İnşallah hayırlı olur. Ne dersanesi?Dershane fiyatları uçmuş.birine karar verdik hayırlı olur inşallah.Bugün özel bir gündü biraz fazla kaçırmış olabilirim
Tamam baktım Google Eşim izlerken bazen bakıyorum. Bir de şarkı söylüyordu bı yerde izledim. Sen Naime deyince aklıma o geldi. TV izlemiyorum biliyorsun. Ama doğru tahmin etmisim.Esmer ama çok uzun değil
Sesi güzel
Ben onu ilk okul 5 e kadar biliyorum aynı mahalledeydik ama sonra okul değişikligi yaptım derken görüşmedik
Bizim dukkana gelmişti 5_6 yıl once o zaman gördüm
Inşallah canım❤Yoğun bi sene sizi bekliyor, inşallah istediği bölümü kazanır
Ben yapmayi planladigim videoyu paylasiyorum günlük. Hoşunuza giderse onu ya da kendi seçtiğiniz/sevdiğiniz başka bir programı takip edin. Bu arada paylaştıklarım uzun olabilir 30-45 dk gibi seçtiğiniz bir süre de yapabilirsiniz. Hareketlenelim de her türlüsü mübah
❤❤1 sn. Plank 10 puan
1 squat 10 puan.
1 zıpzıp ipli ipsiz 10 puan
SporlardaCordelia yi etiketlemeyi unutmayin..
Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
@Busra 17
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@sengulll
Kinoalihatun
@Lavinia_98
@mavilimYesilim
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
@She-Raa
@ada81
@gewezebidik
@yildiz4kc
@basbelasiyim
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1989
@Birgaripanne
erenmothers
@Meyaski
Kızılayda bir dersane canım.insallah hayırlı olurHayırlı olsun inşallah canım
Hangisine karar verdiniz merak ettim kizilayda mi
Herşeye zam geldi gercekten yaNeyin fiyatı uçmadı ki diyecektim ki proluk aklıma geldi senelerdir zam gelmeyen tek şey olabilirhayırlısı olsun canım memnun kalırsın inşallah
Çok küçüksün ordaOrda 44 kiloydum
İyi geceler canımBen kaçtım kızlarcım yatıcamiyi geceler uyuyamazsam yine gelirim biliyosunuz
Cordelia Zipzip- erenmothers
9.20: Salata (haşlanmış yumurta, domates, kapya, yeşil sogan, sarmısak, yeşil zeytin, beyaz peynir, dereotu), 1 dilim ekmek ve papatya çayı
13.00: Sütlü kahve ve 10 badem
16.00: Kıymalı kabak sote, köz biber ve yoğurt
20.00: Sütlü kahve
2.5 litre su
(40-45 dk kadar yaptım, adımlama kısmı ve bazı yer hareketleri)
Üniversite hazırlıkİnşallah hayırlı olur. Ne dersanesi?
Ben 80 mesaj yazdım bugün sen 180. Bilmem ki kim geveze.İki dk uyuyakalmışım kaç sayfa yazmışsınız ama geveze olan benim hıh
İnşallah hayırlı olur. Başarılar diliyorum.Üniversite hazırlık
Ben 150 anca yazmisimdir çok konuşmadımBen 80 mesaj yazdım bugün sen 180. Bilmem ki kim geveze.
O kadının hikayesi Beni gerçekten çok duygulandırıyor biraz deli dolu bir kadınmış galiba. tabii ki de ölmeyi haketmemiş ama kurtulamamış da adamdan bir türlü. Çok üzücü bir konu hakkında her şeyi okumuştum.Güya yürüyüş yapacaktım eşim bergene götürdü mahvoldum vallaha çok üzüldüm çok güzel filmdi
En son 17:30 da yemek yedim ağzıma birşey sürmedim açlık +film başım çatlıyor valla
120 daha.Ben 150 anca yazmisimdir çok konuşmadım
Ben ne yapayım.O kadar mı yazmışım yakıştıramadım kendime
Ben yazamam ki 100 benim ortalamam.Neyse yarın daha çok yazarım
İzle mutlaka canımO kadının hikayesi Beni gerçekten çok duygulandırıyor biraz deli dolu bir kadınmış galiba. tabii ki de ölmeyi haketmemiş ama kurtulamamış da adamdan bir türlü. Çok üzücü bir konu hakkında her şeyi okumuştum.Filmini de izlerim mutlaka.
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?