The others. İzledim ben. Sonunu söylersem izlemenin hiç manası olmaz ki. Söylemem canım.Yıldızlar arası bayılırım, kaç kere izledim hala arada izleriz hep beraber
İlk defa duydum
Hey maşallah daha küçük bi hedefle başlasan
Afiyet olsun canım
Evet
Tamamladın
Offf off
Afiyet olsun kaptanım
7.552
Boşver onu saldı kendini
Şahı var padişahı hatta
THE OTHERS. İzleyen varsa kimse konusunu söylemesin lütfen, izlemeyenler olabilir
Ben koşarak 1300 yapıyorum, ama dinlenerek
The End
Gördüm canım bazen denk gelirsem izliyorumGormussundur mutlaka ben en son 5-6 yıl önce Ankara'da görmüştum TV de görünce şaşırdım
Aaaa öyle mi eskiden ne izlerdikYalnız sen şu an hayat bilgisi dizisinin figuranlarindan biriyle konuşuyorsun bilmem bir şey ifade edecek mi
No söylemedin. Ben onu tanımıyorum ama esmer çok uzun değil ve çok güzel sesi var mi?Ben sevdim mi bilmiyorum
Güldür Güldür showdaki Naime ile aynı ana sınıfı ve ilkokulu okuduk söylemiş mıydım
Haftaya beraberiz insallahNiye yok kız? Daha yolumuz uzun
Geceleri bir coşuyor buralar.Gece 1 olmak üzere takım neden bu kadar kalabalık
Beni de görmüşsündür ilk birkaç bölüm arkalarda bir yerde gözüküyorduk. Hatta bir tane tek olduğum sahne var merdivenlerden iniyorum heheheAaaa öyle mi eskiden ne izlerdik
Esmer ama çok uzun değilNo söylemedin. Ben onu tanımıyorum ama esmer çok uzun değil ve çok güzel sesi var mi?
İnşallah hatuncummmHaftaya beraberiz insallah
Diziyi hatırlamıyorum ki kaç yıl önceydiBeni de görmüşsündür ilk birkaç bölüm arkalarda bir yerde gözüküyorduk. Hatta bir tane tek olduğum sahne var merdivenlerden iniyorum
Zorla izleticemDiziyi hatırlamıyorum ki kaç yıl önceydi
Hayırlı olsun inşallah canımDershane fiyatları uçmuş.birine karar verdik hayırlı olur inşallah.Bugün özel bir gündü biraz fazla kaçırmış olabilirim
Neyin fiyatı uçmadı ki diyecektim ki proluk aklıma geldi senelerdir zam gelmeyen tek şey olabilirDershane fiyatları uçmuş.birine karar verdik hayırlı olur inşallah.Bugün özel bir gündü biraz fazla kaçırmış olabilirim
Bir bakıp geleyim:)Zorla izleticemInstagramıma gir 6 fotonun sonunda bir video var bakiim :))
Orda 44 kiloydumBir bakıp geleyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?