Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Of neden alıntılar sürekli gidiyor
Sorma yaş.
inception filmini izledim ama anlamadım ben ya diğer filmi ekledim listeye teşekkür ederim
Onu bende anlamadım. Bı daha izleyeceğim.
Bunlar yiyici kuzum yapıcı değil
Aynen.
Kendime güvenemiyorum en iyisi uyumak
Aklımdan kızarmış ekmek üzerine de süzme peynir, reçel sürüp yemek geçiyor tehlike sinyalleri bunlar.
İyi geceler arkadaşlar
Go to bad
İyi geceler.
Teşekkürler canım.
Ben kaçtım kızlarcım yatıcam iyi geceler uyuyamazsam yine gelirim biliyosunuz
İyi geceler canim.

Kizlar selam,
Bu aksam yemege misafir var o yuzden gelemedim. Detoksumu da bugunluk bozdum ama diyeti bozmadim

menumu yazayim sonra ilk firsatta alintilarima bakicam

5 mart cumartesi
11.00 bi kahve
15.00 1 elma 1 kase yogurt ustune tarcin 10 badem
19.00 1 dilim izgara et, yanina 1 izgara kofte 2 parca et sis, yagsiz tuzsuz salata, izgara biber, 2 dilim izgara patlican, 2 tane mangalda ici peynirli mantar, 1 lokma da pesto soslu tt ekmek

2 fincan kiraz sapi cayi

arada sekersiz cay

su 3lt
spor 42 dk leslie super burn (40 dk da 3 mil yaptiriyor) apptan yaptigim icin link veremiyorum, vermeye calistim baska linki kopyalamis ne alaka ise
toplam adim 11.771
spor puani 210+1177= toplam 1387

bu arada tabiki kedilerimi yuruyuse cimardigimda saatim yine adimlarimi eksik saydi. yani 3.24 km yi 1800 adim ile yapmis olamam ama eksik sayima ragmen adim sayim bu bu hesaba gore bir adimim 2 metre uzunlugunda ne hikmetse ama boyum 165
Cordelia _ASTRAL_ Wilma11

Eklentiler

• 20220305_232822.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Afiyet olsun . Mart ayındayiz Elhanım.

yaa ben de mesela suan o yuzden 60 in alti doye kiydum hedefi cunku hatirlamiyorum o halimi cok net, belki bana 59-60 yetecek ama 59 a kadar dusucem ona eminim

bugun adim sayim 11700 kusur hem de hain kofte saatimin adimlarimi eksik saymasina ragmen
yaa linki birkac hafta once kopyaladigim baska bir seyin linkini vermis anlamadim neden digerini yapistirmadi, belki apptan kopyaladigim icin hata vermis olabilir. Bu arada o video da aslinsa kilo vermenin matemetigini anlatiyoe. Aslinda ozunde kilonun buyuk bir kismini nefes verirken veriyoruz :) cok ilginc ama kimyasina girdigimizde, fazladan yaktigimiz kaloriler sonucu ortaya karbondioksit ve su cikiyoe, suyun orani com az o ter ya da idrar arak atiliyor, karbondioksit ise nefesimizle. yani kilolarimizk nefes alip verirken veriyoruz aslinda. inanilmaz bir dogamiz var.
afiyet olsun ortim, bol eksi getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…