Kız ne diyon, buralar ton balığı avcısı doluOrkinos olalım mı
Yep babyWaaaw very interesting
Ohh afiyet olsun yağlar yansınNo problem kaptanım bugün bile salmadim ödülüm bile zararsız olanını yaptım
Maşallah canım gayet normal şeyler bunlarSuan iyi gidiyoruz normal.hamilelik belirtileri biraz zorluyor mide bulantısı halsizlik devamlı uyku hali
Allaha şükür ciddi bir sıkıntımız yok
Dün ve bugün benimde canım tatlı istiyorçikolata olayına dur demeliyim. mutsuzum
Gözüm nasıl döndüyse artık sen düşün kaptanımAfiyet olsun canımbugün kendini fazlasıyla şimartmissin canım. İyi de etmişsin. kiz o kadar şeyi nasıl yedin demeden geçmiciiim
Afiyet olsun canım
Cuma menüleri beni benden alıyor.
Kesinlikle canım, önemli olan istemekBen 67 ile evlendim sonra 75 oldum tup bebek serüveni başlayınca da 85 e kadar gittim Ama insan kafasına takınca herseyi yapabilir
TabikiSağol canım 103.6 yı gördüm canım ama diyetisyen desteğiyle 94 ü gördüm çok şükür daha çok yolum var ama başaracağıma inanıyorum
O parmağında ki çıban olma ihtimali de var halk arasında dolama deniliyor.en büyük ilacı kurusoğan tabi ben sadece bir öneride bulunmak istedimYa dertlerimle burayi yine karistirmiyim diyorum. Artik patlama noktasina geldim. Biliyorsunuz çocuklar 3 haftadir ben 10 gündür hastayiz. Tam yavas yavas iyiyiz falan derken birkac gece boğazım acıdı, gündüz sadece burun akıntısı var. Bu sefer burnumu silmekten burnum yara oldu, agzim surekli kuruyor acıyor.. dün gece sol gözüm akma yapti, çapak gibi birşeyler oldu bugunde biraz kizarik hafif şiş gibi geldi bana eşim birşey yok dedi, şuan pit pit atmaya başladı
Yetmezmiş gibi ellerim kış başından beri hep yara içindeydi, sürekli nemlendirici sürüyordum. Yine bu hafta işaret parmağının tam eklem yerinde iltihapli şişlik olmasin misıkmaya çalışıyorum deri altinda, azıcık iltihap akıyor devami yok. Zonk zonk atiyo, renk degistiriyor. Bir yere değince acıyor.
Ben kendimi nereye atayim, bugun randevu baktim cevremde hic bir devlette randevu yok. Kendimi ya bir açılın önüne yere atacam, ya kapinin önünde karlarda yuvarlancam offf
Kurşunmu döktürsem ne yapsam
Ahh ahh yıllar yıllar önce gelinliği kaç beden kuculttum hatırlamıyorum bile stres çok güzel kilo verdiriyor canımAminteşekkür ederim
Allah şifa versin canımYa dertlerimle burayi yine karistirmiyim diyorum. Artik patlama noktasina geldim. Biliyorsunuz çocuklar 3 haftadir ben 10 gündür hastayiz. Tam yavas yavas iyiyiz falan derken birkac gece boğazım acıdı, gündüz sadece burun akıntısı var. Bu sefer burnumu silmekten burnum yara oldu, agzim surekli kuruyor acıyor.. dün gece sol gözüm akma yapti, çapak gibi birşeyler oldu bugunde biraz kizarik hafif şiş gibi geldi bana eşim birşey yok dedi, şuan pit pit atmaya başladı
Yetmezmiş gibi ellerim kış başından beri hep yara içindeydi, sürekli nemlendirici sürüyordum. Yine bu hafta işaret parmağının tam eklem yerinde iltihapli şişlik olmasin misıkmaya çalışıyorum deri altinda, azıcık iltihap akıyor devami yok. Zonk zonk atiyo, renk degistiriyor. Bir yere değince acıyor.
Ben kendimi nereye atayim, bugun randevu baktim cevremde hic bir devlette randevu yok. Kendimi ya bir açılın önüne yere atacam, ya kapinin önünde karlarda yuvarlancam offf
Kurşunmu döktürsem ne yapsam
Hangi uygulama canımSaatin varsa onu kullan tabi canım benim yok ben telefondan sayıyorum
"Adım izleyici" canımHangi uygulama canım
Bende Lifia var ama adımlar geç hesaplanıyor. Runtastic le de aram iyi değil. Dediğin uygulamayı bi deneyim . Teşekkür ederim canım"Adım izleyici" canım
Eeee mutfağı topladım geldim Survivor reklama girmiş, burda da kimse yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?