- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Teşekkür ederim kaptanım da aslında pek afiyet olamadı bugün. Modum çok düşük sabahtan bu yana, oyalamaya çalışıyorum kendimi. Sabah, hafta ortası merak ettim kilo durumumu, o kadar sporlar, adımlar, ölçülü yemeler.. vallahi saçlarımı yolacaktımAfiyet olsun canim
9.000 adımda kaldım. Ben de 20.000 yapabilir miyim?
Teşekkür ederim canım senin menülerde çok güzelMasallah güzel gidiyorsun saracim
Geldim cnm
çok mu az vermişsin canım?Teşekkür ederim kaptanım da aslında pek afiyet olamadı bugün. Modum çok düşük sabahtan bu yana, oyalamaya çalışıyorum kendimi. Sabah, hafta ortası merak ettim kilo durumumu, o kadar sporlar, adımlar, ölçülü yemeler.. vallahi saçlarımı yolacaktımiçimden sürekli geçen ‘bak işe yaramıyor ne diye zorluyorsun?’ cümlesini ciddiye almasamda aklımdan yemek fikrini çıkartamadım bütün gün bundan sonra pazartesi ve cuma günleri hariç tartıya çıkmayacağım.
Kordişim bir arkadaşıma doğum günü pastası görseli yapacağım text li bir adresin vardı onu söyler misin tatlım ?9.000 adımda kaldım. Ben de 20.000 yapabilir miyim?
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.Kızlar sanırım grip oluyorum burun akıntısı hapşırık başladı genzim yanıyor bu yüzden akşam menüsünü buna göre uyarladım menümü yazıp dinlenecem
Kordişim bir arkadaşıma doğum günü pastası görseli yapacağım text li bir adresin vardı onu söyler misin tatlım ?
Bence otomatik odeme sikintili canim yanlışlık olsa aninda cekiyor parayi sonra ugrasmaca. Bize geçen sene binanin su saatini okutup 800 tl su faturasi kestiler. Ben guvenmiyorum o yuzdenBilmiyorum ki fatura nerede acaba otomatik odeme oldugundan faturalarida tutmuyoruz
Sen yaparsin canim ama nasilsin cok zorlama kendini istersen9.000 adımda kaldım. Ben de 20.000 yapabilir miyim?
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Bir tane zeytin
Bir tatlı kaşığı Lutenitsa
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir orta boy mandalina
Akşam
İki tabak bol limonlu tavuk suyu çorbası
Salata
Su 2.5 litre spor yok adım 6552 adım
Zipzip- Cordelia 60kiloyum Mefkurem
Teşekkür ederim canımSen yaparsin canim ama nasilsin cok zorlama kendini istersen
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun bu arada
60kiloyum mesajını alıntı yapmamışım canım telefonumun interneti çekmiyor. Ev interneti hala gelmedi modem bozuk galiba amaaaan ne zormuş. Diğer dairelerde türk telekom wifisi var bir tek bizde yok bakalım öğreniriz birazlardan meseleyi.
Kızlar doğru düzgün giremiyorum herkesi öpüyorum
Çocuğunun doğum günü şimdiden kutlu olsun canımBence otomatik odeme sikintili canim yanlışlık olsa aninda cekiyor parayi sonra ugrasmaca. Bize geçen sene binanin su saatini okutup 800 tl su faturasi kestiler. Ben guvenmiyorum o yuzden
Teşekkür ederim bitanem
geçmiş olsun canım. adaçayı falan iç.Kızlar sanırım grip oluyorum burun akıntısı hapşırık başladı genzim yanıyor bu yüzden akşam menüsünü buna göre uyarladım menümü yazıp dinlenecem
İyiyim ben kollarım ağrıyor.Sen yaparsin canim ama nasilsin cok zorlama kendini istersen
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun bu arada
Evet canım. Kilo vermekten saymayacağım gibi bir durum… bugünle yarın da var bakalım. İnsan emek verdiği zaman karşılığını görmek istiyor doğal olarak. Hele ki bizim kilolarda biri için..çok mu az vermişsin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?