Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

komşuda neyin yok mu ki kuzum alsan bi yarım saatliğine
Gelince takti canim , hasta olursan gorusuruz dedi sonrada izinli gununde cam balkonu silmeyi planladi ic camlari silince balkonun pisligi ortaya cikti
358 lira elektrik faturasi gelmis
Gecen ay 268 di caktirmadan zam yapmışlar sanirim

Bence otomatik odeme sikintili canim yanlışlık olsa aninda cekiyor parayi sonra ugrasmaca. Bize geçen sene binanin su saatini okutup 800 tl su faturasi kestiler. Ben guvenmiyorum o yuzden
Yazili fatura once geliyor ya canim otomatikte son odeme tarihinin oldugu gun cekiyorlar. Bir yanlislik olursa fark ederiz o tarihe kadar

Sabah 08.limonlu şu
9.türk kahvesi
11 biraz morlahana 5zeytin minik bi parça kaşar
12.30 fırında sebze 4 kaşık
14 kahve
15 yarim paket diyet bisküvi çay
17.30 fırın sebze 3 kaşık pirinç pilavı
3lt su
Sabah kahvaltı saatinde limonlu su içinde kahvaltı hiç canım istemedi birazda iş vardı karşıtı saatler
Cordelia Zipzip- 60kiloyum

Eklentiler

• Screenshot_20220210-000046_Haylou Fit.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 29
Afiyet olsun canim

Gecmis olsun canim

Bende sporu böyle yazayım
Spor hariç adım sayısı mı saatte yazılan sayı mı geçerli. Sporla toplama adım sayısım dün 13000 civarıydo

Çok geçmiş olsun. Nasıl durumu?

geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun canım. büyük ihtimal vertigo var.

geçmiş olsun canım.

fesang kaptanımı ve takım arkadaşlarımı tebrik ederim

Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar. Bu kıymık batalı 3 hafta oldu fakat ilk battığında röntgende çıkmadığından ve yara iyileştikçe şişlik ve kızarıklık geçmediğinden bugün ortopediye getirdim ve bugün çekilen röntgende ayağında bir şey olduğu görüldü. Fakat yara iyileşip kapandığından yarın anestezi verilerek ufak bir operasyonla alınacak. Anestezi alması bizi biraz tedirgin ediyor ama mecbur yapacak bişey yok. 3 haftadır hastanelerdeyiz. Allah kimseyi düşürmesin. Rabbim önce herkese sağlık versim

Aaaaa çok çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…