Afiyet olsun canım birazda sebze eklersen daha güzel olurduSabah yoğur t ekmek yok
İki ısırık simit
Öğle bir elma bir dilim portakal
Akşam 3 sarma ızgara tavuk bir şiş
El kadar köy ekmeği ayran
Şu 1.5 artircm akşama
Kötü mu yediklerimugurbocuuu sara_28 Zipzip-
Amin canımTeşekkür ederim saracim. Sağlıklı günler dilerim hepimize.
Yani menuye yazmadin mio konuya girmek istemiyorum yarın +gelirsem söylerim
Yarın ola hayrolaHadi inşallah canım ben de güzel bir sonuç bekliyorum inşallah kendimden ve sizden
Afiyet olsun canım13 şubat menü
Sabah az az zeytin peynir 1 dilim ekmek 2 dilim sucuk
Öğlen 1 dilim ekmek le salata ve yine kahvaltılık türü çok az
Akşam 3 kase çorba 1 dilim ekmek salata
Az adım kaldı onu birazdan atarım
Zipzip-
Yazmadım korkumdanYani menuye yazmadin mi
Belirtilerin neydi canım omicron da tat ve koku kaybı olmayabiliyor diyorlarKoku ve tat kaybı yoktu gribim heralde dedim ama maalesef pozitif çıktı böcüğüm. Bir hafta karantinadayim. Yürüyüş yapacak halim pek yok genelde yatıyorum canım. Kusura bakma. İlerleyen günlerde daha iyi hissedersem destek olurum.
1 bardak kaysı suyu tavsiye ederim cnm
Kıyamam niye korkuyorsun kız herşey kendimiz için hem sen hastasın iyileş sonra diyet yaparsın covidide çok stres yapma moral çok önemli biliyosunYazmadım korkumdanh3p korona yüzünden onun korkusundan doya doya yedim bugün menüye de yazmadım sizlerden korktuğum için
9 -10 dilim ekmekten fazla sanirimYazmadım korkumdanh3p korona yüzünden onun korkusundan doya doya yedim bugün menüye de yazmadım sizlerden korktuğum için
Hiiiii yoksa daha fazlamıyaniii
ama o şekerli1 bardak kaysı suyu tavsiye ederim cnm
TeşekkürlerAfiyet olsun canim
tmm söylüyorum 1 pide çiğköfte ama dediler ki bol bol acı, ekşi ve mideniz dolu olsun ki atlatanız bende korona için kendimi feda ettim üstelik yürüyüşte yapmadım çünkü pozitif olduğundan 100 de 100 emindikHiiiii yoksa daha fazlamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?