- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun bence misafirlikte olmana ragmen iyi idare etmissin. Sonraki yazini da okudum yag cok mu almisim diyet olik oyle diyor diye. Ona cok takilma, iyi yag (zeytinyagi, hindistan cevizi yagi vs) aslinda yag yakmada faydalilar. Onemli olan yagdan daha cok karbonhidrati abartmamis olmak minik pizzanin yarisi o acidan biraz tehlikeli. Ama en azindan minik pizzanin yarisi imis, daha cok yememissin. Karbonhidratin kalorisinden cok zarari odem olusturmasi ve agirlik yapmasi. Yag dedigim gibi iyi yag aslinda kotu yagi eritmene yardimci o yuzden ona cok takilma.05 mart menum
Kahvalti
Yesil cay
2 haslanmis yumurta
Az marol + cheri domates
1 dilim tb ekmeği
6 badem
Ara
Kahve
9 findik
Aksam (arkadasimda yediklerimi aksam ogunu olarak sayiyorum)
- 1k makarna salatasi
- 1 pêche au thon (turkcesi ne bilmiyorum, yarim seftali icinde 1 kasik ton)
- 2k kisir (yagsiz)
- Minik pizzanin yarisi sanirim 2 isirmalikdi
- 3k yogurtlu mantar salatasi
- Tabagima zorla koyulmus pogacadan sadece 1 isirik
- 1 cay
- 1 kahve
Su 2,5 simdilik
Gunu kapatiyorum
Adimlarimi tamamlayip paylasicam
Cokmu olmus?
Zipzip-
Cordelia @yildiz4kc
Maviokur
Benim için gurur vericiYalnız sen şu an hayat bilgisi dizisinin figuranlarindan biriyle konuşuyorsun bilmem bir şey ifade edecek mi![]()
Senden ketocanlik kokusu alıyorum bidigimafiyet olsun bence misafirlikte olmana ragmen iyi idare etmissin. Sonraki yazini da okudum yag cok mu almisim diyet olik oyle diyor diye. Ona cok takilma, iyi yag (zeytinyagi, hindistan cevizi yagi vs) aslinda yag yakmada faydalilar. Onemli olan yagdan daha cok karbonhidrati abartmamis olmak minik pizzanin yarisi o acidan biraz tehlikeli. Ama en azindan minik pizzanin yarisi imis, daha cok yememissin. Karbonhidratin kalorisinden cok zarari odem olusturmasi ve agirlik yapmasi. Yag dedigim gibi iyi yag aslinda kotu yagi eritmene yardimci o yuzden ona cok takilma.
Yarim karbonhidratin yarattigi odemi dengelemek icin hem yuru bol hem de bol bol su ic, odem attirici cay ic derim.
Afiyet olsun :)
TamamdırZorla izleticemInstagramıma gir 6 fotonun sonunda bir video var bak bakiim :))
İnşallah çok sağolunYazayım diyordum unuttum inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz canim![]()
Zipzip-
Cordelia @L u c i a
Elhan
Kahvaltı 09.40
Biberli kaşarlı sucuklu omlet
4 zeytin salatalık
1 dilim kadar Karışık peynir
1 d tambuğday
Bıçağın ucuyla minnoş nutella
Ara 14.20
yulaf bar
Süt
Akşam 19.30
3 kaşık zeytinyağlı kereviz
1 h tavuk baget salata
Ara 21.20
1 karabuğday patlağı
3-4 dal roka(dolaba kaldırıyodum ağzıma atıvermişim)
Su 1,5 lt
Spor
Adım 8.068
Bir de şu videoyu yaptım fakat çok zormuşsonlarını dinlenerek yaptım
Videonun üstünde 40 dk yazıyo ama 30 dk
Hoş geldin canımInsallah tez vakitte bulursun canim. Hakkaten hic kiraci dusunen yok pes vallahi. Allah kismet etsinde daha iyisini bulun.
Ztn hepsi salata bence iyi işte misafir olmak zor bugün toparlarsin öğünlerin yediğin saatlerini de yazarsın05 mart menum
Kahvalti
Yesil cay
2 haslanmis yumurta
Az marol + cheri domates
1 dilim tb ekmeği
6 badem
Ara
Kahve
9 findik
Aksam (arkadasimda yediklerimi aksam ogunu olarak sayiyorum)
- 1k makarna salatasi
- 1 pêche au thon (turkcesi ne bilmiyorum, yarim seftali icinde 1 kasik ton)
- 2k kisir (yagsiz)
- Minik pizzanin yarisi sanirim 2 isirmalikdi
- 3k yogurtlu mantar salatasi
- Tabagima zorla koyulmus pogacadan sadece 1 isirik
- 1 cay
- 1 kahve
Su 2,5 simdilik
Gunu kapatiyorum
Adimlarimi tamamlayip paylasicam
Cokmu olmus?
Zipzip-
Cordelia @yildiz4kc
Maviokur
Adımlar tamam geceden attım. Eee kim kapışmak ister pazar günü.![]()
Günaydın canımmm mutlu güzel sabahlarGünaydın mutlu sabahlar![]()
İyi pazarlar canımmm günaydın.İyi pazarlar olsun herkese günaydınnnnn![]()