• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Anne iste hep aynilar🙄
Bende pilav,makarna,çorba harici yemeklerim hepsi zeytinyaglidir cok sevmem yagli yemekleri
Bende yagli yemek hic sevmem😕
He işte benim kaynana topu topu 5 yıl yaşamış kaynana ile oda beraber değil ,,sorsan çok kötü çok kötü sen nesin acaba . 5 yıl sonra kv ölmüş kp zaten yokmuş . Sen iyisin elhamdülillah aman maşaAllah.

Bunların yaptığı da adalet oluyor demi şimdi, aman ayrı yere gittiğin iyi olmuş.. Her yaptığın gözlerine batacaktı. Her zaman huzursuz mutsuz olacaktın birde kocan arkanda da olmadın mı hepten yandın . Ben işletme mezunuyum ama türkiyeden Almanya ya gelin geldim burda diploma denkleştirmesi yapmadım. 1 gün 2.5 saat paketleme işinde 1 günde yakın arkadaşımın kv 2 saat ev temizliğine gidiyorum . Hagtafa 4.5 saat çalışmış oluyorum Allah bereket versin.
Aslında kocam karışmaz para konusunda bana .exra 200 verir bana istediğini al hesapta sormazdı. Kızım özel okulda okuyor diye geçen ay zorlandı biraz . Bu ay da onu verdiğinden hariç kartından alış veriş yapınca patladı. 😅aman patlasın çatlasın ihtiyaçtı aldım yani
Sanki biz bilmiyoruz geçimi 😒

Susma valla sustun mu tependeler hep .

Aynen bende öyle zayıflayınca daha bir havalandım 😆

😍maşaAllah rabbim sağlık sıhhat afiyet versin. Hayırlı hürmetle evlat eylesin amin

Afiyet olsun cnm 💕

Geçmiş olsun 😔

Afiyet olsun canım 💕
Cok sükür cnm. Es ve es ailesi yönünden cok sansliyim. Birdaha dünyaya gelsem yine esimle evlenmek isterdim. Benimde derdim kilo iste. Onu da verirsem feraha erecegim. Kendimi bu kiloyla kendim gibi hissedemiyorm. Dogumlar beni mahvetti. 65le evlendim.75le hamile kalip 104le dogurdum😭
Afiyet olsun canım 💙et kasesi ne kadar 😁Ekim abla gibi tabak çekersin 😅😘
4 kepce kadardi🤣🤣 Şaka şaka🤣🤣 normal corba kaselerini düsün iste onlar kadar.
2 Ekim

15.30
1 kırmızı elma

17.00
4 kaşık menemen
3 kaşık salçalı makarna

18.00
1 küçük elma

Su 2, 3 lt olur geceye kadar

💙 HAYIRLI AKŞAMLAR ❤️
Afiyet olsun cnm. Azcik menemenle makarnanda olmasa afiyet olacak biseyinde yokya menü de iste neyse😅

Makarna edin diye mi akşam yemedin 🤔 ben bugün 2 tabak makarna yedim 🤐🤐🤐🤐
Akşam sayılırdı kız sen yiyerek zayıflayan bir insanmışsın ben fazla yesem hani kaç kilo alırım herşeyin kalori hesabını yapmak bağımlılık yaptı 😪geçen cuma yediklerim bile kalori hesabiydi ve almam gereken kalori den daha az yedim

Akşam sayılırdı kız sen yiyerek zayıflayan bir insanmışsın ben fazla yesem hani kaç kilo alırım herşeyin kalori hesabını yapmak bağımlılık yaptı 😪geçen cuma yediklerim bile kalori hesabiydi ve almam gereken kalori den daha az yedim
Arada cogalt arada azalt gidişata göre bak.
Ya rica etsem Rtük senin yedikelerini kapatabilir mi yaa🤣 Bu ne arkadas yiyorsun yiyorsun bi de 3 kilo veriyorsun🤣🤣
🤐🤐🤐💋💋💋💋:KK55::KK55::KK55::KK55:

Back
X