- 8 Eylül 2016
- 103.282
- 438.048
- 898
- 36
Evet canim ecemEcem mi çok tatlı kız yabende takıpcısı cok azdı herkesi de takip etmem onu cok sevmiştim kız meshur oldu aldı yürüdü helal olsun hak ediyor.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim ecemEcem mi çok tatlı kız yabende takıpcısı cok azdı herkesi de takip etmem onu cok sevmiştim kız meshur oldu aldı yürüdü helal olsun hak ediyor.
![]()
Afiyet olsun canimKizlar selam,
Bu aksam yemege misafir var o yuzden gelemedim. Detoksumu da bugunluk bozdum ama diyeti bozmadim
menumu yazayim sonra ilk firsatta alintilarima bakicam
5 mart cumartesi
11.00 bi kahve
15.00 1 elma 1 kase yogurt ustune tarcin 10 badem
19.00 1 dilim izgara et, yanina 1 izgara kofte 2 parca et sis, yagsiz tuzsuz salata, izgara biber, 2 dilim izgara patlican, 2 tane mangalda ici peynirli mantar, 1 lokma da pesto soslu tt ekmek
2 fincan kiraz sapi cayi
arada sekersiz cay
su 3lt
spor 42 dk leslie super burn (40 dk da 3 mil yaptiriyor) apptan yaptigim icin link veremiyorum, vermeye calistim baska linki kopyalamis ne alaka ise
toplam adim 11.771
spor puani 210+1177= toplam 1387
bu arada tabiki kedilerimi yuruyuse cimardigimda saatim yine adimlarimi eksik saydi. yani 3.24 km yi 1800 adim ile yapmis olamam ama eksik sayima ragmen adim sayim bubu hesaba gore bir adimim 2 metre uzunlugunda ne hikmetse ama boyum 165
Cordelia @yildiz4kc @Migim
Günaydın ablacimGünaydın mutlu sabahlar![]()
Kapisalim madem bende az sonra basliyorum adim atmayaAdımlar tamam geceden attım. Eee kim kapışmak ister pazar günü.![]()
Günaydın canimİyi pazarlar olsun herkese günaydınnnnn![]()
Günaydın canimGünaydın kızlar![]()
Cumaya kadar etkisi kalmaz canimRegl olmuşum ya inşallah şişkinlik. Vs yapmaz ya normalde hep gecikirdi bu sefer ağrısız sızısız habersiz gelmiş haftamı etkilemez inşallah![]()
Gunaydin canimGünaydınlar, güzel bir Pazar olur inşallah![]()
Hayirli sabahlar canımHayırlı sabahlar kızlar. Dün hiç gelemedim. Eşim vardiyalı çalışıyor. O evde olunca giremiyorum pek. Herkes iyidir İnşaAllah. Ben ödül yapmayacağım diye fazla kastım galiba. Dün patlak verdim. Böyle plansız kaçamak yapmak irademe hakim olamamak canımı çok sıkıyor.İnşaAllah bugün telafi edeceğim. Menülerimi paylaşayım.
Canım sağolsunBen 80 mesaj yazdım bugün sen 180. Bilmem ki kim geveze.![]()
Günaydın canimGünaydın geçmişi biraz okudum baktim günümüze gelemiyorum biraktim geldim![]()
Bir kismini gördümGünaydın canim
Birileri cok konuşmuş![]()
Afiyet olsun canim kurabiyeler disinda menun kotu değilmiş canimCuma menüsü
11:00
1,5 tost, 1 Haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates, yeşillik
18:00
1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak kıymalı kabak, 3 yk yoğurt
2 lt su
3300 adım
Cumartesi menüsü
11:00
2 dilim mısır ekmeği, biraz çeçil peyniri
17:30
2 dilim tb ekmeği, 1 tabak kıymalı menemen, acı biber turşusu
20:00
2 kurabiye
2 Lt su
3800 adım (malesef adımı da tamamlayamadım, özür dilerim)
Zipzip-
Cordelia
L u c i a
Amine Busra
En iyisini yapmissin canim cocuklar yatiyorsa o saatte yat dinlenBir kismini gördüm
Ben bilerek erken yattim kaptanım cocuklar 11e dogru uyuyunca sabah erken kalkacaklarini tahmin ettim. Birde mercimek çorbası yedikleri icin gece rahatsiz olabilirler diye onlardan sonra hemen yattım, iyi ki yatmisim1 er kez kalktilar sonra uyudular sabaha kadar en azindan...
Normalde hemen uyuyamiyorum da dün adimlari da 10 bin yapınca yorulmuşum herhalde uyuyabildimEn iyisini yapmissin canim cocuklar yatiyorsa o saatte yat dinlen![]()
BiricikimBenim için gurur verici
Hangi bölüm olduğunu soylesen bebeğim tekrar izlemek isterim.![]()