Günaydın ablacim Allah sifa versinGünaydınlar hanımlar çok teşekkürler sağolun,dün hastaneye götürdük kan ve diğer şeyler yapıldı pazarteside kontrole gidecek.
Yarın evine dönüyor 5 gün tansiyon kontrolü var ölçüp yazıyoruz sonuca göre dr belki hastaenede yatırabilriz dedi bakalım artık.
Günaydın canimGünaydın bu arada kızlar
İnternet probelmi var abla ondan cok aktif olamadi@fesang kaptanımi göremiyorum.
Günaydın kuzum ço sağol,bu aralar ne adım ne menü olmuyor bu hafta yokum zaten ama dikakt ediyorum gene yediklerime.Günaydın ablacim Allah sifa versin
Günaydın canim
İnternet probelmi var abla ondan cok aktif olamadi
Olsun ablacim kv den iyi olsunda baslarsin tekrardanGünaydın kuzum ço sağol,bu aralar ne adım ne menü olmuyor bu hafta yokum zaten ama dikakt ediyorum gene yediklerime.
Kesinlikle başlarım gene sporada diyetede,dikakt ediyorum zaten wasa yrken bile aç kaldın gene diyor börek yedim azda olsa bitmedi dahaOlsun ablacim kv den iyi olsunda baslarsin tekrardan
Ama yinede dikkat ediyormussun oda guzel
Günaydınlar
Günaydın canim
Kolay gelsin ablacimBen kaçtımkahvatıyı hazırlayım gelemezsem merak etmeyin .
canimmm benimmmIyiyim cok sukur kizlar
Ugrasiyorum iste nolsun
Tutku44 ile konusuyoduk
Grup nasil falan diye gelmeye yuzum yok valla ben yetisemiyorum ama sevmistim grup arkadaslarimi diye
Bi ugrak verim dedim
Günaydın canimGünaydın kızçeler. Bugün off günü diye rahat rahat kalkıp işe hazırlanırken kahvaltıda yerim diye haşladığım yumurtaları unutmuşum
Günaydın canimgunaydinnn herkeseee
Zumbaya gittiğim günler bazı kivirmalari yakalayamiyordum genç antrenörümüz abla uğraşma olduğun yerde zipla sen demişti.övdü mu gömdü mü hâlâ düşünür dururum.
Haber ver.Peki ocağın altını kapattım mı? Off eve gidiyorum ben ya amannn
K.valide nasıl oldu? Günaydın canim.Ben kaçtımkahvatıyı hazırlayım gelemezsem merak etmeyin .
Teşekkür ederimAfiyet olsun ablacim
Tamam canim olur yazma bugun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun tekrardan canim
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
O işler nicke göre olmuyo, bir pastel var +700 geldi diyeydinBenimki de hiç umursamıyor. Kaptanken listeme bakıyor geçen gün. Nickleri okuyup gülüyor. Ooo dombiliyi seçme bak kaybedersin dedi gecenlerde.
En büyük kabusumdur. Çünkü evliliğin ilk senelerinde yapmışlığım var. O yüzden evden çıkarken ocakları 2-3 kere kontrol ederimPeki ocağın altını kapattım mı? Off eve gidiyorum ben ya amannn
Sen aşırı iyi yapmışsın, diğerleri rezil olmasın diye demişZumbaya gittiğim günler bazı kivirmalari yakalayamiyordum genç antrenörümüz abla uğraşma olduğun yerde zipla sen demişti.övdü mu gömdü mü hâlâ düşünür dururum.
Çok sağolYok tatlım bu pastelfit ince uçlu olandan.Arada bir batırıyor mesafeni iyi ayarla .
Geçmiş olsun canımÇok sağol hocam,pazartesi kalp atışı hızlanmış hastaneye gitmek istemedi bize getirdik dünde hastanye götürdüm tahlil eko ekg filan oldu pazartesi kontrolü var,5 gün tansiyon takibi var ölçüp yazıyoruz ona göre dr gerekirse hastanede yatırıp gözlem altında olur dedi.Akşam ölçtük 20 çıktı düşün yani şu anda uyuyor zaten durum böule hocam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?