Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kendini öyle hissetme canim

Saglikli beslenme ve sporla ideal kilona geleceksin inaniyorum

Akşam arkadaşımla bunu konuştuk. Sarkman oldu mu, göğüslerin küçüldü mü diye sordu. Bende evet sarkmalar oldu dedim. Evet aynaya bakinca hâla karnimi, göğsümü görünce üzülüyorum. Ama sarkmamak için 100 kg da mi kalsaydim? Mukemmel bir vucuda belki asla sahip olamicam. Ama bu benim için bir sonuç değil, ben savaşmaktan vazgeçmicem. Elimden geleni yapmaya devam edicem. Sarkma ya da begenmedigim kötü görüntüleri kiyafetle, korseyle belki en en kötü ameliyatla kapatabilirim. Ama benim gibi çok yüksek kilolar yaşayan insanlarin neler yaşadığını çok iyi biliyorum. Fiziks görünüm o dönemde dusunecek en son şey oluyor çünkü daha önemlisi sağlık sorunlari başlıyor ya da sosyal hayatın etkileniyor.
Senin için hedefini 60 kg baz alirsak verecegin yaklaşik 25 kg var. Bu da yayarak verdiğini düşünsek 9 ay da verebileceğin bir kg. Heleki benim yapamadigimi sen yapip sporla desteklersen her 5 kg da 1 beden küçülme düşünsek bile en az 4 beden küçülme demektir

Yuksek kilolarda illaki sarkma oluyor canim
Ablamda 100 kilodan 65e dustu pek fazla spor yapamadı
Ama karin germe ve göğüs diklestirme ameliyati oldu
Sende ilerde olmak istersen olursun zorlu bir ameliyat biraz bebislerin büyüsün

İçimden nerdeyse insan çıkmış olacak. Bunu yaşamam çok normal. Dediğim gibi gerekirse ameliyatta olurum. Şuan bir nebze toparlanacagini umut ediyorum sadece. Çünkü emzirme de var işin içinde..

İçimden nerdeyse insan çıkmış olacak. Bunu yaşamam çok normal. Dediğim gibi gerekirse ameliyatta olurum. Şuan bir nebze toparlanacagini umut ediyorum sadece. Çünkü emzirme de var işin içinde..
Spora odaklan canim

Aaa bu arada gitme imkanin olursa reformer pilatese git canim ablam gitmeye basladiginda kollarıni felan cok iyi toparladi

Spora odaklan canim

Aaa bu arada gitme imkanin olursa reformer pilatese git canim ablam gitmeye basladiginda kollarıni felan cok iyi toparladi
Pilatese cok istiyorum ama imkan yok işte annem sürekli hasta günü gününü tutmaz. Açıkça bana güvenip spora yazılma dedi. Kv zaten çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…