• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Buhafta kocam evde olmayacağı için daha iyi diyet yapıyorum🫠
ooo süper walla
benimki bu hafta dedi sen hic ekmek yemiyon bende bu hafta yemeyeyim 🤣
45 miii 🤣🤣🤣 en son ilk okul döneminde öyleymişimdir herhalde zaten olmak da istemem laz burnum iyice ortaya çıkıyor çok kilo verince 👃👃👃
ayy 5 li rakamları görsem o kadar mutku olurum ki dur biraz hayal edimmm ..
walla çok güzel efil efil elbiseler ayyy içim eridi 😂😂😂

ben lor dolması çok özledim yaaaa sen yapabiluyon mu kayınvalidem yapardı
Bende temmuzdan beri yiyiyorum ara ara dikkat etmeye calisiyorum ama pek olmuyor gibi.
Ama haftaya patir patir dökülür kilocuklar 🫠🤣
pissten bebeleri alın zeynep geldi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

H
ooo süper walla

Ahahahahaha adam bi haylı utandı 😂😂😂 :D

ooo süper walla

Yok canm bilmiyorum ama eminim güzeldir lorun birçok halini kullanıyuruz

Aynen ya barajlar boşaldı

Ooo çok şükür canımm abur cuburlardan vermezsin benim kardesimde onun yuzunden mide rahatsizlandı rabbim daha yasatmasın sağlıklı olmak cok önemli nekadar kilo vermesi gerek peki
Son 3-4 kilo kaldı canm kilodan ziyade değerlerin düşmesi lazım bizde iki haftaya toparlar o değerleri de inşallah

Doğum günün kutlu olsun canım :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Hayırlı olsun o halde :emir_bebek::KK200::KK200::KK200:

Hayır ama grupla hedefe çok güzel bir şekilde ilerleniyor

canımmm doğum günün kutlu olsunnn, iyiki doğmuşsun iyiki tanımışım seni :KK36: :KK36:

teşekkürler kaptanım :KK36:

Purple58 Purple58 canım doğum günün kutlu olsun🎂🎁🎉👑 nice sağlıklı mutlu ve fit yıllara 🌼
Cok teşekkür ederim canlarım iyiki tanımışım bende sizleri ❤️❤️😘😘

Kizlar nasilsiniz , oyle zor, yogun, deli bir hafta gecirdim ki, buraya ugrayamadim bile..Hepinizden ozur diliyorum ozellikle takim kaptanim ve takim arkadaslarimdan.Gecen haftasonu tstile gittik biliyorsunuz, hem diyet, hem tatil donusu adapte olabilmek, is-guc cok tukendigim bir hafta oldu.
Kucuk oglum ve esim donus gunu hastalandilar ve oglum hic okula gidemedi tum hafta..Esiminde saglik durumundan oturu ilac kullanmasi sIkinti dogal yollarla geciremedik hastaligini, grip-bogaz enfeksiyonu gibi belirtiler..
Yani anlayacaginiz bu hafta kaca bolunecegimi sasirdim.
Normalde okulda calisirken okuyordum, yaziyordum sizlere ama islerde acayip yogun bu birkac hafta.Cunku tum ogrencilerimizin gorme ve isitme testlerini yapiyorum sinif sinif.Her yil senenin basinda yapiliyor.Insallah bugunden itibaren eski katilimima donecegim.Sizleri cok ozledim.Herkesler iyisir insallah.💕
Dipnot: Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou kaptanlarim tatildeyken cuma ve cumartesi menulerimi paylasmistim.Bugunde geri kalanlari paylastim, hepsi birarada oldu kusuruma bakmayin ne olur..🙏🌸
Canım benim of deli yoğun bir hafta olmuş seninki gerçekten. Okurken kendi tabanlarim ağrıdı resmen 😅
Ve de çok geçmiş olsun hem eşine hem oğluna. Şimdi nasıllar biraz daha iyilestiler mi?
Ne şansli öğrencileriniz. Keşke her okulda sizdeki gibi olsa öğrenciler için bir revir. Ne güzel olurdu 🙏 Sorun tespit ederseniz mesela doktora yönlendirilmiş olacaklar. Bu baya iyi bişey o çocuk açısından.
Menulerin bana aşırı gelmedi. Bence iyi tüm paylaştıkların Özgecim.

pazartesiye bende daha fazla eksi gormek istiyorum ama biraz zor misafirli bir hafta sonu yogun bir haftasoonu beni bekliyor

vay masallah 👏

hosgeldin Bilge bende 36 yaşında 2 çocuk annesiyim insa hep birlikte hedefledigimiz kiloya saglikla ulasalım

fotoyu 45 sandım biraz daha 🤣😆🤣😆baktımm

çok geçmiş olsun insa geri guzel duzeninize donersiniz tez zamanda canımm
Hoş buldum, inşallah. Teşekkürederim

İyi akşamlar kızlar.
Âfiyet olsun herkese.

