Günaydın, nolduuGünaydınnnnnn
Ağlama emojisi yanlış olmuşGünaydın, nolduu
Hay allahımAğlama emojisi yanlış olmuş
Ben de dün yediğim ödülleri yok etmeye çalışıyorum. Aşırı sağlıklı kahvaltımı yaptım.Nabersiniz kızlarcımben sağlıklı kahvaltımı yaptım hayırlı uğurlu olsun şimdiden eksi iki kilom
Afiyet olsun minnoş kaptanımBen de dün yediğim ödülleri yok etmeye çalışıyorum. Aşırı sağlıklı kahvaltımı yaptım.
Çok mersiAfiyet olsun minnoş kaptanım
Ne çene ne çene maşallahBakalım bugün 144.000i kim yazacak bence ben
Bimden şekersiz çikolata al, ya da yoğun bitterli. Zaten acımsı olunca fazla yenmiyor bitter ,Ya bazı sıkıntılar oldu da benim duygu boşluğuma geldi çikolata aldım ve aldıklarımı da yedim yedim oturdumbaska almayacağım artık
Ben cocuklarla ne yedim anlamadim bir baktım kahvalti bittiBen de dün yediğim ödülleri yok etmeye çalışıyorum. Aşırı sağlıklı kahvaltımı yaptım.
AblammGunaydininla içim dondu zeynoşuuuum
Uzaktan da olsa öpeyim de için ısınsın
Geçmiş olsun canımBütün gece uyudum uyandim, burnum aktı durdu. Ya sabırramazanda bari iyileşmiş olsamda orucumu rahat tutsam. Çocuklar zaten hep hasta onlara alıştım da bana ne oluyor, benim iyi olmam lazim
Nickinle dua ettim. Allah gönlüne göre versin emeklerini zayi etmesin. Muradını nasip etsin yüzünü güldürsün inşallahİstediğim özel duam yok Allah'ım hayırlı haberler güzel sonuçlar versin demeniz yeterli vallahi benim için Allah razı olsun
Nette biraz araştırırsan düzenli kullandığında çok faydasını göreceğin gıdaların listesini bulabilirsin. Parmağındaki egzema değilse arkadaşın söylediği gibi dolama olabilir. Bir cilt dr una danışmanda fayda varEn cok duam sağlık yönünde. Her zaman önceliğim o dur. Ama bu sene bağışıklık bende de cok düştü sanirimaslinda herşeyi yiyorum. Bir tek meyve pek sevmiyorum..
Ben de senden haber bekliyim canımGuzelmis canim
Sen kullan faydalı bir uygulamaysa indireyim bende
Aralık oruç devam kaptanım 12.30 yaptım kahvaltı bugün kardeşime gecicem bu soğukta adım atmak için sırfKIRMIZI ÇEKİRGE
Hanımlar yeni etap başladı. Lütfen kaçamak yapmayalım, tecrübelerime görekaçamak kaçamağı getirir. Suyu 2,5 litre altına düşürmeyelim. Spor çok önemli, en azından 30 dk yürüyüş yapalım. Menü ve spor avantajını almak için bildirimlerimizi düzenli yapalım. İnşallah Cumaya en çok kiloyu çekirgeler verecek. Şirin Baba ve saz arkadaşlarını ezeceğiz
fesang
Maviokur
Wilma11
Hallederiz
Nefesimmmsin
Kmsl Hnd
Kinoalihatun
60kiloyum
Amine Busra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?