- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Allahım mesajın altında beğen var, üzüldüm var, muhteşem varTeşekkür ederim kaptanım da aslında pek afiyet olamadı bugün. Modum çok düşük sabahtan bu yana, oyalamaya çalışıyorum kendimi. Sabah, hafta ortası merak ettim kilo durumumu, o kadar sporlar, adımlar, ölçülü yemeler.. vallahi saçlarımı yolacaktımiçimden sürekli geçen ‘bak işe yaramıyor ne diye zorluyorsun?’ cümlesini ciddiye almasamda aklımdan yemek fikrini çıkartamadım bütün gün bundan sonra pazartesi ve cuma günleri hariç tartıya çıkmayacağım.
Bu terste bi işlik varLiposakcin yapıp 60 kilo olim mi
sende troid ve insülin direnci mi vardı? eğer öyleyse bile bir süre bu düzende devam edersen mutlaka vücut bunu algılar ve yağdan gider canım. canını sıkma. bu rahatsızlıklarda mutlaka direnme oluyor çünkü. wc nasıl?Evet canım. Kilo vermekten saymayacağım gibi bir durum… bugünle yarın da var bakalım. İnsan emek verdiği zaman karşılığını görmek istiyor doğal olarak. Hele ki bizim kilolarda biri için..
Zorlama o zaman canim yaa 9000 adim yeter sanaİyiyim ben kollarım ağrıyor.
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar canlarım
Afiyet olsun canimMenümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
1 yumurta tavada
1.5 dilim tam buğday ekmeği
2dilim tulum peyniri
6 zeytin
2 yaprak marul yarım havuç
Ara 10.00
1 elma 2 çörekotlu form bisküvi
Öğle 12.00
1 kase salata içine 4_5 parça tavuk sote
3 dilim çörekotlu form bisküvi
Ara 15.30
1 avuç yer fıstığı
Yarım avuç çıtır leblebi
3 hurma
Akşam 18.00
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
Su 3lt
Zipzip-
60kiloyum
Tekrar yazdımsende troid ve insülin direnci mi vardı? eğer öyleyse bile bir süre bu düzende devam edersen mutlaka vücut bunu algılar ve yağdan gider canım. canını sıkma. bu rahatsızlıklarda mutlaka direnme oluyor çünkü. wc nasıl?
Teşekkür ederim canım c vitamini aldım ayva yapraklı karanfilli ıhlamur demledim onu içiyorumgeçmiş olsun canım. adaçayı falan iç.
Evet canım vücudum neredeyse hiç tiroid üretmiyor, dışardan alıyorum. Wc sorunu da karbonhidratı kestiğim an başlıyor. Cuma sonucuma bir bakayım, zaten öğleden sonra tiroid nodülleri kontrolü için ultrasona ve dahiliye uzmanına gideceğim, olmazsa ona da durumu anlatır tetkik isterim. İnsülin direncine falan bakıldığını düşünmüyorum çünküsende troid ve insülin direnci mi vardı? eğer öyleyse bile bir süre bu düzende devam edersen mutlaka vücut bunu algılar ve yağdan gider canım. canını sıkma. bu rahatsızlıklarda mutlaka direnme oluyor çünkü. wc nasıl?
troid çok etkili kilo vermede. ama sen böyle devam et. karatay tarzı beslenenlerde troid de müthiş düzelme oluyor. wc için lifli sebzeleri çoğalt. mesela pırasa, bamya, kabak vs. glisemik indeksi düşük meyveler... elma vs. bende de ekmeği kesince wc sorunu başlıyor. ama bir şekilde başaracağız.Evet canım vücudum neredeyse hiç tiroid üretmiyor, dışardan alıyorum. Wc sorunu da karbonhidratı kestiğim an başlıyor. Cuma sonucuma bir bakayım, zaten öğleden sonra tiroid nodülleri kontrolü için ultrasona ve dahiliye uzmanına gideceğim, olmazsa ona da durumu anlatır tetkik isterim. İnsülin direncine falan bakıldığını düşünmüyorum çünkü
Başın sağolsun arkadaşımKızlar 4,5 gün girmiy3c3ğüm halamı kaybettik. Kovidden Eki Görüntüle 3003611
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?