Menü ve spor paylaşıp etiket yapacağim gün sonunda.

Akşam yemeğimi yedim, açlik sonrası.

Eklentiler

• 1000041977.webp
    1000041977.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 22
İyi aksamlar bugün detoks günü yapacaktım ama akşamleyin ipin ucu kaçtı o nedenle yarın denemeye çalışacağım
Sabah 8.00 1 galeta
Saat 10.00 birkaç tane findik
Saat 12.00 tavuklu patates yemeği 1 dilim ekmek
Saat 16.00 baya bi biskrem
Saat 17.30 1 yumurta yağda +az biraz ekmek

Su : 3 lt

Yarına toparlamak istiyorum insallah

SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ :KK73:

Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın spor yarışı kazananı
Yawrukush Yawrukush oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü paylaşımını belirtiyor canımlar😇

Eki Görüntüle 3640624

Bu haftanın kazanan takımı MAVİ TAKIM oluyooorrr:KK37: MAVİ takım kaptanım bluegreeneyes bluegreeneyes Seni ve takımını tebrik ediyorum. :KK19:@Jou kaptanım seni ve takımını da tebrik ediyorum. :KK36:

Bu haftanın kırmızı kaptanı kabul ederse Yawrukush Yawrukush oluyor. Mavi takım kaptanını seçebilirsin ablacım. :KK200: (spor puanının önemi der susarım :KK5: )

Öpüyorum sizii :KK60:

KIRMIZI TAKIM29.08.202505.09.2025FARKORAN
Jou Jou Kırmızı Takım Kaptanı70.2070.70+0.500-0.712
@94bassuk70.3572.55+2.200-3.127
@Beklenen277.05--0
cat princess cat princess 73.8573.15-0.7000.947
Ellssa Ellssa 75.70--0
Ilyusa76.5075.50-1.0001.307
Mthn8383.7083.50-0.2000.238
Purple58 Purple58 101.90101.80-0.1000.098
@simad65.6067.30+1.700-2.591
@Pembepilates (TRANSFER)77.1076.10-1.0001.297
TOPLAM ORAN-0.254
MAVİ TAKIM
bluegreeneyes bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı64.8564.55-0.3000.642
armin8354.4054.50+0.100-0.183
@Beth1868.70--0
@Dil-i bitab63.25--0
FitFiliz FitFiliz 79.3078.80-0.5000.630
Jasminium84 Jasminium84 64.2063.60-0.6000.934
@ummhnisa (TRANSFER)83.0083.60+0.600-0.722
@sibel_8474.7074.00-0.7000.937
Tutku44 Tutku44 89.8088.50-1.3001.447
Yawrukush Yawrukush 75.0574.55-0.5000.666 + 1 = 1.666
TOPLAM ORAN0.517
HAZIRLIK
60kiloyum 60kiloyum -
@Deltavealfa69.70-
@Lotus1234-
@tomrs-
@Candysisters-60.30
zeyneppk zeyneppk -77.30
ben geçen hafta 83.2 ydim canım. bugün unutmuşum tartılmayı. yarın atarım.

Bu hafta hepinizin yoğunluktan perti çıkacak anlaşılan 😘

Aynn canm maviyiz 💙

Yaş yükseldi ama büyütmesek olur mu Hatice abla 🥰 hedefi de 62.5 yapalım 😘

Afiyet olsun canm😘

Ay keşke ben de yaparken kokusuyla duysam 🤣🤣
Biraz az olmuş ama afiyet olsun canm😘

Harika canm 😘

Ekmaanen çok bişey yeme bugün olur mu 😘🤣🤣

Harikasın 👌👌👌 darısı bize inşallah🌼
Aynı takimdaymisiz ne güzel diye alintilamistim ama artık bunu yazmak yerine kazanmişizzz yuppiii diye değiştiriyorum 😂

tünoooo kızlar bu hafta yazmaya hiç yüzüm yok ama kendimce bahanelerim var bahaneleri sıralamaya geldim 😭 çok gerginim stresliyim heyecanlanamıyorum henüz kanda beta değerim 14 çıktı sonunda ama 14 okadar kritik bi değer ki aşırı geriliyorum ve gerginliğinden yemeue vurdum 😭 bi hafta sonra zaten tatile gidicem diye dedim yeterince gerginim bi de beslenme stresi sokmim kendime birazcık saldım beni affedin..... ve bana bol bol dua edin 🥹
Sana da sakin ol Basakcim beta değeri ne diye soracaktım. Ama bu günküesajlari gördüm sonra. Çok sevindim. Dualarım seninle canım 🙏🥰
Yaaa çok mutsuzum normalde kendimi şişman hissediyorum evet ama o kadar da değildi yani bir pantolon alayım dedim 42 bedene sigamadim 😔😔😔😔
Modum düştü almadım pantolon falan
Ben de 44 beden pantolon alınca aynı böyle hissetmiştim. Çok iyi anlıyorum bu duyguyu malesef
ben takımlarda olmayacağım bir süre, yine görüşmek üzere

