A4 kagidi büyüklügü tarhanaMenümü yazıp kaçıyorum
5 Mart cumartesi
Kahvaltı 11.30
4-5 ince dilim sucukla 1 yumurta
3-4 parça köy peyniri
2 dilim ekmek
2 kupa çay
Salata
Yarım domates+ 1 küçük boy salatalik
Ara öğün: maden suyu
İkinci ana öğün: 2 yk yulaf+3-4 kaşık yoğurt
1 porsiyon meyve+tarçın+pekmez+öğütülmüş ceviz fındık 1 yk
Akşam: 5 yk makarna+ 4-5 yk et sote
1 bardak ayran+ salata
Ara öğün: 5-6 fındık
A4 kağıdı büyüklüğünde tarhana
Benim de uykum var ama aklım yok uyumuyorumAdım tamamlıyım , gözüm kapanıyo kalacak valla
Tatlım pazı kavurmanin üzerine bol yoğurt koydum bugün niye acıktım kiAaa doğru
Evet canim bugundu yeni geldim eveArkadaşlarınla bugün mü görüştün canım?
Heee kıbris tatlısı yiyeyim gidem deTatlım pazı kavurmanin üzerine bol yoğurt koydum bugün niye acıktım ki
Neyse daha pazar günü var plan uygulanmaya devam edecekkirmizi takım bu gece Kıbrıs tatlısı hayaliyle uyur yarın kalkıp yaparlar gibi sanki
Zombi sevmiyorKorku sevmiyorsun. Gerilim istiyorsun öyle mi
Arap pilavlari çok mu güzel oluyor kuzumBiricikim ben her akşam Arap pilavlarından başlıyorum yemek fotosu videosu bakmaya. Tatlı bir işkencearamıza hoşgeldin
Ayaklarına sağlık canım
Arap, Ortadoğu ile uzak doğu pilavları çeşnili oluyor. ben de bayılıyorumBiricikim ben her akşam Arap pilavlarından başlıyorum yemek fotosu videosu bakmaya. Tatlı bir işkencearamıza hoşgeldin
Arap pilavi hiç duymadim ama suriye cipsi duydumArap pilavlari çok mu güzel oluyor kuzumdiyet tarifleri tercihim oluyor genelde araya bazıları da sızıyor işte
Şahane oluyor biricikimArap pilavlari çok mu güzel oluyor kuzumdiyet tarifleri tercihim oluyor genelde araya bazıları da sızıyor işte
Bayılıyorum senin maharetineArap, Ortadoğu ile uzak doğu pilavları çeşnili oluyor. ben de bayılıyorumevde suşi pirinci var. onunla yapayım. bir de pirinç topları yapacağım
Şusi pirinciArap, Ortadoğu ile uzak doğu pilavları çeşnili oluyor. ben de bayılıyorumevde suşi pirinci var. onunla yapayım. bir de pirinç topları yapacağım
İyi akşamlar canım. Fazla yedim deme midem küçülmüş deİyi Akşamlar
Yazdiklarim dışında lokma bile yemedim, balon gibi şişim, agzima kadar doluyum. Fazlami yedim ben ne yaptim ya
Bunlar yiyici kuzum yapıcı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?