Afiyet olsun ablacımZipzip- Cordelia @L u c i a @Elhan
Kahvaltı 09.40
Biberli kaşarlı sucuklu omlet
4 zeytin salatalık
1 dilim kadar Karışık peynir
1 d tambuğday
Bıçağın ucuyla minnoş nutella
Ara 14.20
yulaf bar
Süt
Akşam 19.30
3 kaşık zeytinyağlı kereviz
1 h tavuk baget salata
Ara 21.20
1 karabuğday patlağı
3-4 dal roka(dolaba kaldırıyodum ağzıma atıvermişim)
Su 1,5 lt
Spor
Adım 8.068
Bir de şu videoyu yaptım fakat çok zormuşsonlarını dinlenerek yaptım
Videonun üstünde 40 dk yazıyo ama 30 dk
Kız sen yeşil kaptansin nereye gidiyorsun.Zipzip- ben biraz ara vermek istiyorum korumaya geçtim tabi yine burda takımla birlikte yim onları öyle boş. Bırakmam biraz ben fazla kaçırdım herşeyi cuma günü tartılır başlarım yine korumaya
Sen spor yapma zaten canım ama düzenli yürüyüş yapabilsen açık havada güzel olurSpor bende hiç yok kaptanımgünlük ev işlerini yapana kadar sanırsın tonla yük kaldırmış kadar yoruluyorum
HoşgeldinizOruc diyince aklima ramazan pidesi geldi baksana hep aklim yemekteAynen ot ye ye ot gibi oldun diyo kocam da
Sen dinlen yorma kendiniSpor bende hiç yok kaptanımgünlük ev işlerini yapana kadar sanırsın tonla yük kaldırmış kadar yoruluyorum
YakaladıKız sen yeşil kaptansin nereye gidiyorsun.
Say bakalım x 2 deriz.Evet yaparken sayıyım çünkü belki ben az yaptım ordakinden haksızlık olmasın
Abooow şimdi de dedekliflikten neye geçti anlamadım asayiş herhalde
Afiyet olsun ablacımIyi akşamlar kızlar
Şimdi alışverişten geldim, heryere yürüyerek gittim, epeydir o kadar yürümemiştim.
Menüm
Sabah
Marul
Akşam
Balık
Soğan
Marul
Bikaç parça peynir
Fındık, fıstık
1,5 lt su
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3020047
@Lavinia_98
Cordelia
Yaa ne diyim bilemedim
Yine güzel bir fikir, hiç sıkılmıyormusun bu kadar zeki olmaktanSay bakalım x 2 deriz.
"Hanimefendicigim pek degerli varlığınizla bizi şereflendirdiniz"de.Yaa ne diyim bilemedim
Onu arada yapmaya çalışıyorum kaptanım ama çok çabuk yoruluyorumSen spor yapma zaten canım ama düzenli yürüyüş yapabilsen açık havada güzel olur
I ıhhhhYine güzel bir fikir, hiç sıkılmıyormusun bu kadar zeki olmaktan
Hareketli olsam doğum için daha iyi canımda yaş ilerledikce hamilelikte yorgunluk çok oluyor sanırımSen dinlen yorma kendini
Yakaladı
Allah yardımcın olsun canım.Hareketli olsam doğum için daha iyi canımda yaş ilerledikce hamilelikte yorgunluk çok oluyor sanırım
İşin gücün de çoktur ondan, ev çocuk dolu nihayetindeHareketli olsam doğum için daha iyi canımda yaş ilerledikce hamilelikte yorgunluk çok oluyor sanırım
Yazmadı canımHangi gruba dahil oldun canım?Zipzip-
Amin canımAllah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?