Hayatım yemeden duramıyosan alma, onun yerine de bi çare düşünelim. Tarçınlı meyve, meyveli yulaf lapası, kuru meyve tarzı şeylere yönel. Anladığım kadarıyla bu midenle ilgili değil kafanda. O yüzden kafanda bitirelim bu işi. Sen çok güzel kilo veren birisin bunu hepimiz biliyoruz.Ya bazı sıkıntılar oldu da benim duygu boşluğuma geldi çikolata aldım ve aldıklarımı da yedim yedim oturdumbaska almayacağım artık
Geçmiş olsunBütün gece uyudum uyandim, burnum aktı durdu. Ya sabırramazanda bari iyileşmiş olsamda orucumu rahat tutsam. Çocuklar zaten hep hasta onlara alıştım da bana ne oluyor, benim iyi olmam lazim
Afiyet olsun canım. Şu aralıklı orucu ben de denesem miAralık oruç devam kaptanım 12.30 yaptım kahvaltı bugün kardeşime gecicem bu soğukta adım atmak için sırf
Nerden dönersen kar cnmYa bazı sıkıntılar oldu da benim duygu boşluğuma geldi çikolata aldım ve aldıklarımı da yedim yedim oturdumbaska almayacağım artık
2 ana 2 ya da 1 ara öğün o gün ki iş tempom uyanma saatine göre yediklerime göre ara öğünleri ayarlıyorum, 16/8 gibi yapanlar var mesela 12.30 da yediysem 19.30 ben en geç akşam yemeğimi yiyorum bir daha yemek yok sadexe sıvı, iş yerine de sadece 1 öğün götürmüş oluyorum işime geliyorAfiyet olsun canım. Şu aralıklı orucu ben de denesem minapıyoruz bunun için
Merhaba canımSelam kızlar
HarikasınDünkü adımımZipzip-
Gayet güzel ben daha 1000 adımdayımGünaydin
Bugün 2170 adımdan selamlar
Valla hiç keyfim yok
Afiyet olsun güzel bir Cuma olmuşDünkü menüm
11:00
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
4 kırma zeytin
4 çt patates k
Çay
Akşam 19:30
1 kepçe mas fasulye çorbasi
1 kare dilim dönerli lazanya
1 mini kase az dondurmalı kakaolu irmik helvasi
Zipzip- Cordelia pastelfit s i d e l y a
Bugün yapabilirim geç kahvaltı ettim, denemiş olayım. Teşekkür ederim canım2 ana 2 ya da 1 ara öğün o gün ki iş tempom uyanma saatine göre yediklerime göre ara öğünleri ayarlıyorum, 16/8 gibi yapanlar var mesela 12.30 da yediysem 19.30 ben en geç akşam yemeğimi yiyorum bir daha yemek yok sadexe sıvı, iş yerine de sadece 1 öğün götürmüş oluyorum işime geliyor
Yürüdüm kızım bayılıyorMerhaba canım
Harikasın
Gayet güzel ben daha 1000 adımdayım
Spor yap keyfin yerine gelir
Afiyet olsun güzel bir Cuma olmuş
Mevlam güzel kalbinden razı olsun sağolasınNickinle dua ettim. Allah gönlüne göre versin emeklerini zayi etmesin. Muradını nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah
Nette biraz araştırırsan düzenli kullandığında çok faydasını göreceğin gıdaların listesini bulabilirsin. Parmağındaki egzema değilse arkadaşın söylediği gibi dolama olabilir. Bir cilt dr una danışmanda fayda var
Randevu bulunmuyor cevremde maalesefNickinle dua ettim. Allah gönlüne göre versin emeklerini zayi etmesin. Muradını nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah
Nette biraz araştırırsan düzenli kullandığında çok faydasını göreceğin gıdaların listesini bulabilirsin. Parmağındaki egzema değilse arkadaşın söylediği gibi dolama olabilir. Bir cilt dr una danışmanda fayda var
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil hamiş |
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
H HAYAT40INDABASLAR | Yeşil Yeni |
Kiz evde yürü disarisi cok fenaaaGünaydın fıstıklı çikolatalarsabahtan beri totom yer gormesede adımlar yerlerde . Eşim gelsin yürüyüşe çıkacağım inşallah ama cokkk soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?