Afiyet olsun canim Allah kabul etsin ❤Selamlar dünkü menüm
Sahur 3:30
Eşim hazirladi
3 çatal patates kızartmasi
Azicik pide
Peynir
Zeytin
2 çay kaşıgı ev yapımı Keçiboynuzlu pekmezi
Çay
Akşam 19:36
1 tabak patates yemegi
Havuç tarator
1 adet çigköfte ( evde yaptım hiç olmadi)
Azicik pide
Bol su
Adım
Zipzip- Cordelia @gezegenfeza erenmothers
Günaydın canim❤Günaydın kızlar
Ağrı kesici ictin mi canimBugün nobetciyim hala başım ağrıyor
İçtim canım etki etmiyor. Bir an önce eve gidip çay icmem lazım beni çay içememek çok etkilediAfiyet olsun canim Allah kabul etsin ❤
Günaydın canim❤
Ağrı kesici ictin mi canim
Geçmiş olsun canımİçtim canım etki etmiyor. Bir an önce eve gidip çay icmem lazım beni çay içememek çok etkiledi
Kantinler kapali mi canim okulda icsenİçtim canım etki etmiyor. Bir an önce eve gidip çay icmem lazım beni çay içememek çok etkiledi
Günaydın pastelfitim ❤Günaydın hanımlar
Sağol minnoşumGeçmiş olsun canım
Kantin açık ama biz imam hatipiz burda oruç tutmamak tutmaktan daha zorKantinler kapali mi canim okulda icsen
Niye geçmiyor ilaç alıyor musun?Bugün nobetciyim hala başım ağrıyor
Sigara kullanıyor musun?İçtim canım etki etmiyor. Bir an önce eve gidip çay icmem lazım beni çay içememek çok etkiledi
Aldım cordişim kaç kere bana mısın demiyor yaNiye geçmiyor ilaç alıyor musun?
Kullanıyorum cnmSigara kullanıyor musun?
Haklısın tatlım.Ama sen benim bu hafta ortak arkadasimsin yine de mi etiketlemicez? Etiketlemiyeceksek neden ortak oluyoruz???
Ama cordelia benim bu hafta ortak arkadasimdi yine de mi etiketlemicez? Etiketlemiyeceksek neden ortak oluyoruz???
Tmm
Sagolasin
O da etkiliyor olabilir. Eşim bir gün tuttu oruc. Çünkü deliriyor. Onu bosver etrafındakiler için hayat dayanılmaz oluyor.Kullanıyorum cnm
Aklima geldi aslinda canim yazdiktan sonraKantin açık ama biz imam hatipiz burda oruç tutmamak tutmaktan daha zor
Yetistirirsin canimAkşam iftara annem geliyor ev uçuyor çok dağınık 3 saate hem yemek hem temizlik becerebilir miyim acaba
Amin sağol kuzumAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin ❤
Tamam canim❤
Cok gecmis olsun herkese birsey oldu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?