- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
O cuma menusuydu, bende hatirliyrum :))Bende en son un corbasj ve patates yedigi menüyü hatirliyorm dün yoktu galiba. @Umutumut82 menü yazmismiydin canisi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O cuma menusuydu, bende hatirliyrum :))Bende en son un corbasj ve patates yedigi menüyü hatirliyorm dün yoktu galiba. @Umutumut82 menü yazmismiydin canisi?
Kirmizilari bosver yazmasalarda olurDunden bizden umut yazmadi
Kirmizi takimdanda iki menu eksik
kuzum yarin sınavımTutku44 sınavın nasıl geçti ?
Gunaydin ablaGunaydinnn
Mutlu pazarlar![]()
sabaha kaldi kusurabkma kaptanim aksam uyuyakladim yoegunluktann@aypare- bugün göremedim seni iyi misin canım?
@Elhan
Tutku44
@sardunya1038 menüleri ve adımları unutmayalım kızlar![]()
Afiyet olsun canim suyu artirsan guzel olurcumartesi menusu
7.20 2 dilim cavdar arasına kasar tost,3 zeytin domates salatalik
15.00 1 tane biber dolmasi ,1 kase yogurt
17.30 4 tane cigkofte bolca marul 1 bardak ayran
19.00 1 tane cezerye
su 1 lt
12388 adım 1238 puan
Cordelia
Zipzip- E Elif_Eylul
madamhd
Gunaydin canim ❤günaydınn canlar
![]()
evet yaa kaptanım az icince iyi olmuyor kendimi yine zorlamam lazim havalr sogudu yaAfiyet olsun canim suyu artirsan guzel olur![]()
Allah zihin açıklığı versin hep bildiklerin ciksin insallah nmkuzum yarin sınavım![]()
Sevilayy senden bugün 15 bin gelirmiGunaydin abla![]()
Sena aksam yeni kural cikti bilmiyonmu
Doğru söylüyorsun canım.herkes yemeğe odaklanmış kimse demiyor bu sporda yapıyor diye haklısınaçıııılll açıl açıl . Açılmayınca anlamıyorlar biz kuzu onlar kurt oluyor sonra...
Afiyet olsun canım![]()
Kilo verme adına, kılıçlar havaya şiiiilaaaa
Afiyet olsun canım sen ye . Bakma onlara onlar açlıktan ölmek isteyen tayfa. Sen yiyorsun ama spor sa yapıyorsun. Herkes görmek istediğini görüyor
Aman maşaallah. Allah nazarlardan saklasın . Herşeyde 4 4 lük olmuyor işte hayat böyle birşey . İnşaallah istediğin kiloya ulaşırsın
Afiyet olsun canım![]()
Bende mavi takimdaymisim ayni takimdaymisiz ablaKirmizilari bosver yazmasalarda olur![]()
Mavişler yarin tarti oldugunu unutmayin
Bugünkü menulerinizi ona göre ayarlayin :)
Haftaya eksiyle baslamak büyük avantaj sağlar
Valla ister satılsın ister sayilmasin abla ben attım adımımıSena aksam yeni kural cikti bilmiyonmugeç paylaşılan adimlar sayilmiyor
![]()
Bizim tartilar onemli değil canim spora destek olacağız sadece
Sen sarıya geçmedin mi tartı bizi bağlamaz onlar aralarında çözsün