hala emin değilim ama bu ay galiba oldu 🥹🥹 sağlıkla ilerlesin de kilo alınır verilir dediğin gibi 🥹🥹 çok heycanlıyım
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım 🤍🧿🧿🧿🧿 bir süre kimselere söyleme bence. Sadece eşinle sen tadını çıkarın bu haberin 🙏
Ayrıca da yok öyle gitmek uğra ara ara ☺️
Eki Görüntüle 3640525
Geçen hafta 83.7
Bu hafta 83.5
Fark 200 Gr
Dün 83.1 di 😭
Ben yarından itibaren tatile gidiyorum. Beni özleyin anacığım bayy 😍
Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Özlerim tabii. İyi tatiller 🙏
Ayy ben de başlamak istiyorum artık ama şu hastane işlerimi bir bitirebilseydim :dua:
Umarım güzelce halledersin boncukcum hepsini 🙏🤍 ve güzel şeyler duyarsın doktorlardan. Çok amin 🥰
Hoş bulduk

Formu dolduruyorum.

KATILIM FORMU
Yaşınız : 38
Boyunuz : 1.62
Kilonuz :67 .50 du en son (bugün tartilmamıştım)
Mesleğiniz : Memur
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Kilo Alma Nedeniniz : Az hareket etmeye bağlıyorum ve yaşın da etkisi vardır.
Hedef Kilonuz : 55 civarı olabilir

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz: Sağlık her şeyden önce ve fit olmak istiyorum❣️
Hosgeldinn..hangi sehirdesin peki?

Aynn ya yağmura hasretiz 😊

11 yaşında canm karaciğer değerleri yükseldi yine ilaca başlamamak için diyetisyen desteği alıyoruz 6 kiloya yakın verdi bir buçuk ayda değerleri de normale yaklaştı çok şükür 🤲
Umarim oglunuzun degerleri en kisa zamanda normale doner, acil sifalar.🙏

çok isterdimm tatlım 😔benim oğlumun bu haftasonu dogum gununu kutlayacagız kalabalık olacak bugunden basladım hazirlıklara

insa eğer olurda haftaya kaptan olmak istemeyen olursa beni unutma sözüm olsun
Dogum gunu simdiden kutlu olsun oglunuzun.🥰Nice mutlu yillara🎉

Canım benim of deli yoğun bir hafta olmuş seninki gerçekten. Okurken kendi tabanlarim ağrıdı resmen 😅
Ve de çok geçmiş olsun hem eşine hem oğluna. Şimdi nasıllar biraz daha iyilestiler mi?
Ne şansli öğrencileriniz. Keşke her okulda sizdeki gibi olsa öğrenciler için bir revir. Ne güzel olurdu 🙏 Sorun tespit ederseniz mesela doktora yönlendirilmiş olacaklar. Bu baya iyi bişey o çocuk açısından.
Menulerin bana aşırı gelmedi. Bence iyi tüm paylaştıkların Özgecim.
Canim gercekten deli kosturdum bu hafta.Sen nasilsin Filizim, okulun nasil gecti bi hafta?Esim hala toparlanamadi ama oglum iyilesti cok sukur, bugun okula gitti sonunda.
Bende okullarda klinik olmasini cok seviyorum.Burada her devlet okulunda ilkokuldan lise sona kadar var klinik.Universitelerde zaten var.Bizim okulda 3 hemsireyiz biz, okulumuz buyuk.Cocuklara her yil gorme-isitme testleri yapiliyor, bir sorunlari olmadan ders ogrensinler diye.Sonra astim, epilepsi hastasi cocuklarimiz var, duzenli ilac kullananlar var, agir alerji sorunlari olanlar var, hatta tube ile beslenen, idrar torbasi olan ogrencilerimiz bile var.2 sinifimiz engelli ogrencilerimiz sadece ve tibbi destege cok ihtiyaclari var.Okulda calismak klinikte callismaktan daha cok mutlu etti beni.Cocuklarin her biri bir anne babanin evladi..Onlara kucucukte olsa yardim edebilmek mutlu ediyor Filizim ki sen bunu en iyi bilenlerdensin..💕

Hoş buldum, inşallah. Teşekkürederim
Hosgeldiniz aramiza🌸

Back
X