Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Önümüzde daha kac gün var. Cumaya kadar herşey değişir. Bugun adımları tamamlamaya çalış. Bak ben başladim bile hedefim 10 bin bu hafta. 2600deyim şuan. Benim tarti oynamiyor ama ben inaniyorum 1 2 güne kiricam o zinciri

aynen midem cöp suan gercekten hele ki menunyazinca daha cok farkediyor insan

neyse insa kendime guzellik yapicam

Afiyet olsun canim

Zamanla düzene gireceksin. Kendinden ümidi asla birakma. Bende geçen ay cok fena dagittim ama 20 gündür şekersizdeyim kaçamak yapmadim

daha once bende kk da 8 9 kilo verdim dogumdan sonra .. gercekten cok mutlu olmustum ama iste ayni tutkuyu yakalamya ugrasiyorum

Valla biran da olunca kaldık öyle babam emlakçı hesapta hatta onun kirada evleri bile var da doğu insanı işte kız evlada hayrı ne kadar olur ki dün aradım ev lazım diye bakariz yaptı vicdansız değil de erkek olmayınca sesi çıkmıyor insanın eşim kurye oda mevsim şartları fln derken 2 çocuk tek düzenli maaş bende allah bir kapı açar inşallah

öncelikle "nickinin hakkıni vererek" uzun yazdiğın için çok teşekkur ederimm

Bende daha once buralarda kilo verdim o zaman turkiyedeydim bebegim olmustu dogum kilolarimdi..
simdi Belcikadayım.. dil okuluna gidiyorum sanki tekrardan ongrenci oldum hayatım degisti burda biraz tekrardan isimi yapabilmek icin cok calismam lazim .. okuldan gelince cok daliyorum yemeklere sanırım .bidesunu farkettim dün kendimde ne zaman yalnız kalsam kendimle basbasyken bunu yapiyorum birseyler yiyorum ve bundan haz aliyorum yedikten sonra pismanlik tabi ..

tesekkur ederim tekrardan
bende sana kocaman sarılıyorum berna

aynen oyle canım insa güzel olacak dün yediklerimi yazdigimda hic agzimı kapatmadıgimi gördüm menu yazmak bana iyi geliyor nirmalde zaten bugun sporda yapicam insa firsat bulursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…