Sıkıntınız neyse düzelir inşallah canım, mübarek gün ne büyükler üzülsün, ne küçükler kırılsınKızlar, faZla aktif olamicam, bikac gün.beni merak etmeyin. Babamla tartışmak diil de bı konu oldu. Moralim modum çok düştü.Ağlıyorum, önemsiz ama ben duygusalim, sinirliyim. Sizi seviyorum öptüm Allah kabul etsin
Geçmiş olsun canım benimde başım çok ağrıyor mide bulantısıda yapıyor bugün iyi değilim yaniSelam canlarbaş ağrısından ölüyorum yeni geldim eve biraz yatacağım
Allah gönlüne ferahlık versin canımKızlar, faZla aktif olamicam, bikac gün.beni merak etmeyin. Babamla tartışmak diil de bı konu oldu. Moralim modum çok düştü.Ağlıyorum, önemsiz ama ben duygusalim, sinirliyim. Sizi seviyorum öptüm Allah kabul etsin
Sana da geçmiş olsun tatlı kaptanım.. benim de baş ağrısı mideme vurur hepGeçmiş olsun canım benimde başım çok ağrıyor mide bulantısıda yapıyor bugün iyi değilim yani
Sadece pztsi günü özelden gönderiliyor kaptanım
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Yaa üzüldüm canim Allah gönlüne ferahlik versinKızlar, faZla aktif olamicam, bikac gün.beni merak etmeyin. Babamla tartışmak diil de bı konu oldu. Moralim modum çok düştü.Ağlıyorum, önemsiz ama ben duygusalim, sinirliyim. Sizi seviyorum öptüm Allah kabul etsin
Afiyet olsun kaptanim ❤Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak kefir
10 tane çiğ badem
Üç tane kuru kayısı
Bir tane elma
Hepsini bızzlatıp smothie yaptım içtim
Öğle
Bir tabak pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
Bir fincan sade Türk kahvesi
5-6 tane çiğ fındık
Akşam
Bir kase arpa şehriye çorbası
Fırında karnabahar graten
Yoğurt
Su 3.5 litre spor 30 dakika leslie adımları sonra yazacam
Zipzip- Cordelia
Hayırlı iftarlar kızlarcım başım hala çok fena yatıyorum
Gecmis olsun kaptanimGeçmiş olsun canım benimde başım çok ağrıyor mide bulantısıda yapıyor bugün iyi değilim yani
Sadece pazartesi özelden kaptanim
Sağol canım benim başımın yarısı ağrıyor biraz komik gelebilir ama bende şaşkınım bu sene çıktı buda başımın sağ tarafı şakaklarım gözüm burnum kopuyor sankiSana da geçmiş olsun tatlı kaptanım.. benim de baş ağrısı mideme vurur hep
Tamam canımSadece pztsi günü özelden gönderiliyor kaptanım
Tamam canım sağolasınEksin cok guzel tebrik ederim canim
Yaa üzüldüm canim Allah gönlüne ferahlik versin
Bizde seni seviyoruz❤❤
Afiyet olsun kaptanim ❤
Gecmis olsun kaptanim
Sadece pazartesi özelden kaptanim
Nazaramı geldik dersinYaa herkes hasta,modu dusuk ne oluyor bize
Afiyet olsun canim ❤06 Nisan 2022
sahur 04.15
2 minnak salçalı sosis
kaşarlı omlet
domates biber
1 tk tahin pekmez
2 dilim ekmek
iftar 19.45
kıymalı ıspanaklı gözleme
domates salatalık biber
1,5 lt suZipzip- gezegenfeza Cordelia
Afiyet olsun canım06 Nisan 2022
sahur 04.15
2 minnak salçalı sosis
kaşarlı omlet
domates biber
1 tk tahin pekmez
2 dilim ekmek
iftar 19.45
kıymalı ıspanaklı gözleme
domates salatalık biber
1,5 lt suZipzip- gezegenfeza Cordelia
İftards ne yediysem çıkardım bile, ben eksik kalmıyim hastalıklardanYaa herkes hasta,modu dusuk ne oluyor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?