Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İstediğim özel duam yok Allah'ım hayırlı haberler güzel sonuçlar versin demeniz yeterli vallahi benim için Allah razı olsun
Nickinle dua ettim. Allah gönlüne göre versin emeklerini zayi etmesin. Muradını nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah
En cok duam sağlık yönünde. Her zaman önceliğim o dur. Ama bu sene bağışıklık bende de cok düştü sanirim aslinda herşeyi yiyorum. Bir tek meyve pek sevmiyorum..
Nette biraz araştırırsan düzenli kullandığında çok faydasını göreceğin gıdaların listesini bulabilirsin. Parmağındaki egzema değilse arkadaşın söylediği gibi dolama olabilir. Bir cilt dr una danışmanda fayda var

KIRMIZI ÇEKİRGE

Hanımlar yeni etap başladı. Lütfen kaçamak yapmayalım, tecrübelerime görekaçamak kaçamağı getirir. Suyu 2,5 litre altına düşürmeyelim. Spor çok önemli, en azından 30 dk yürüyüş yapalım. Menü ve spor avantajını almak için bildirimlerimizi düzenli yapalım. İnşallah Cumaya en çok kiloyu çekirgeler verecek. Şirin Baba ve saz arkadaşlarını ezeceğiz
fesang
Maviokur
Wilma11
Hallederiz
Nefesimmmsin
Kmsl Hnd
Kinoalihatun
60kiloyum
Amine Busra

Aralık oruç devam kaptanım 12.30 yaptım kahvaltı bugün kardeşime gecicem bu soğukta adım atmak için sırf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…