Anladim canim menun belli gider gitmez hemen evi temizleyip bir yandan da yemeklerini yaparsin yetistirirsinÇorba hiç sevmediğim için yazmadım menuyle ama olabilir eklerimmannemle konuşmadık canım belki ona da salata yaptırırım annem yapar da şehir dışından geldi yorgundur şimdi
Çorba hiç sevmediğim için yazmadım menuyle ama olabilir eklerimmannemle konuşmadık canım belki ona da salata yaptırırım annem yapar da şehir dışından geldi yorgundur
İnşallah canımAnladim canim menun belli gider gitmez hemen evi temizleyip bir yandan da yemeklerini yaparsin yetistirirsin
Sağol canımKolay gelsin.
Kolay gelsin anneciğin geliyormuş ne güzel afiyetler olsun şimdidenİnşallah mavişim yetişir bence de
Yetişir yetismezse lokantalar mi kapandı?İnşallah mavişim yetişir bence de
EvetÜzüldüm ikiz
Çocuk mu?
Benim de çok değişmeyecek gibi çok yiyorum offffPazartesi 70,6 miydi70,5 mi
70,9 ymuşBenim de çok değişmeyecek gibi çok yiyorum offff
Çok şükür. Korktuğun gibi değildir. Bir daha tekrarlamaz inşallahGünaydın canım. İyiyim çok şükür. Bugün gözlerimin arkasındaki ağrı da gitti. Peşini bırakmayacağım ama. Nörolojiye randevuyu ayarlayacağım bugün. En kısa zamanda da kontrole gideceğim.
başınız sağolsun canım Allah rahmet etsin mekanı cennet olsunZipzip-
kaptanim ananem vefat etti az önce haber aldık
köyde yasiyolar biraz sonra cenaze için yola çıkacağız 2 haftalik izin istiyorum senden
afiyet olsun kuzumSelammm
Salı menüsü
Sahur
6 YK yoğurt
2 ceviz 2 hurma
İftar
1 hurma
4 YK tavuk döner
2 YK bulgur pilavı
Salata
Ara
Yeşil çay
4-5 çilek, çeyrek armut
1,7 lt Su
Zipzip- sara_28 @Kinoalihatun @busra ytez
afiyet olsun kuzum
benimde başım çok ağrıyor limon sıkıp içtim biraz düzelir gibi oldu ama tam geçmedi yüksek tansiyondan şüphelenmeye başladımBaşım hala geçmedi hiç keyfim yok kızlar iyi geceler
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım6 nisan menum
Sahurda sadece 1 avuc kadar antep fistigi yedim
Iftar
2 kepce mercimek corba
12 13 tabe sarma
3 yk yogurt
sara_28 Cordelia @Kendinin en iyi hali ol kizlar siz neden beni menulere etiketlemiyorsunuz?
sağol canım teşekkür ederimAllah şifa versin saracığım
amin canım sağolİyi geceler kızlar
Hastalara acil şifalar versin Allah
Benim için mesajlarınız a teşekkür ederim ,gezegenfeza sara_28 Zipzip-
Zipzip- Cordelia menüm ve adımlarım
@Chedarice tebrikler canım
@Beth18 unuttum kilomu ama guZel bir sonuçtu, bugün yine tartılicam nasıl olsa.ve beni neden etiketlemiyorsunuz demişsin ya üç kişiye menülerde,Cordelia zaten genel kaptan, zipİpla beraber ilk sayfadaki ilk mesajda sabit olarak yazıyor
sara_28 de bu hafta kaptan, onu etiketliyor grubundakiler
Sen şuan hangi takımın kaptaniydin?
afiyet olsun kaptanım6 Nisan Menü
Sahur
2 hurma
1 kk peynir
4 wasa
10 zeytin
2 yumurta
İftar
1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
150 gram tavuk
6 kaşık bulgur pilavı
Ara. 1 elma
1 çikolata
Zipzip- sara_28 @Beth18 @Kendinin en iyi hali ol
geçmiş olsun canımGünaydın, tek tek alıntılayamadım, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Çocuklarda adeno salgını var, ateş kusma ishal gözlerde çapaklanma belirtileri ile.
Ama benimki üşütme sanırım. Hala çoo fena midem sahura kalktım bakalım yapabilcek miyim?
Günaydın kaptanim ❤günaydın kızlar herkese sağlıklı günler dilerim
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Gecmis olsun canimsabah uyandığımda iyiydi başım seviniyordumki bir anda bi tuttu ne yapacağımı şaşırdım limon sıkıp içtim biraz daha iyi gibi ama kardiyolojiye gitmek şart oldu sanki ben boyun fıtığından şüpheleniyordum ama tansiyonda olabilir sanki
HoşgeldinADINIZ: Minerva
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 59.6
HEDEF KİLONUZ: 48
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: vardı yedim :) 2013 ten beri ilk kez bu rakı gördüm aşırı mutsuzum. Kilo aldığımin farkindaydim ama tartilmadim kaçtım. Son 2 haftadır 5 kişi kilo mi aldın diyince o tartıya çıktım ve şok oldum. Son 8 yıldır kilom 50 -55 arasına gidip gelmişti. Bu sene olanlar oldu(
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: kilo vermeye engel yok ama spor yaparken zorlanabiliyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak ve kıyafetlerime girebilmek
umarım birlikte güzel yol alabilirsiniz. Sadece kilo verme takımına katılmak istiyorum. Yeşil grup galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?