Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur
Canım çok geçmiş olsun her an herkes korona olabiliyor maalesef. bol vitamin alın ve dinlenin iyi gelecektir

Merhaba kızlar.hic yakalanmadigimiz korona ya yakalandık.cok kötüyüm.bir yandan da panik atak ve anksiyete yaşıyorum.dua edin bizlere ne olur
Allah şifa versin canım
Bende yakın tarihte atlattım, korkma, ilk iki günden sonrası kolay

Ay çok geçmiş olsun lütfen sakin ol ben iki defa geçirdim bol meyve sebze protein ve Multi vitaminler alın için kendini yoracak hiç biseyde yapma

Afiyet olsun canim❤
Hayırlı sabahlar kızlar
Hayirli sabahlar kaptanim
Merhaba canim cok gecmis olsun Allah sifa versin

Tatlım hiç panik yapma . Moral çok önemli inan hız maaile 5.5 aylık kızımla ilk yakalandık. İkincisi 1 sene sonra tekrar maaile sağlıklı bol bol beslen geçip gidecek

6 Nisan menüsü

Sahur
Haşlama yumurta
Tost
1 kaşık krema
Domates salata
Çay

İftar
1 kepçe çorba
Avuçiçi pide
Salata, semizotu yogurtlusu
2 3 lokma turşu
4 5 küçük mantar dolmasi
1 tabak kuru fasulye
1 servis kaşığı pilav
1 bardak ice tea

Cordelia Zipzip- sara_28

Eklentiler

• Screenshot_20220407-135847.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 33
Aslında beklediğimden erken geldi ama hayal alemindeymişim gibi bir etki yapıyor bende kendileri, mutlaka bu da etkilemiştir. O değil de yarın kilomu da etkileyecek
Mevsimsel bunlar normal yani.
Yediklerine dikkat et olmazsa da şişkinik yapmasın.
Çok geçmişler olsun umarım en hafif çekilde atlayırsınız.
Zipzip- kaptanım, adaşın elif sabahvesen sana durumundan bahsetti mi?
Üyelik iptali yapmış, merak ettim
Bişimi oldu acaba
Sagol ablacim ❤

Tamam canim sariya ekledim

Gecmis olsun canim
Pazar nasıldı
Yaa sorma canim 195 e almadim da kullanmam diye
Saaat demi alacaktın.

Geçmiş olsun saracım,migrenin varmı yada tansiyon durumun.
teşekkür ederim canım hiç bilmiyorum ki geçen sene yazın covid geçirdim ondan bu yana ara ara ağrıyor böyle ama bu aralar dahada sıklaştı boyun fıtığım olduğu için ona bağlıyordum ama şiddetlendiği zaman limon içiyorum rahatlatıyor bundan dolayı tansiyondan şüpheleniyorum randevu bulabilirsem en kısa zamanda kardiyolojiye gidecem ama önce nörolojiyemi gitsem bilemiyorum
Selam kızlar nasılsıniz? Ben gene gribimsi birseyim boğazım yanıyor, burnum tıkalı Allahtan reglimde ara ara şu içiyorum.
@sabahvesen neden üyelik iptali yapmış
geçmiş olsun canım
Inşallah geçici birşeydir, Allah şifa versin
inşallah canım amin
Tmm canım. Ben yemem oruç denge mi bozdu. Bugün dikkat edeceğim. Yarın inşallah güzel eksi olur. Az da olsa versem o da iyi.
canımsın kilo verirsen çok güzel olur vermesende canın sağolsun zaten çok fazla bir kilon yok ki

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…