Bitsin tatlım bugün adım yarışı yok çok şükür. Sana bir şey anlatayım. Dün eşime adımlarım eksik gidip 5000 atıp geleyim dedim. Geldiğimde 500 küsur fazla çıktı tabi. Bana diyor ki geri geri adım atsan silmez mi bu saatHaydi bu kez de saatimin şarjı bitti... Ah Murphy... Sen ne mübarek bir insansın
Attın mı tatlım ...matcha mi yoksaCanım az önce iştahı düzenleyen bir çay tarifi gördüm. Onu bulup atıcam sana birazdan.
Deli etme beniiiii aşk deli etmeGünaydın kızlar evet canım bu 60 larda bana yapıştı ben bir yılda sadece bir kere 58 gördümingaaa
Çok geçmiş olsun kuzum.Doktora gittim sinüzitim kötülemiş antibiyotik tedavisine başladık işten izin aldım evde dinleniyorum
Benim eşim psikolojik kitapları çok okur.beyun sistemi nasıl çalışır detaylıca bilir.ben psikiyatrist ilaçlarından kurtulmak istediğimi söyledim ve doktor kontrolünde bıraktım.esim o arada EMDR denen sistemi öğrenmiş ve bana uyguladı.ben şok oldum.ve o konuda ki sıkıntım yok oldu.o arada bu barış a başladım nerdeyse aynısı zaten kendisi de söyledi.gecen cumartesi günü olan demosuna katıldım.bu hafta olur mu bilmiyorumhemen öyle yazdım. sonra atarım
bir kere tam, iki kere de ucundan katıldım
tam katıldığımda son kısmı tam beceremedim sanırım. duyguyu tamamlayamadım. ama kitaptan okuyup ve demoya katılıp tam yapanlar sonuç alıyor. aslında bir müsait zamanımda yapmak istiyorum.
Geçmiş olsun canımDoktora gittim sinüzitim kötülemiş antibiyotik tedavisine başladık işten izin aldım evde dinleniyorum
Allah şifa versin canımDoktora gittim sinüzitim kötülemiş antibiyotik tedavisine başladık işten izin aldım evde dinleniyorum
demo her hafta olmuyor canım. belli aralıklarla yapıyor.Benim eşim psikolojik kitapları çok okur.beyun sistemi nasıl çalışır detaylıca bilir.ben psikiyatrist ilaçlarından kurtulmak istediğimi söyledim ve doktor kontrolünde bıraktım.esim o arada EMDR denen sistemi öğrenmiş ve bana uyguladı.ben şok oldum.ve o konuda ki sıkıntım yok oldu.o arada bu barış a başladım nerdeyse aynısı zaten kendisi de söyledi.gecen cumartesi günü olan demosuna katıldım.bu hafta olur mu bilmiyorum
Evet ya bugün spor yok değil mi?Bitsin tatlım bugün adım yarışı yok çok şükür. Sana bir şey anlatayım. Dün eşime adımlarım eksik gidip 5000 atıp geleyim dedim. Geldiğimde 500 küsur fazla çıktı tabi. Bana diyor ki geri geri adım atsan silmez mi bu saatolsun dedim fazla olması takım için şart değil ki
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun kuzum.
Teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım benimAllah şifa versin canım
demo her hafta olmuyor canım. belli aralıklarla yapıyor.
Bugun yaris yok neyse kiHaydi bu kez de saatimin şarjı bitti... Ah Murphy... Sen ne mübarek bir insansın
Cok gecmis olsun canimDoktora gittim sinüzitim kötülemiş antibiyotik tedavisine başladık işten izin aldım evde dinleniyorum
Benim bir arkadaşım 1 yıl kadar önce önermişti bu adamın videolarını. Öncelikle kalpten inanmak lazım. Ben inanamayanlardanım. Sürekli gülesim geliyor dinlerken. Mesela sürekli bu adamın Demolarına katılan bir arkadaşım var. "Koronadan korkmuyorum, enerjimden dolayı bana yaklaşamaz" gibi garip bir cümle söyledi. "Korku nedir bilmeyen el kadar bebeler covid oluyor, o nasıl oluyor" demiştim mesela. Cevap verememişti...Benim eşim psikolojik kitapları çok okur.beyun sistemi nasıl çalışır detaylıca bilir.ben psikiyatrist ilaçlarından kurtulmak istediğimi söyledim ve doktor kontrolünde bıraktım.esim o arada EMDR denen sistemi öğrenmiş ve bana uyguladı.ben şok oldum.ve o konuda ki sıkıntım yok oldu.o arada bu barış a başladım nerdeyse aynısı zaten kendisi de söyledi.gecen cumartesi günü olan demosuna katıldım.bu hafta olur mu bilmiyorum
Adımlarım tamamdı kaptanım, malum bugün akılsız baş yüzünden ayaklar çile çekti. Fazlasındaydı gözümBugun yaris yok neyse ki
Cok gecmis olsun canim
Evet çok duyuyordum takip etmedim ama her hastalığın psikolojik bir travma ya da içimizde bişeyleri kabullenememe sonucu oluştuğunu söylüyormuş bugün acar dinlerimInstagram da birini takıp ediyorum.baris Muslu diye.adam harika bir şey konusu ise kısaca söyleyeyim psikolojik hastalıklar ile ilgili ve vücudundaki hastalıkların bize geçmiş zamanda yaptığı kötü yatırımlar yüzünden çıkan hastalıkların geçmesini sağlıyor ( anlatabildim mi bilmiyorum)
Aksam baya az yemissin canim cuma gunu bunlarin mukafatini alacaksin bence9 şubat menüm
Kahvaltı:10.30
1fırın patates
1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1ck bal
Maydanoz
1dilim ekmek
Aksam:17.00
4 yk mantar sote
1orta boy biber dolması
Yoğurt
1dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:2 mil leslie,kalça videosu,18234 adımEki Görüntüle 3003944
Zipzip- Cordelia @fesang Beth18
çok geçmiş olsun canımDoktora gittim sinüzitim kötülemiş antibiyotik tedavisine başladık işten izin aldım evde dinleniyorum
Afiyet olsun canim9 subat menum
13.00
1 tabak kuru fasulyeli bulgur pilavi
3 4 kasik yogurt
17.00
5 dilim kucuk arnavut boregi
Kinoalihatun
Sağol canım benimBugun yaris yok neyse ki
Cok gecmis olsun canim
Sağol canım benimçok geçmiş olsun canım
dinlen iyice canım benim
Adımlar ilham kaynağı olmuş tatlimaEvet ya bugün spor yok değil mi?
Ah adım ah;
Kenetlenmişsin kalbime..
İlmek ilmek...
İşlenmiş gibisin...
Hasretinle..
Yüreğime....
Nereye böyle..
Bileyim söyle..
Erkeklerin düz mantığı inatla, itinayla kullanmalarını ayakta alkışlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?