenden. Sonra biraz daha bekleyin . Bi kere daha girin öyle tartılın 😂

Eklentiler

• 1000276909.webp
    1000276909.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 14
Hosgeldinnn canım ❤️
benim yol hiç yol değil, gelmem şart oldu
selam kızlar, günaydın
beni de alın aranıza 😭
yine 67 lerden 73 lere geldim, pisboğazlıktan hepsi. buraya ve spora falan dönmeden ben bu işi halledemiycem gibi.
Olsun hallederiZzz eminim hepsi odemdir malesef bırakınca alınıyor şekil A da bende de görüldüğü gibi 😄

Hosgeldinnn canım ❤️

Olsun hallederiZzz eminim hepsi odemdir malesef bırakınca alınıyor şekil A da bende de görüldüğü gibi 😄
ayyyY baktım özellikle sen de iyi ödemlenmişsin tatil böyle yapıyo insanıııı benimki tatil de değildi nyiye böyle oldu 😂😂
neyse 6 eylülde tatile gideceğim umarım o zamana kadar veririm güzelce

ayyyY baktım özellikle sen de iyi ödemlenmişsin tatil böyle yapıyo insanıııı benimki tatil de değildi nyiye böyle oldu 😂😂
neyse 6 eylülde tatile gideceğim umarım o zamana kadar veririm güzelce
Verirsin verirsin benim de 5 Eylül doğum günüm o güne kadar yine eski kilomaa dönmek istiyorummm.
Nereye gidiyorsun tatilde kesin manyak bi yerdir 😄

Verirsin verirsin benim de 5 Eylül doğum günüm o güne kadar yine eski kilomaa dönmek istiyorummm.
Nereye gidiyorsun tatilde kesin manyak bi yerdir 😄
ay yok beee alanyaya gidiyorum 6 13 arası alanyadayım 14-21 arası da japonyaya gidecen iş için japonyanın köyüne ama öyle gezmeye değil 😂
ayyy 5 eylüle kadar 5 er kilo yarışı başlasın ozaman

ay yok beee alanyaya gidiyorum 6 13 arası alanyadayım 14-21 arası da japonyaya gidecen iş için japonyanın köyüne ama öyle gezmeye değil 😂
ayyy 5 eylüle kadar 5 er kilo yarışı başlasın ozaman
Hee bizde alanya ya gittik Eylül de çok seviyorum orayı ama okullar filan derken mecbur temmuz ağustos gibi gidiyoruz.
Haydi başlayalım o zaman ✌️✌️😄

Pazar Menum
Sabah 10bucukta (600 kalori)
Eki Görüntüle 3631411

Ara Ogun (150 kalori kahve ve atistirmalik)
Eki Görüntüle 3631412

Aksam 5te (350 kalori)
Eki Görüntüle 3631413

8de 1 tane nektarin yedim. (100kalori)
Toplamda 1200 kalori tukettim.
Su: 1.5 lt
Spor:20.473 adim
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Pembepilates
Eki Görüntüle 3631414
Turşuya ben de bayılıyorum ya 😍😍😍
aşkım çok güzel bir eksi
Gunaydin kizlar, hepinize keyifli bir pazartesi ve guzel bir hafta diliyorum.🥰

Kilo Bildirimim
Cuma:76.45
Pazartesi:76.20
Fark:250gr
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Pembepilates
çok güzel bir eksi

Kızlar ben din biraz rahatsızdım midem kötü oldu meyan kökü şerbeti içtim 2-3 bardak sabah da aç karna içtim öyle tartıldım ondan ödem oldum sanırım
Bugün 78.8
Geçen cuma 77.8
Fark 1 kg 🤣🤣🤣🤣 şaka gibi ya of
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Tüm sırrı bozdun bacım özel den boncuga atacaktin tuhhh

O da çarpıntı yapıyor bende kafein var ya içinde 😢
Tüh dün girebilseydim hemen konuya el atardım. Tartı öncesi müthiş çözüm yatmadan önce bir kase tuzlu yer fıstığı yanında gazoz. Acaip ödem attırır ertesi gün tartı en az 2 ya da 3 kilo eksilir. Kesin çözüm yani :KK53::KK53:

Back
X