Hepimiz indiririz sporlar boşuna gitmez hepimize bir gaz vermiş olurGuzelmis canim
Sen kullan faydalı bir uygulamaysa indireyim bende
Bu uygulamayı ben de görmüştüm ama detaylarını bilmiyorum. Para değil üründe mi alabiliyorsun canımTmm cnm hedefim akıllı saatinş yapabilirim
Günlük 10.000 adim atiyorum zatenHepimiz indiririz sporlar boşuna gitmez hepimize bir gaz vermiş olur
Kadınlar Günü yemeği yok muydu dünZipzip- @Cordelia Elhan
Kahvaltı 12.00
1 d tambuğday kızarmış tereyağlı ballı
4 zeytin yarım dilim çeçil
1 küçük salatalık 1 küçük biber
2 d pastırma
Ara 14.00
Küçük kase sütlaç
Akşam 18.00
2 tane etli pirinçli karalahana sarması
Avuç içi kadar et 1 kaşık brokoli salatası
2 kaşık zeytinyağlı bakla 1 kaşık yoğurt
1 küçük biber turşusu salata
2 kaşık bol nohutlu yerinden pilav
Ara 19.30
1 bardaktan az boza
10 leblebi
Su 2 lt
Spor
Bugün off günüm 3.829 adımım var
Attığın adım karşılığında para kazanıyorsun ve onunla sadece uygulamanın vermiş olduğu ürünlerden yalnızca 1 defa faydalanabiliyorsun cnm tost, makinesi, çaycı veya indirim kuponları mesela akıllı saati sadece 1 defa alabiliyorumBu uygulamayı ben de görmüştüm ama detaylarını bilmiyorum. Para değil üründe mi alabiliyorsun canım
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın kızlar
Ahhh ahhh ben kesin iki gün yapar üçüncü gün bacağım derimGünlük 10.000 adim atiyorum zaten
20.000 e cikarim
HoşgeldinADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:82 yi de geçiyorum.tartilacagim birazdan
HEDEF KİLONUZ: şimdilik 5 kg vermek
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: bilmiyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ genc görünmek ve sağlık için.
Çok zor geliyor ya,çok da iddialı diilim beni de aranıza alır mısınız
Bende kendimi hilal çok zayıf olduğunda istediğini yiceksin sadece dayanmalısın diyorumHoşgeldinemin ol alışana kadar zor. Sadece kararlı ol. Nefse hakim olmak konusunda o yiyeceğin tadını bildiğini daha önce çok kez yediğini düşünmek çok iyi geliyor.
Buradaki herkes kilo veriyor sen de kalırsan düzenli menü spor bildirimi yaparsan mutlaka vereceksin
Görüşürüz canım kolay gelsinHanımlar ben gidiyorum kahvaltı hazirlayim.kizin dershanesi var öptüm siziiiiiiiii
Böcüğüm dur demişse çikoya o şey bitmiştirAhhhh ahhhh çikolata olayı bizi bizden alıyor ama ben bugünden itibaren dur dedim yeniden bugün ve yarın ve hafta boyu sımsıkı devam edeceğim
Gunaydininla içim dondu zeynoşuuuumGünaydın
Günaydın kaptanim
AynenBöcüğüm dur demişse çikoya o şey bitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?