Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

En büyük kabusumdur. Çünkü evliliğin ilk senelerinde yapmışlığım var. O yüzden evden çıkarken ocakları 2-3 kere kontrol ederim
Canım bende sabah kahve makinasından başka bir şey çalıştırmıyorum normalde, o da yarım saat sonra otomatik kapanıyor aklım rahat oluyor. Akşamdan hazırlıyorum götüreceklerimi ama dün uyuyakalmışım kızımla. Sabah tam yumurtaları alacaktım ki minnoşum uyandı, ondan dağıldı kafa. Ama en başından bu yana yumurtayı unuttum diye düşünüyordum, kapatmadığım konusunda şüphem yoktu yani. Ateş nerden geldiyse aklıma.

İnsan evham oldu mu bir kere gidip bakmadan iç rahatlamaz
Günaydın kızlar evet canım bu 60 larda bana yapıştı ben bir yılda sadece bir kere 58 gördüm ingaaa
Yaza kadar göreceğiz inşallah

iyi olmanıza sevindim.. mide rahatsızlıklarım geçmiyor. anlayamadım bir türlü. 2 gün iyi olsam 1 hafta hasta yatıyorum. haftaya bi aksilik olmazsa yeniden takımlara katılmak istiyorum
Doktora gitmişmiydin, neyi var canım midenin
Orası neresi canım

İnşallah bende zamanla ogrenirim bu dengeyi kurmayi
eğer bunu gerçekten istersen başarabilirsin. yani aslında her şey sana bağlı.
çözüm sürecini başlatacak olan da sensin çözümü bulacak olan da...
merak etme bu yalnızca bir süreç ve kendini ve etrafındakileri tanımanı sağlıyor.
aslında seni dönüştürüyor. sana kim olduğunu ne olduğunu gösteriyor. kendini bulmanı sağlıyor....

iyi olmanıza sevindim.. mide rahatsızlıklarım geçmiyor. anlayamadım bir türlü. 2 gün iyi olsam 1 hafta hasta yatıyorum. haftaya bi aksilik olmazsa yeniden takımlara katılmak istiyorum
Gecmis olsun canim yaa duzelir inşallah
Tamam canim cuma bildirimini bekliyoruz
Günaydın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…