• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

27320.webp

🩵🫂Selamm mavi takımmm🫂🩵

🤗Öyle güzel bir haftaki bu yeni bir aya girmeden şöyle ödemlerden kurtulalım..😇🫠yağlar şöyle erisin😆😅

Amacımız cumaya sadece eksi gelmek değil 🙂↔️amacımız pazartesiye eksi gelmek 💘
1 Aralık pazartesiye bomba gibi girelim hep birlikteee💙🩵💃💃🏻💃🏼💃🏻💃🏻💃🏻

Eski devamlılığını çok özledim mezunu yazmadan yatmazdım cuma yarışmalarına taa eskiden 🙃
O yüzden kaptan olup sorumluluk alıp hergün tekrar aynı disiplini yakalamak istiyorum .🩵💙. Hayatımız bu kadar yogunken kendimize bir nefes aldıralım 🫂

Hergün spor yürüyüş elimizden geldiğince yapalım.
*cumartesi karbon alıyorsak 🍞pazar günü karbon alımı az olsun❌❌🍞❌❌️ daha çok sebze yiyelim 🥬🥒🥦🫑🫛🍅🍌
*Su tüketimi çook önemli💧
*ayakta birsey atıştıryorsak hemen sakız çiğneyelim tehlikeli maddelerden uzak duralım. Ne yediysek hemen gelip buraya yazalım ⚡
*pzartesi tartı olacagı için pzar günü ağır spor yapmayalım ve günü en gece 5 te bitirelim 🕔
*Cumartesi içeceğimiz ödem çayı pazartesi eksi getirecek size ne iyi geliyorsa o çayı için lütfen🌝

cPazartesi bi atlatalım cumaya bakıcaz kilo durumlarına göreee 😉
Bunu mavi takım hep birlite yapacak 🫶veee kırmızı takımı yenerek kazanacağız 👊
☘️Biraz durumumuza bakalım sonuçta gecen haftayı geride bıraktık ama nasıl gerçekleri konuşalım

Ellssa Ellssa geçen hafta sabitleğine bu hafta güzel bir eksi yakışır kaptanım 🌸

tomrs tomrs maşallah diyorum sana bu hafta daha güzel bir eksi göreceğine inaniyorum🌷

bluegreeneyes bluegreeneyes
Geçen haftaki artıyı bu hafta mükemmel bir eksiye dönüştürelim tatlımm⚘️

Jasminium84 Jasminium84
Senin tartını bulamadım canım listede yoktun sanki benim mi yanlışım var
Her nasıl bir hafta olursa olsun bu hafta daha iyi olacağına şüphem yok🌺

Makaron23 Makaron23 Geçen haftaki eksine bu hafta söyle ram 1 kg yapalım sence olur mu ben inaniyorum 🌻

I Incekaktus bu hafta artımızı pazartesiye kadar atıp eksiye döneriz ne dersin tatlımm🪷

Tutku44 Tutku44 gecen hafta biraz eksi gördüm diye sakın cozutma canına kurban bak kıyafetlerini giyerken mutlu olmak istiyorsun hadi güzelim müsssmükemmel eksinin göster 🪴

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Sonuçları veriyorlar aslında da doktor midemden parça almış o 1 ay sonra çıkacak bakalım.
Çok çok geçmiş olsun canım, güzel sonuçlar çıkacak inşallah 🙏🏻

Eki Görüntüle 3679667

🩵🫂Selamm mavi takımmm🫂🩵

🤗Öyle güzel bir haftaki bu yeni bir aya girmeden şöyle ödemlerden kurtulalım..😇🫠yağlar şöyle erisin😆😅

Eski devamlılığını çok özledim mezunu yazmadan yatmazdım cuma yarışmalarına taa eskiden 🙃
O yüzden kaptan olup sorumluluk alıp hergün tekrar aynı disiplini yakalamak istiyorum .🩵💙. Hayatımız bu kadar yogunken kendimize bir nefes aldıralım 🫂

*cumartesi karbon alıyorsak 🍞pazar günü karbon alımı az olsun❌❌🍞❌❌️ daha çok sebze yiyelim 🥬🥒🥦🫑🫛🍅🍌
*ayakta birsey atıştıryorsak hemen sakız çiğneyelim tehlikeli maddelerden uzak duralım. Ne yediysek hemen gelip buraya yazalım ⚡
*pzartesi tartı olacagı için pzar günü ağır spor yapmayalım ve günü en gece 5 te bitirelim 🕔
*Cumartesi içeceğimiz ödem çayı pazartesi eksi getirecek size ne iyi geliyorsa o çayı için lütfen🌝

☘️Biraz durumumuza bakalım sonuçta gecen haftayı geride bıraktık ama nasıl gerçekleri konuşalım

Ellssa Ellssa geçen hafta sabitleğine bu hafta güzel bir eksi yakışır kaptanım 🌸

tomrs tomrs maşallah diyorum sana bu hafta daha güzel bir eksi göreceğine inaniyorum🌷

Jasminium84 Jasminium84

Makaron23 Makaron23 Geçen haftaki eksine bu hafta söyle ram 1 kg yapalım sence olur mu ben inaniyorum 🌻

I Incekaktus bu hafta artımızı pazartesiye kadar atıp eksiye döneriz ne dersin tatlımm🪷

Tutku44 Tutku44 gecen hafta biraz eksi gördüm diye sakın cozutma canına kurban bak kıyafetlerini giyerken mutlu olmak istiyorsun hadi güzelim müsssmükemmel eksinin göster 🪴

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Canım kaptanım ben bu hafta yeniden başladım 67,90 ile 🥰
Elele çok güzel bir ay başlangıcı yapacağız inşallah, 1 Aralık’a bomba gibi girelimmm 💙💙🥳

