- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Teşekkür ederim kaptanım sağolasınAaaaa çok çok geçmiş olsun canım
Sağlıkla atlatsin canım.fesang kaptanımı ve takım arkadaşlarımı tebrik ederim
Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar. Bu kıymık batalı 3 hafta oldu fakat ilk battığında röntgende çıkmadığından ve yara iyileştikçe şişlik ve kızarıklık geçmediğinden bugün ortopediye getirdim ve bugün çekilen röntgende ayağında bir şey olduğu görüldü. Fakat yara iyileşip kapandığından yarın anestezi verilerek ufak bir operasyonla alınacak. Anestezi alması bizi biraz tedirgin ediyor ama mecbur yapacak bişey yok. 3 haftadır hastanelerdeyiz. Allah kimseyi düşürmesin. Rabbim önce herkese sağlık versim
Tam olarak onu düşünüyorum. Kol ve göğüs. Seçtim bir kaç video yarın ya da cuma atarım.Cordelia canım bu hafta yeni spor videosu gelecek mi? Aslında göğüs egzersizi olsa iyi olur kızı sütten kestikten sonra baya ihtiyacım olduğunu farkettim
Canım hiç duymadım. Geçmiş olsun.Kizlar dayanamiyorum. Yine cok yemeye basladim ve gitgide kilo aliyorum. Insulin direncinden midir nedir surekli bi gecmek bilmeyen acligim var.
Tip 2 diyabet ignesi var trulicity, doktor 1.5 mg ini yazdi. Aldim igneler evde. Ama cok fazla olumsuz yorum var ignelerle ilgili biraz korktum acikcasi. Aranizda kullanan veya bu igneyi duyan var mi?
Tamamladim galiba450 adımlık oynayıp tamamlayabilirsin canım.
Geçmiş olsunTeşekkür ederim kaptanım sağolasın
TeşekkürlerÇocuğunun doğum günü şimdiden kutlu olsun canım
şimdi at yenidenTamamladim galibaerken attim
Bende kepek ekmeği yapacamcanım gözleme istedi. karabuğday unuyla sağlıklısını yapabilirim. dur ben bir düşüneyim
Oğlumun eline düştü aman tanrım alırsam atarımşimdi at yeniden
Ay etiket yapmayi unutmusumSelam kizlar menumu paylasiyorum
Kahvalti 10h
Yesil cay
Yulafli yumurta (2 yumurta 2 kasik yulaf)
Ara 13h
2 ceviz
1 kivi
4 kasik yogurt
Ara 16
1 galeta
Aksam 18h30
6 kasik yesil mercimek yemegi
3 kasik pilav
Salata
Ayran
Ara 21h
Portakal
Afiyet olsun canım.Selam kizlar menumu paylasiyorum
Kahvalti 10h
Yesil cay
Yulafli yumurta (2 yumurta 2 kasik yulaf)
Ara 13h
2 ceviz
1 kivi
4 kasik yogurt
Ara 16
1 galeta
Aksam 18h30
6 kasik yesil mercimek yemegi
3 kasik pilav
Salata
Ayran
Ara 21h
Portakal
Sagol canimAfiyet olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?