Ne var ki canim tv acamiyorum şimdiKızlar lütfen Fox TV yi dinlermisiniz
ne var ?Kızlar lütfen Fox TV yi dinlermisiniz
Canım geçmiş olsun. Ani hareketler yapma başını cevirirken tüm vücudunla dön. Kristallerin oynamış olabilir. Onun egzersizleri var uzman doktor eşliğinde ve ilaç tedavisiyle geçiyor bu baş dönmeleri.Günaydın abla dünde göre daha iyiyim.bas dönmesi devam ediyor ama buna şükür
Ne var ki canim tv acamiyorum şimdi
Instagram da birini takıp ediyorum.baris Muslu diye.adam harika bir şey konusu ise kısaca söyleyeyim psikolojik hastalıklar ile ilgili ve vücudundaki hastalıkların bize geçmiş zamanda yaptığı kötü yatırımlar yüzünden çıkan hastalıkların geçmesini sağlıyor ( anlatabildim mi bilmiyorum)ne var ?
biliyorum onu. o mu var bakayımInstagram da birini takıp ediyorum.baris Muslu diye.adam harika bir şey konusu ise kısaca söyleyeyim psikolojik hastalıklar ile ilgili ve vücudundaki hastalıkların bize geçmiş zamanda yaptığı kötü yatırımlar yüzünden çıkan hastalıkların geçmesini sağlıyor ( anlatabildim mi bilmiyorum)
Başımı çevirirken hiç bir sıkıntı yok.kafami yastığa koyduğum zaman ve yatarken döndüğümde oluyor.bilmiyordum egzersizleri.bakicam abla çok teşekkür ederimCanım geçmiş olsun. Ani hareketler yapma başını cevirirken tüm vücudunla dön. Kristallerin oynamış olabilir. Onun egzersizleri var uzman doktor eşliğinde ve ilaç tedavisiyle geçiyor bu baş dönmeleri.
20 çok fazla canim. Allah esirgesin.Çok sağol hocam,pazartesi kalp atışı hızlanmış hastaneye gitmek istemedi bize getirdik dünde hastanye götürdüm tahlil eko ekg filan oldu pazartesi kontrolü var,5 gün tansiyon takibi var ölçüp yazıyoruz ona göre dr gerekirse hastanede yatırıp gözlem altında olur dedi.Akşam ölçtük 20 çıktı düşün yani şu anda uyuyor zaten durum böule hocam.
Bitti ki canım.sen demolarina girdin mi hiçbiliyorum onu. o mu var bakayım
Tansiyon ölçtün mü canım? Yastığını biraz kaldır yat. Hani ne yatıp ne oturuyormuşuz gibi var ya öyle dene. Egzersizleri doktor yaptırıyor. Eşimde sürekli oluyordu baş dönmesi. Bir hap ve o egzersizle geçti. Vertigo diyorlar.Başımı çevirirken hiç bir sıkıntı yok.kafami yastığa koyduğum zaman ve yatarken döndüğümde oluyor.bilmiyordum egzersizleri.bakicam abla çok teşekkür ederim
Darısı bana inşallah abla.egzersizlere mutlaka bakıp yapicam.iki gün psikolojik anlamda da çökertti beni.beyin kanaması,kalp krizi yada felç mi oluyorum dedim.felaket senaryolarinda üstüme yokturTansiyon ölçtün mü canım? Yastığını biraz kaldır yat. Hani ne yatıp ne oturuyormuşuz gibi var ya öyle dene. Egzersizleri doktor yaptırıyor. Eşimde sürekli oluyordu baş dönmesi. Bir hap ve o egzersizle geçti. Vertigo diyorlar.
Korkma deli kuş bu geçici bir durum.Darısı bana inşallah abla.egzersizlere mutlaka bakıp yapicam.iki gün psikolojik anlamda da çökertti beni.beyin kanaması,kalp krizi yada felç mi oluyorum dedim.felaket senaryolarinda üstüme yoktur
AMiN abla inşallahKorkma deli kuş bu geçici bir durum.Allah şifa versin. Moralini yüksek tut her zaman.
İnşallah geçer bir an evvel, geçmiş olsunAMiN abla inşallah
AMiN canım teşekkür ederimİnşallah geçer bir an evvel, geçmiş olsun
hemen öyle yazdım. sonra atarım
Günaydın kaptanım. Resim yok mu?
Darısı başımıza.
bir kere tam, iki kere de ucundan katıldımBitti ki canım.sen demolarina girdin mi hiç
Kızların listesini yazıyorum kağıda. Sectiklerime tik atmak için.Birde nickide biliyor yani eyvah eyvahh
He vallaO, hiç abla dayağı yememiş. Ritm yavaş geliyordur yoksa biz bİ kıvırırız Nesrin Topkapı kıskanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?