Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya bazı sıkıntılar oldu da benim duygu boşluğuma geldi çikolata aldım ve aldıklarımı da yedim yedim oturdum baska almayacağım artık
Hayatım yemeden duramıyosan alma, onun yerine de bi çare düşünelim. Tarçınlı meyve, meyveli yulaf lapası, kuru meyve tarzı şeylere yönel. Anladığım kadarıyla bu midenle ilgili değil kafanda. O yüzden kafanda bitirelim bu işi. Sen çok güzel kilo veren birisin bunu hepimiz biliyoruz.
Bütün gece uyudum uyandim, burnum aktı durdu. Ya sabır ramazanda bari iyileşmiş olsamda orucumu rahat tutsam. Çocuklar zaten hep hasta onlara alıştım da bana ne oluyor, benim iyi olmam lazim
Geçmiş olsun bi bitmedi şu hastalıklar, kış bitse de rahatlasak

Afiyet olsun canım. Şu aralıklı orucu ben de denesem minapıyoruz bunun için
2 ana 2 ya da 1 ara öğün o gün ki iş tempom uyanma saatine göre yediklerime göre ara öğünleri ayarlıyorum, 16/8 gibi yapanlar var mesela 12.30 da yediysem 19.30 ben en geç akşam yemeğimi yiyorum bir daha yemek yok sadexe sıvı, iş yerine de sadece 1 öğün götürmüş oluyorum işime geliyor

Merhaba canım
Harikasın
Günaydin
Bugün 2170 adımdan selamlar
Valla hiç keyfim yok
Gayet güzel ben daha 1000 adımdayım
Spor yap keyfin yerine gelir
Afiyet olsun güzel bir Cuma olmuş

Bugün yapabilirim geç kahvaltı ettim, denemiş olayım. Teşekkür ederim canım

Mevlam güzel kalbinden razı olsun sağolasın

Geçen bi yerde dondurmalı çikolatalı irmik helvasini yemişim hoşuma gitti aynısnı yaptım tam aynı kızım bayıla bayıla bayıla yidi ben hepsini yemedim yarısından az yedim ama güzeldi

Randevu bulunmuyor cevremde maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…