• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Screenshot_20211002-214913.webp
@Zipzip- Cordelia Cordelia

Ufak tefek biseyler yapmaya çalışıyorum canım bekarken kendimi aslan kaplan sanıyordum kimseye eyvallah demem diyordun evlendim içimde minnak kedicik varmış pisirik pisirik 😬
Annemde soyler hep onu. Bu kadar sessiz kalacagina asla inanmazdim der

Sen biliyorsun canim sena zeyneple filiz kavurma yaptiydi ya yemek yarışması 🤭
Onu biliyorum canım başka da yapmış mı diye sormuştum ama yapmış . O yüzden bugğn yaptığından yemiş 😁
Yaptim tabikisi ama oya daha bildirim gitmedi 🤣
Magnolia yaptim :KK45:
Afiyet olsun götürdün löp löp 🥰
İyi geceler kızlar💕
Hqyırlı geceler canım 💕
Iyi geceler kizlar ❤❤
Hayırlı geceler kaptanım 💕
Annemde soyler hep onu. Bu kadar sessiz kalacagina asla inanmazdim der
İnsanı çıldırtıyorlar işte . Sus sus da nereye kadar.

Onu biliyorum canım başka da yapmış mı diye sormuştum ama yapmış . O yüzden bugğn yaptığından yemiş 😁

Afiyet olsun götürdün löp löp 🥰

Hqyırlı geceler canım 💕

Hayırlı geceler kaptanım 💕

İnsanı çıldırtıyorlar işte . Sus sus da nereye kadar.
Sagol canim🥰

Sevgili arkadaşlsrim uzun saatlerdir benden haber alamadığiniz için merak ve endişe halinde olduğunuzu tahmin ediyorum 😜😜😜
Misafirim var yarın yigenim üniversite için şehir dışına gidicek son gününü hep birlikte bizde geçirelim dedim
Şimdi gittiler mutfak ev savaş alanı gibi toparlayıp geceye doğru gelicem😘😘

Sevgili arkadaşlsrim uzun saatlerdir benden haber alamadığiniz için merak ve endişe halinde olduğunuzu tahmin ediyorum 😜😜😜
Misafirim var yarın yigenim üniversite için şehir dışına gidicek son gününü hep birlikte bizde geçirelim dedim
Ben hiç merak etmedim. Çünkü geçmiş yapamadım kim var kim yok bilmiyorum. 😂😂😂Bilgi verdiğin için teşekkür ederiz canım benim kolay gelsin. 🥳🥳🥳

Kolay gelsin🙂

Kolay gelsin. Bende bugun çok aktif olamadim

Back
X