Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip- @Cordelia Elhan Elhan

Kahvaltı 12.00
1 d tambuğday kızarmış tereyağlı ballı
4 zeytin yarım dilim çeçil
1 küçük salatalık 1 küçük biber
2 d pastırma

Ara 14.00
Küçük kase sütlaç

Akşam 18.00
2 tane etli pirinçli karalahana sarması
Avuç içi kadar et 1 kaşık brokoli salatası
2 kaşık zeytinyağlı bakla 1 kaşık yoğurt
1 küçük biber turşusu salata
2 kaşık bol nohutlu yerinden pilav

Ara 19.30
1 bardaktan az boza
10 leblebi

Su 2 lt

Spor
Bugün off günüm 3.829 adımım var
Kadınlar Günü yemeği yok muydu dün 🥺
Üzdün 😟 boza ve sütlaç candır :super:

Bu uygulamayı ben de görmüştüm ama detaylarını bilmiyorum. Para değil üründe mi alabiliyorsun canım
Attığın adım karşılığında para kazanıyorsun ve onunla sadece uygulamanın vermiş olduğu ürünlerden yalnızca 1 defa faydalanabiliyorsun cnm tost, makinesi, çaycı veya indirim kuponları mesela akıllı saati sadece 1 defa alabiliyorum

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:82 yi de geçiyorum.tartilacagim birazdan
HEDEF KİLONUZ: şimdilik 5 kg vermek
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: bilmiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ genc görünmek ve sağlık için.
Çok zor geliyor ya,çok da iddialı diilim beni de aranıza alır mısınız
Hoşgeldin 😊 emin ol alışana kadar zor. Sadece kararlı ol. Nefse hakim olmak konusunda o yiyeceğin tadını bildiğini daha önce çok kez yediğini düşünmek çok iyi geliyor.
Buradaki herkes kilo veriyor sen de kalırsan düzenli menü spor bildirimi yaparsan mutlaka vereceksin 🥰

IMG_20220312_103144.webp
bunuda buraya ilistireyim 🤣olur da indirmek isteyen olursa hem o kazanır bin adım hem ben 🙈

Hoşgeldin 😊 emin ol alışana kadar zor. Sadece kararlı ol. Nefse hakim olmak konusunda o yiyeceğin tadını bildiğini daha önce çok kez yediğini düşünmek çok iyi geliyor.
Buradaki herkes kilo veriyor sen de kalırsan düzenli menü spor bildirimi yaparsan mutlaka vereceksin 🥰
Bende kendimi hilal çok zayıf olduğunda istediğini yiceksin sadece dayanmalısın diyorum 😂😂 çok zayıf oldugum da da ayyy fizigim cok guzel diyip yemem kesin 😂😂

Back
X