Geçmiş olsun kaptanim.İyi akşamlar kızlar hasta olan herkese geçmiş olsun bende çok rahatsızım başım çok fena ondan bu saate kaldım menü için tek tek alıntılayamadım çok ekrana bakamıyorum öpüyorum hepinizi
Sahur 04:20 1 haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmek 1 dilim beyaz peynir 2 köz biber 1 domates
İftar 19:25 1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
2 litre suZipzip- Cordelia gezegenfeza @Migim
Allah şifa versin saracığımGeçmiş olsun canım benimde başım çok ağrıyor mide bulantısıda yapıyor bugün iyi değilim yani
Nazar değmiştir, bende sıkıntıdan stresten saçmaladım bugünYaa herkes hasta,modu dusuk ne oluyor bize
Tam bende onu yazdım şimdiNazaramı geldik dersin
Geçmiş olsun canımİftards ne yediysem çıkardım bile, ben eksik kalmıyim hastalıklardan
Iyilik, sağlıkeeee ne var ne yok
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun güzel ablam geçmiş olsun @fesang
Canın sağolsun kuzum, bende dağıttım bu hafta, toparlayamıyorum, kilo takılı kalınca arada böyle saçmalıyorum, tamda kaptan olduğum haftaya denk geldiAcayip göğüslerim fln canımi yakıyor bir de tartı var uzucem sanırım seni kaptanım bu hafta regli vurdu
Geçmiş olsun canım. Naptın üşüttün müİftards ne yediysem çıkardım bile, ben eksik kalmıyim hastalıklardan
Mavişim geçmiş olsun.Acayip göğüslerim fln canımi yakıyor bir de tartı var uzucem sanırım seni kaptanım bu hafta regli vurdu
Allah şifa versin kuzumİyi akşamlar kızlar hasta olan herkese geçmiş olsun bende çok rahatsızım başım çok fena ondan bu saate kaldım menü için tek tek alıntılayamadım çok ekrana bakamıyorum öpüyorum hepinizi
Sahur 04:20 1 haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmek 1 dilim beyaz peynir 2 köz biber 1 domates
Başınız sağ olsun canım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailenize sabırlar dilerim. Yolunuz açık olsun.Zipzip-
kaptanim ananem vefat etti az önce haber aldık
köyde yasiyolar biraz sonra cenaze için yola çıkacağız 2 haftalik izin istiyorum senden
Geçmiş olsun saracim. Yine bas agrisi.Sağol canım benim başımın yarısı ağrıyor biraz komik gelebilir ama bende şaşkınım bu sene çıktı buda başımın sağ tarafı şakaklarım gözüm burnum kopuyor sanki
Tamam canım
Acaba hacamat ve sülük yaptırsanız nasıl olurGeçmiş olsun saracim. Yine bas agrisi.
Covidden sonra en büyük derdimiz oldu. Sırayla yakalıyor bizi maalesef.Allah şifa versin bitanem
Canım geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Bu gece yazdığım kaçıncı geçmiş olsun mesajı oldu sayamadim. Genç yaşlı demiyor herkesi yakalıyor demek ki...iyi bak kendine bitanem niyetleniyorsan yatmadan mutlaka ağrı kesici alıp öyle uyu. Gün içinde faydası oluyor.İyi akşamlar kızlar hasta olan herkese geçmiş olsun bende çok rahatsızım başım çok fena ondan bu saate kaldım menü için tek tek alıntılayamadım çok ekrana bakamıyorum öpüyorum hepinizi
Kesin şifa olur bitanem her sene düşünür niyetlenirim ama bir türlü hayata geciremedim.Acaba hacamat ve sülük yaptırsanız nasıl olur
O zaman tam hayata geçirme vaktiKesin şifa olur bitanem her sene düşünür niyetlenirim ama bir türlü hayata geciremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?