- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Bence kesinlikle boşver. Hiç mantıklı gelmedi.zayiflatsa da içime sinmez. Kim bilir ne duruma geliyor.Normalde içmem öyle çok sevmemde,youtube kanalında gördüm çok kişi yapıyrmuş 5 gün sadece deneyim dedim.
Günaydın çok geçmiş olsun şimdinasılsın iyimisin .Caanim takımherkese hayırli sabahlar
Aklım hep sizdeydipazar günü evdeki bağırsak enfeksiyonundan nasibimi almış olarak uyandım hastanede yattım serum vurdular bende ekstra titreme ve ateş de oldu. Şükürler olsun artık iyiyim. Bugün oruç da tuttum okuluma da gidiyorum
Çok beğenmedim zaten limon tadını alıyorsun zaten nette çok vardı bakayım dedim.Bence kesinlikle boşver. Hiç mantıklı gelmedi.zayiflatsa da içime sinmez. Kim bilir ne duruma geliyor.
Günaydın kuzumGunaydin kizlar
Aminay sorma hiç valla herşey çok sinir bozucu şekilde artıyor. kontrolsüz bir artış var. Rabbim sonunu iyiye, feraha çıkarsın
sen hangi modele bakıyordun?
Gecmis olsunBugün benim de bulandı, iftarda sarımsaklı yoğurt yemiştim iyice artırdışimdi de böyle bı salgın mi var ki
Iyi seyirler ablacim❤Seyretmediğim dizi vardı onu izleyim gelecem 2 saat yokum.
Iyiyim bende ablacim ❤İyiyim tatlım ...sen nasılsın
Sen iyi ol ablacim bayramdan sonra katılirsin aramizaElifcim ben bayramdan sonra gruplara dahil olmak istiyorum. Aklım gidiyor uzak kaldığım için ama sağlığım elvermiyor şimdilik. Devam eden bütün arkadaşlarıma bol eksili haftalar diliyorum.
Aynen canim orucsan bu aksam tartilCanim cuma sabah degilde persembe aksamustu mu tartilcaz?
Gecmis olsun canimCok zorlaniyorum ama kulak agrim var nedeninj bilmiyorum yarin doktora gidicem birde yorgunlugum var ondan susuzluk cekmiyorum
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin ❤
Tamam canim❤Zipzip- canım ben sarı takımda olayım bu hafta
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin ❤6 nisan menum
Sahurda sadece 1 avuc kadar antep fistigi yedim
Iftar
2 kepce mercimek corba
12 13 tabe sarma
3 yk yogurt
@sara_28Cordelia @Kendinin en iyi hali ol kizlar siz neden beni menulere etiketlemiyorsunuz?
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin ❤İyi akşamlar kızlar hasta olan herkese geçmiş olsun bende çok rahatsızım başım çok fena ondan bu saate kaldım menü için tek tek alıntılayamadım çok ekrana bakamıyorum öpüyorum hepinizi
Sahur 04:20 1 haşlanmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmek 1 dilim beyaz peynir 2 köz biber 1 domates
İftar 19:25 1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
2 litre suZipzip- Cordelia gezegenfeza @Migim
Afiyet olsun kaptanimSahur
3 y.k. kuru meyvalı tahin
14: 00 civarı hurma
Kaç tane yedim bilmiyorum
1 minik kek
Gofret
Iftar
Mantarlı, nohutlu, peynirli omlet
Salatalık
1,5 lt su
3 kupa siyah çay
1 kupa yeşil çay
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3042759
Zipzip-
Cordelia
Zipzip kaptanım, yarın ilk orucumu tutacağım, mukabeleye 6 gün gecikmeli başlıyorum, sabah da biraz okur, geç yatarım
Ben ikindi vakti tartılırım olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?