Aynen canım güzel bir eksi gelsin artık diyoruz. Kış geldi ya benim kilo verme sürecim başladı artık.Cumayı unutup önümüze bakacağız kaptanım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım güzel bir eksi gelsin artık diyoruz. Kış geldi ya benim kilo verme sürecim başladı artık.Cumayı unutup önümüze bakacağız kaptanım![]()
Bn ilk ateşe çocuklardan başladım ikiside sabaha kadar atesliydi evrene yanlış enerji mi gönderdim naptimBu hafta herseyimiz ateş gibi olsun. Yakalım kavuralim her tarafı![]()
Spor ve su çok iyi canım ama çok karbonhidrat olmuş menüde28 kasım cuma menü
09.30 2 dilim yumurtalı ekmek, 8-9 zeytin, domates salatalık peynir
10.30 1 fincan kahve 2 minik kek
14.30 2 mandalina 10 badem
16.30 1 wasa üzerine avakado peynir
18.00 6 kaşık makarna, salata 1 bardak kefir
3 lt su 12.300 adım
Eki Görüntüle 3679697
Ellssa
Boncuk2307
Tutku44
Tünaydııınnnn
Hemen yazıyorum;
Tam başlıyorum regl oluyorum yaaKIRMIZI TAKIM… SİZ SADECE BİR TAKIM DEĞİLSİNİZ, BİR YOL ARKADAŞLIĞISINIZ.
Bu yolculuğa çıktığınızda herkes bir şey söyledi;
“Zor olur”, “Yapamazsın”, “Boşver”…
Ama siz? Siz hepsine rağmen yürümeyi, denemeyi, yeniden başlamayı seçtiniz.
Çünkü içinizde vazgeçmeyen bir ışık var.
KIRMIZI TAKIM’ın ateşi işte o ışık.
Bazen yorulacaksınız…
Bazen tartı inat edecek…
Bazen günler geçip de değişim küçük görünecek…
Ama sakın unutmayın:
Sizin attığınız her adım, kendiniz için verdiğiniz en değerli sözün karşılığıdır.
Siz;
Birbirinin yüreğine dokunan,
Birbirini taşıyan,
Düştüğünde el uzatan,
Pes ettiğinde “Hadi biraz daha” diye fısıldayan bir ekipsiniz.
Bu yüzden KIRMIZI TAKIM olarak güçlü değilsiniz…
Bir arada olduğunuz için YENİLMEZsiniz.
Kalbinizle yürüyün.
İnancınızla devam edin.
Ve bilerek ilerleyin:
Bugün zorlanan siz, yarının EN GURURLU sizisiniz.
Ateşiniz hiç sönmesin KIRMIZI TAKIM… Yol sizin, güç sizin, zafer sizin!
Tesnim1903
FitFiliz
Jou
Yasminn83
B Beklenen2
I Ilyusa
Allah yardımcın olsun ne kutsal bir işŞu an en büyük yaş grubumu okutuyorum. Seneye dön başa diyeceğiz
Afiyet olsun canımSpor ve su çok iyi canım ama çok karbonhidrat olmuş menüdeama erken de kapatmışsınız, afiyet olsun
Tünaydııınnnn
Hemen yazıyorum;
28.11.2025 Cuma
07.00
1 adet sucuklu kaşarlı tost
10.00
Şekersiz Türk kahvesi
Küçük bir parça çikolata
15.30
Filtre kahve
3 adet incir
18.30
Küçük bir tabak basmati pilavı
1 yk et sote
Su:2 lt
Spor yok, ayak bileğimde kötü bir ağrı vardı çok fazla yürüyemedim bile
Tutku44
Ellssa
Boncuk2307
Heyt be super motivasyon bu hafta kilolar iyi verilecek demekkiTesnim1903
FitFiliz
Jou
Yasminn83
B Beklenen2
I Ilyusa
KIRMIZI TAKIM ATEŞİ!
Bu yolculuk kolay olmayacak biliyoruz… Ama KIRMIZI TAKIM asla kolayı seçenlerin takımı olmadı!
Siz; azmiyle, kararlılığıyla, pes etmeyişiyle bilinen bir ekipsiniz.
Her ter damlası, her sağlıklı öğün, her adım… hepsi hedefinize attığınız imza demek.
Bu kamp sadece kilo kaybı değil; yeni bir alışkanlık, yeni bir beden, yeni bir zihniyet demek.
Unutmayın:
Bugün yaptıkların yarınki bedenini belirler.
Küçük istikrar büyük değişimi getirir.
Kırmızı takımın olduğu yerde enerji de mücadele de asla bitmez!
Birbirinizi kaldırın, motive edin, birlikte yürüyün.
Çünkü bu takım “olamaz” denileni “oldu” yapanların takımı.
Haydi Kırmızı Takım!
Hedef belli, yol belli, ateş sizde!
Sadece kilo değil, engelleri de eritiyoruz!
Gücünüzü toplayın, sahne sizin!
![]()
Geçmiş olsun canım. Yok yok yanlış enerji göndermedik. Salgın var etraftaBn ilk ateşe çocuklardan başladım ikiside sabaha kadar atesliydi evrene yanlış enerji mi gönderdim naptim![]()
Bende kalkıp bir yeşil çay patlatayimTam başlıyorum regl oluyorum yaaşiştim iyice ama hibiskus söktürdü bi deneyeyim dedim 2 gün içip dün icmedim ben şok
bugün olmuşumm
Teşekkürler canım benim. Ama seviyorum ben bu işi.Allah yardımcın olsun ne kutsal bir iş
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun dikkat et bugün nasıl burkulma falan mı
Yakıyoruz etrafı bebeğim. Acayip eksiler gelecek ben eminim.Heyt be super motivasyon bu hafta kilolar iyi verilecek demekkiHep mavi takimdaydim simdi kirmizi takimimiz hayïrli olsun kaptanim
![]()
Sagol canimGözün aydın cnm gelmiş 7 ler![]()
Sagol kaptanim bende seni tebrik ediyorum
inșallah canim Bu hafta aktifsin yakiyorsun ortaligi kaptanim hic boyle gormedim seniYakıyoruz etrafı bebeğim. Acayip eksiler gelecek ben eminim.
Evi sil süpür yaptım oturdum mesajlara bakıyorum. Bu hafta daha sakiniz. Kutlamamiz gereken bir etkinlik yok iyi denk geldi.inșallah canim Bu hafta aktifsin yakiyorsun ortaligi kaptanim hic boyle gormedim seni![]()
Benim yarın akşama yemekli misafirim varEvi sil süpür yaptım oturdum mesajlara bakıyorum. Bu hafta daha sakiniz. Kutlamamiz gereken bir etkinlik yok iyi denk geldi.

Şimdi onlar yerken senin yememen olmaz di mi kaptanım?Benim yarın akşama yemekli misafirim var![]()