- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah gönlüne göre versin canımİstediğim özel duam yok Allah'ım hayırlı haberler güzel sonuçlar versin demeniz yeterli vallahi benim için Allah razı olsun
Allah kolaylık versin BüşracımUyumuyoooo
Rabbim hayırlisi ise hayırlı zamanda nasip etsin inşallahİstediğim özel duam yok Allah'ım hayırlı haberler güzel sonuçlar versin demeniz yeterli vallahi benim için Allah razı olsun
AminnnnRabbim hayırlisi ise hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Bak şimdi canım nasıl orada olmak istedi anlatamam-7 derece ve feci kar yağışı var
Burası da baya soğuk (İstanbul)-7 derece ve feci kar yağışı var
Az önce aldım kahve mi camdan bakarak içtim.huzur verdiBurası da baya soğuk (İstanbul)
Afiyet olsun ama oranın kışı cooook keyiflidir, burası çileli oluyor..Az önce aldım kahve mi camdan bakarak içtim.huzur verdi
Akşam üstü kızı dershaneye almaya gittim.saat 7. İnan o anda keyifli değildi.direksiyonu tutamadım.Afiyet olsun ama oranın kışı cooook keyiflidir, burası çileli oluyor..
Hmmmmm haklısınAkşam üstü kızı dershaneye almaya gittim.saat 7. İnan o anda keyifli değildi.direksiyonu tutamadım.
Kader kısmet bir bakmışsın komple bu tarafa yerlesirsinHmmmmm haklısınben Eskişehir söz konusu olunca bir anda romantikleşiyorum
Canım kader kısmet ama eşim orada iş bulamaz, belki ilerde emeklilik zamanı olabilirKader kısmet bir bakmışsın komple bu tarafa yerlesirsin
Hayırlısı ne ise o olsun canımCanım kader kısmet ama eşim orada iş bulamaz, belki ilerde emeklilik zamanı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?