Eki Görüntüle 3679667

🩵🫂Selamm mavi takımmm🫂🩵

Jasminium84 Jasminium84

Kaptanım mük 👌👌👌 bir konuşma olmuş diline sağlık 🌼bu motivasyonla harika işler çıkarmalıyız 😎

Al destekli ne demek diye Google ye yazınca öğrendim. 🤣🤣🤣
Anla o kadar uzağım
Kızz gerçekten miii🤣😅😅😅 anacım birsey bir video olunca ortalık kaynıyor AI videosu mu gerçekten mı diye
Hatta şu Hong kong daki yangın bile AI olsun nolur diye dünya ınanamadı
Yanina da güzel bir tatlı giderdi.🤣🤣
Çikolata vardı ama ev ahalisi yedi 🤐🤐🤐🤐
Helal olsun kaptanıma. Dün birazcık şey etmis olabilirim . Çünkü davetli idim. Ama şu iki gün asilmam lazım gerekli olduğunu farkında şey ediyorum.🤣🤣🤣
Çookkda şey etme yaa klasik bir haftasınu geçir kuzu🤣😂😅🤣😂😅🤣😂

Şaka bir yana mükemmel eksiler göreceğimiz İnşallah güzel hafta olur Sibelim
Günaydınnn 💙❤️

Özlemişim cuma heyecanlarını, uyanır uyanmaz ilk iş hangi takımdayım diye baktım 😍
Günaydın canımm🐰
Çok çok geçmiş olsun canım, güzel sonuçlar çıkacak inşallah 🙏🏻

Canım kaptanım ben bu hafta yeniden başladım 67,90 ile 🥰
Elele çok güzel bir ay başlangıcı yapacağız inşallah, 1 Aralık’a bomba gibi girelimmm 💙💙🥳
Not ettim tatlımmm
💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻halayda çekeriz horona teperiz ama bomba gibi gireriz canım😅
Kaptanım mük 👌👌👌 bir konuşma olmuş diline sağlık 🌼bu motivasyonla harika işler çıkarmalıyız 😎
Hep birlikte mükemmel hafta olacak inşallah bir kırılma olur düzene gireriz canım ve böyle devam eder 😇😇😇
28 kasım cuma menü
09.30 2 dilim yumurtalı ekmek, 8-9 zeytin, domates salatalık peynir
10.30 1 fincan kahve 2 minik kek
14.30 2 mandalina 10 badem
16.30 1 wasa üzerine avakado peynir
18.00 6 kaşık makarna, salata 1 bardak kefir
3 lt su 12.300 adım
Eki Görüntüle 3679697
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Tutku44 Tutku44
Adım süper 😎ama menü için aynı şey diyemeyeceğim canım😷😷😷🤐🤐🤐🤨
Bugün daha güzel bir menü bekliyorum 😇😘😘😘😘

Kızz gerçekten miii🤣😅😅😅 anacım birsey bir video olunca ortalık kaynıyor AI videosu mu gerçekten mı diye
Hatta şu Hong kong daki yangın bile AI olsun nolur diye dünya ınanamadı

Çikolata vardı ama ev ahalisi yedi 🤐🤐🤐🤐

Çookkda şey etme yaa klasik bir haftasınu geçir kuzu🤣😂😅🤣😂😅🤣😂

Şaka bir yana mükemmel eksiler göreceğimiz İnşallah güzel hafta olur Sibelim

Günaydın canımm🐰

Not ettim tatlımmm
💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻halayda çekeriz horona teperiz ama bomba gibi gireriz canım😅

Hep birlikte mükemmel hafta olacak inşallah bir kırılma olur düzene gireriz canım ve böyle devam eder 😇😇😇

Adım süper 😎ama menü için aynı şey diyemeyeceğim canım😷😷😷🤐🤐🤐🤨
Bugün daha güzel bir menü bekliyorum 😇😘😘😘😘
Valla kuzum kaç gündür İnan evde televizyon bile düzgün açılmıyor. Açılsa da benim izlemeye mecalim kalmıyor. Bizim maraton malum baslayinca ağzım açık eve düşüyorum. Ama şu aralar bir.muzuk furyası var herhalde onlarda yapay zeka ile yapılmış. Ama bak diyorum yapay zeka. Onun adının Al olduğunu senden ogrendim dün 🤣🤣

Ben dünün menüsünü yazayım
Kahvaltı yok
Ogleye doğru
1 fincan Türk kahvesi
Saat 2 gibi
1 dilim ama ince dilim yaş pasta
1 avuç çekirdek 🫣🫣
Bolca çay
Akşam
Bir kase salata
1 kaşık kısır
Adım sayım 8000.
Boncuk2307 Boncuk2307 Tutku44 Tutku44

Ben dünün menüsünü yazayım
Kahvaltı yok
Ogleye doğru
1 fincan Türk kahvesi
Saat 2 gibi
1 dilim ama ince dilim yaş pasta
1 avuç çekirdek 🫣🫣
Bolca çay
Akşam
Bir kase salata
1 kaşık kısır
Adım sayım 8000.
Boncuk2307 Boncuk2307 Tutku44 Tutku44
Cumayı unutup önümüze bakacağız kaptanım 😘😘😘

Valla kuzum kaç gündür İnan evde televizyon bile düzgün açılmıyor. Açılsa da benim izlemeye mecalim kalmıyor. Bizim maraton malum baslayinca ağzım açık eve düşüyorum. Ama şu aralar bir.muzuk furyası var herhalde onlarda yapay zeka ile yapılmış. Ama bak diyorum yapay zeka. Onun adının Al olduğunu senden ogrendim dün 🤣🤣
Tempon yogun biliyorum tatlım
Öğrencilerinin yaşı büyük olsaydı kesin bilrdin😅😅

Back
X