- 5 Haziran 2021
- 5.515
- 21.463
- 298
5/6Afiyet olsun canim
Kolay gelsin canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
1 tabakta kac cig kofte vardi :))
Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun canim
Değişik bir menu olmus neden kahvalti yapmadin ki
1 saat 15 dk yollarda geçti boşu boşuna. Tek tesellim yumurtalarımı almış olmak.Haber ver.
Şu an hızını alamadı pencere kenarındaIyiyim ablacim sen nasilsin
Mia gunesine kavusmus
Kaptanım biz iyiyiz sen gözünü yoldan ayırma
Yenecekleri varmış1 saat 15 dk yollarda geçti boşu boşuna. Tek tesellim yumurtalarımı almış olmak.
Canım bende sabah kahve makinasından başka bir şey çalıştırmıyorum normalde, o da yarım saat sonra otomatik kapanıyor aklım rahat oluyor. Akşamdan hazırlıyorum götüreceklerimi ama dün uyuyakalmışım kızımla. Sabah tam yumurtaları alacaktım ki minnoşum uyandı, ondan dağıldı kafa. Ama en başından bu yana yumurtayı unuttum diye düşünüyordum, kapatmadığım konusunda şüphem yoktu yani. Ateş nerden geldiyse aklıma.En büyük kabusumdur. Çünkü evliliğin ilk senelerinde yapmışlığım var. O yüzden evden çıkarken ocakları 2-3 kere kontrol ederim
Günaydın kızlar evet canım bu 60 larda bana yapıştı ben bir yılda sadece bir kere 58 gördümGünaydın canım, bi görsem şu 60 ‘ısonra gelsin 50’ler
günaydın iyi olmaya çalışıyorum. valla son 1 ayım nasıl geçti anlayamadım. sizler nasılsınız? her şey yolunda mı?Günaydın ablacim
Gunaydin canim hosgeldin nasilsin
İnsan evham oldu mu bir kere gidip bakmadan iç rahatlamazCanım bende sabah kahve makinasından başka bir şey çalıştırmıyorum normalde, o da yarım saat sonra otomatik kapanıyor aklım rahat oluyor. Akşamdan hazırlıyorum götüreceklerimi ama dün uyuyakalmışım kızımla. Sabah tam yumurtaları alacaktım ki minnoşum uyandı, ondan dağıldı kafa. Ama en başından bu yana yumurtayı unuttum diye düşünüyordum, kapatmadığım konusunda şüphem yoktu yani. Ateş nerden geldiyse aklıma.
Yaza kadar göreceğiz inşallahGünaydın kızlar evet canım bu 60 larda bana yapıştı ben bir yılda sadece bir kere 58 gördümingaaa
Günaydın canım, herşey yolundagünaydın iyi olmaya çalışıyorum. valla son 1 ayım nasıl geçti anlayamadım. sizler nasılsınız? her şey yolunda mı?
Saglik problemleri devam ediyor mugünaydın iyi olmaya çalışıyorum. valla son 1 ayım nasıl geçti anlayamadım. sizler nasılsınız? her şey yolunda mı?
Günaydın canım, herşey yolunda
iyi olmanıza sevindim..Saglik problemleri devam ediyor mu
Biz ayniyiz canim yaa pek degisen birsey yok
Doktora gitmişmiydin, neyi var canım midenin
iyi olmanıza sevindim..mide rahatsızlıklarım geçmiyor. anlayamadım bir türlü. 2 gün iyi olsam 1 hafta hasta yatıyorum. haftaya bi aksilik olmazsa yeniden takımlara katılmak istiyorum
Orası neresi canımCanlarım gününüz aydınlık , yüreğiniz huzur dolu olsun
Bugün okullar tatil oldu yollarda tipi varmış , zümre toplantısı vardı o da iptal oldu pek iyi olduevdeyim kızımın okulu vardı onu gönderdim
teşekkür ederim canımHarikasın
eğer bunu gerçekten istersen başarabilirsin. yani aslında her şey sana bağlı.İnşallah bende zamanla ogrenirim bu dengeyi kurmayi
Ben dikat edersem iki hafta ya görürüm benceİnsan evham oldu mu bir kere gidip bakmadan iç rahatlamaz
Yaza kadar göreceğiz inşallah
Gecmis olsun canim yaa duzelir inşallah
iyi olmanıza sevindim..mide rahatsızlıklarım geçmiyor. anlayamadım bir türlü. 2 gün iyi olsam 1 hafta hasta yatıyorum. haftaya bi aksilik olmazsa yeniden takımlara katılmak istiyorum
Günaydın canimCanlarım gününüz aydınlık , yüreğiniz huzur dolu olsun
Bugün okullar tatil oldu yollarda tipi varmış , zümre toplantısı vardı o da iptal oldu pek iyi olduevdeyim kızımın okulu vardı onu gönderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?